`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin Montana 610

Garmin Montana 610

Garmin Montana 610

Garmin Montana 610

  • Garmin Montana 610
  • Garmin Montana 610
  • Garmin Montana 610
  • Garmin Montana 610
  • Garmin Montana 610
  • Garmin Montana 610

Garmin Montana 610

Tuotekuvaus Garmin Montana 610

Montana 610 on Garminin suunnittelema kannettava tracker . Malli koostuu 4 tuuman kosketusnäytöstä, jossa on kaksinkertainen suunta. Jos rakastat ulkoilua , löydät parhaan luettavuuden, koska tietokentät näyttävät tarvitsemasi tiedot nopeasti.

GPS erottuu kestämästä iskuja, pölyä, likaa ja jopa kosteutta. Jos haluat kaapata tärkeitä hetkiä tai paikkoja, käytä 8 megapikselin kameraa. Voit ottaa kuvia muotokuva- tai vaakatilassa. Valokuvien tallentamiseen voit käyttää laitteen kapasiteettia tai käyttää micro SD -korttia.

Seurantaryhmän avulla voit nopeasti paikantaa sijaintisi. GPS- ja Glonass-vastaanottimien avulla löydät tien tarkalleen. Lisäksi käännät oikein polulla ääni-äänikomennolla. Asentaaksesi sen ajoneuvoon, voit käyttää lisätukea.

Handheld GPS mennä minne tahansa ja kaikkialla

UUSI GPS ja GLONASS - nopeammin ja paremmin satelliittipaikannuksen

4 ulkouima optimoitu, kahden suunnan näyttö - paras näkyvyys Garminin suurin handheld näyttö, helpottaa lukemista missään tilanteessa

UUSI Mukana paljon sisältöä esiasennettuna - Vapaa-Euroopan kartta, 250K geokätköjä alkaen Geocaching.com ja 1 vuosi ilmaiseksi BirdsEye Satelliitti

UUSI Lisää uusia Jälkienhallinta varten paremman käyttökokemuksen ja lisää valvontaa

UUSI 8MP kamera - korkean resoluution geokoodattujen kuvia

Monipuolisin navigointi kaikkialla - monipuolisin ominaisuuksia, näyttö ja asennus

Barometrinen korkeusmittari ja 3 akseli kompassi

Montana Banner

Suunniteltu käytettäväksi polku, tiellä tai vesillä, Montana 680t Garmin opastaa sinut minne ikinä menetkin. Kanssa valtava 4 "auringonvalossa luettava kosketusnäyttö, joka tarjoaa kristallinkirkkaan Tehostetut värit, kahden suunnan näyttö ja GPS- ja GLONASS paikannus seurata sijainti nopeammin ja tarkemmin, jopa kaikkein haastavassa ympäristössä. On helppo nähdä, missä olet aina ja kätevästi ohjata radan äänitys uuden Jälkienhallinta. Montana 680t sisältää 3 akselin elektroninen kompassi barometrinen korkeusmittari ja mukana Vapaa Euroopan kartta ja ilmainen 1 vuosi BirdsEye Satelliittikuvat subscription1. Sekä kestävä ja vedenpitävä, Montana 680t lisää 8MP kamera ja on rakennettu kestämään elementtejä.
Katso Iso näyttö

Montana 680 on 4 ulkouima optimoitu, kahden suunnan kosketusnäyttö, joka tarjoaa parhaan luettavuuden missään valaistusolosuhteissa. Helppokäyttöinen kosketusnäyttö käyttöliittymä tarkoittaa sinun viettää enemmän aikaa nauttia ulkona ja vähemmän aikaa tiedon etsimiseen. Seikkailijat rakkaus suurikokoisen näytön Montana, joka tarjoaa suuri luettavuuden vuoksi big data kentät ja selvästi näkyvissä kartan ominaisuuksia. Sekä kestävä ja vedenpitävä, Montana 680t on rakennettu kestämään elementtejä. Kuoppia, pöly, lika, kosteus ja vesi ovat ei ottelu tämän karu navigaattori.


Ota geokoodattujen kuvien

Capture paikkoja ja muistoja Montana 680 päivitetty 8 megapikselin digitaalikamera. Jokainen kuva on geokoodattujen automaattisesti sijainnin, jossa se tehtiin, joten voit siirtyä takaisin että tarkka paikalla tulevaisuudessa. Snap ja katsella kuvia vaaka- tai pystysuunnassa. Pidä kirjaa kuvia ja nähdä niiden sijainnit kartan BaseCamp ™. Aseta microSD ™ kortti lisää Valokuvatallennuslaitteiden tai katsella kuvia muista laitteista.


Pidä Korjaa

Uuden herkkä GPS ja GLONASS vastaanotin, Montana 680t paikantaa sijaintisi nopeasti ja tarkasti ja säilyttää sen sijainti myös paksu metsien ja syvät laaksot. Etuna on selvä - olitpa alla tiheää puustoa tai vain korkeiden rakennusten ja puiden, voit luottaa Montana 680t auttaa sinua löytämään tiesi kun tarvitset sitä eniten.


