`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Garmin Oregon 700 Europa Occidental

  • Garmin Oregon 700 Europa Occidental
  • Garmin Oregon 700 Europa Occidental
  • Garmin Oregon 700 Europa Occidental
  • Garmin Oregon 700 Europa Occidental
  • Garmin Oregon 700 Europa Occidental
  • Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Tuotekuvaus Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Oregon 700 Länsi-Eurooppa on GPS, jota voit käyttää tehokkaasti muun muassa melontaa, patikointia tai pyöräilyä varten. Tämän laitteen kokoonpano mahdollistaa yhteyden WiFi, Bluetooth, ANT. Tracker kuuluu Garmin Oregon 700 -linjaan, jossa on erittäin herkät satelliittijärjestelmät.

Näytön kautta näet animoituja kuvia . Voit suurentaa kädet ja edes käsineet, jotta voit visualisoida parhaan laadun reitit. Voit myös lisätä kirkkautta siten, että kartat ovat luettavampia, vaikka aurinko olisi sen suurimmalla intensiteetillä.

Tehokkaan sijainnin saavuttamiseksi on 3-akselinen kompassi, jossa on integroitu barometrinen korkeusmittari . Kaikki sen konfiguraatio heijastaa ilmakehän paineen muutoksia. Yhteensopivuuden osalta se voidaan liittää GPS- ja GLONASS-järjestelmiin sekä 