Go Anywhere

Jossa joukko yhteensopivien kiinnikkeet, Montana on suunniteltu käytettäväksi polkupyörien, vuonna 4x4, veneissä ja kannettavien tai kätevä arjen navigointia autossa. Käytä lisävarusteena auto mount City Navigator karttoja puhuttujen, käännös käännökseltä ajo, tai kokeilla valinnainen karu mount oman moottoripyörän tai ATV.
Mennä Kaikkialla

Montana 680 mukana 1 vuosi BirdsEye satelliittikuvat tilaus suurta ilmakuvien parantaa valikkoon, jos haluat tarkempia tietoja lisäämällä karttoja Montana on helppoa. Kuormitus TOPO karttoja ja osuma trail, tulppa BlueChart® g2 esikuormitettuna kortteja suuri päivä vettä, tai lataa City Navigator karttatiedot käännös käännökseltä ajo. Tai muuttaa paperikartoista tiedostoihin voit ladata oman Montana Custom Maps.


Navigoida helposti

Uuden Montana 680t on Jälkienhallinta sovellus, jonka avulla voit tallentaa, tarkastella ja analysoida kappaleita erittäin kätevä ja intuitiivinen tavalla. Handheld on Tärkeimmät ominaisuudet ja ulkona, kuten 3 akselin kallistus kompassi, mikä näyttää nimikkeeseen myös silloin, kun olet vielä, pitämättä sitä tasoa. Se on myös barometrinen korkeusmittari, joka seuraa muutoksia paineen paikantaa tarkan korkeutesi, ja voit jopa käyttää sitä juoni ilmanpaine ajan, joka voi auttaa sinua pitämään silmällä vaihtelevissa sääolosuhteissa.


Etsi Fun

Montana 680 sisältää valmiiksi 250,000+ valikoituja geokätköjä päässä geocaching.com ja tukee paperiton Geokätkentä. Tämä mahdollistaa Montana 680 tallentaa ja näyttää Avainvälimuistissa tiedot, kuten sijainti, maaston, vaikeustason, vinkit ja kuvaukset, mikä tarkoittaa enää tarvitse syöttää käsin koordinaatteja tai käyttää tulosteita. Kun haluat lisätä kätköjä yksinkertaisesti ladata GPX-tiedoston laitteeseen ja pitää metsästää menossa.


Jaa langattomasti

Montana 680 voit jakaa reittipisteitä, jälkiä, reittejä ja geokätköjä langattomasti muiden yhteensopivien Garmin GPS käyttäjille. Yksinkertaisesti "Lähetä" -painiketta siirtää tietoja muille yksiköille.
Tuplaa Virta

Montana 680 on tarjolla Garmin kahden akun, joka takaa enintään itsenäisyyden. Sinulla on mahdollisuus käyttää litium-ioni akku tai perinteisiä AA-alkaliparistoa - kumpi sopii sinulle parhaiten.


Suunnitella seuraavaa matkaa

Huolehtia seuraavaan seikkailuun meidän ilmaisia ​​BaseCamp ™, ohjelmisto, jolla voit katsella ja järjestää karttoja, reittipisteitä, reittejä ja jälkiä. Tämä ilmaisen matkan suunnitteluohjelmisto jopa voit luoda Garmin Adventures voit jakaa ystävien, perheen tai muiden tutkimusmatkailijat. BaseCamp näyttää topografinen kartta tiedot 2 D tai 3 D tietokoneen näytöllä, mukaan lukien korkeuskäyrät ja korkeus profiileja. Se voi myös siirtää lähes rajattomasti satelliittikuvien laitteeseen sisältyvät BirdsEye Satelliittikuvat tilaus.


Montana on perimmäinen kestää Navigator seikkailijoille.Helpompi Muokkaa

Uusi Jälkienhallinta: uusi Track Managerin avulla voit järjestää ja selata reittipisteitä, reittejä ja jälkilokeja helposti ja myös suuri valvoa start / stop-raidan äänitys.


8 megapikselin kamera: Sisältää 8 megapikselin kamera, jonka avulla voit ottaa kuvia maiseman ja pystysuunnassa. Jokainen kuva on geokoodattujen automaattisesti sijainnin, jossa se tehtiin, joten voit navigoida että tarkka paikalla tulevaisuudessa.


Advanced Oikotie Ominaisuudet: Olipa lastaus sovellus, navigoinnin reittipisteeseen, vaihtaa profiilisi tai räätälöintiä asetukset tarpeitasi, kehittynyt pikakuvakkeet voit yhdistää nämä toiminnot luoda räätälöityjä, virtaviivainen kokemus. Jokaisessa Montana tulee valmiiksi ladattu pikavalinnat - Menen kotiin, Jälkiloki- On / Off ja Lopeta navigointi - joilla pääset alkuun.


Lisää Kojelauta useammissa paikoissa: 1 napin virtapainiketta, voit vetää usean suunta kojelauta mistä tahansa - kartan, aloitusnäytössä, kompassi, ajotietokoneen, tilasivu ja enemmän - niin voit luoda enemmän raporttinäkymät useammissa paikoissa .


Täysin Muokattavat aloitusnäkymässä: Olitpa mennä jonnekin usein, jatkuvasti muuttaa asetuksia tai luoda pikakuvakkeita, Montana täysin muokattavissa aloitusnäyttö voit tuoda jopa 16 kohdetta mistä ?, Setup ja pikakuvakkeet kotiisi näytön, joten voit helposti käyttää niitä ilman napsauttamalla näytöstä toiseen.


Reorderable valikon vaihtoehdot: Järjestä tahansa valikosta kuitenkin haluat tämän uuden ominaisuuden, joka pitää sinut jatkuvasti vieritys pohjaan pitkä lista.Fiksumpia Profiilit: Montana älykkäämpiä profiilit ominaisuus muistaa mikä profiili käytit perusteella vuorella, joten kun olet pois roading tai yrittää löytää pyöräliikkeestä, se saa teidät oikeassa mielentilassa, joten voit saada sinut haluamallasi tavalla nopeasti.Adaptable Controls: Älä pidä tavasta jotain on perustettu? Ei huolia. Jossa painikkeen napautuksella, voit määrittää sovellukset helposti ja nopeasti mukautettavissa valvontaa. Täytyy asentaa oikealla ohjaustankoon? Ei ongelmaa. Montana mahtuu oikealle tai vasemmalle oikeakätisille asetelmia perustuu näytön suunta.


Fyysinen ja suorituskyky

Fyysiset mitat: 7,48 x 14,42 x 3,64 cm

Näytön koko, L x K: 5,06 x 8,93 cm; 4 diag (10,2 cm)

Näytön resoluutio, LxK: 272 x 480 pikseliä

Näytön tyyppi: Kirkas, transflektiivinen 65k värin TFT, dual suunta kosketusnäyttö; auringonvalossa luettava

Kosketusnäyttö

Paino: 289 g mukana litium-ioni-akku; 11.7 oz (333 g) 3 AA-paristoa (ei sisälly)

Akku: Ladattava litium-ioni (mukana) tai 3 AA-paristoa (ei mukana); NiMH tai Litium suositellaan

Akun kesto: Jopa 16 tuntia (litium-ioni); jopa 22 tuntia (AA)

Vesi luokitus: IPX7

Korkea herkkyys vastaanotin

Liitäntä: nopea USB ja NMEA 0183 yhteensopiva

Kamera: Kyllä (8 megapikselin automaattitarkennuksella, automaattinen geo-koodaus)

Barometrinen korkeusmittari

Elektroninen kompassi: Kyllä (kallistus kompensoidaan 3-akseli)

Yksiköstä siirto (osakkeet tiedot langattomasti vastaavaan)

Kartat ja muisti

Peruskartta

Preloaded kartat: 1 vuosi BirdsEye Satelliitti tilaus valmis lataamaan kun olet rekisteröitynyt laitteen.

Mahdollisuus lisätä karttoja

Sisäänrakennettu muisti: 2,7 Gt

Hyväksyy tiedot kortit: microSD ™ -kortin (ei mukana)

Custom POI (kyky lisätä muita kiinnostavia kohteita)

Reittipisteet / suosikit / sijainnit: 4000

Reitit: 200

Jälkilokin: 10000 pistettä, 200 tallennetut jäljet


Outdoor Ominaisuudet

Automaattinen reititys (käännös käännökseltä reititys tiellä): Kyllä (lisävarusteena kartoitus yksityiskohtaisia ​​tiet)

Geokätköily ystävällinen: Kyllä (paperiton)

Custom kartat yhteensopiva

Hunt / kala kalenteri

Aurinko ja kuu tiedot

Tide taulukot: Kyllä (lisävarusteena Bluechart)

Aluelaskenta

Kuvankatseluohjelma


Garmin Connect ™

Garmin Connect ™ -yhteensopiva (online-yhteisö, jossa voit analysoida, kategorisoida ja jakaa tietoja)


Lisä-

Herkkä GPS-vastaanotin sekä GPS- ja GLONASS-signaaleja

250.000 geokätköjä esiasennettu

Uusi parannettu Jälkienhallinta


Laatikossa

Montana 680

Litium-ioni-akku

USB-kaapeli

AC laturi

Käyttöohjeet


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Garmin Montana 610:n! bikeinn:ssa kaikilla Elektroniikka tuotteillamme on täysi Garmin:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi pyöräilyverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista pyöräilyyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Garmin Montana 610 kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Garmin Montana 610

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Montana 610 tai 680?

-

Jos kyse on todella Garmin Montana 610 -laitteesta, olet erehtynyt melkoisesti. Ei Montana 610: llä eikä 610T: llä ole kameraa! Tämä on vain malleissa 680 ja 680T.

Vakava site

-

vakava toimitusta ja seuranta paketin .Tuote on hyvä yhteensovitus kuvauksen oikean tariffin neuvonantajana päällä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje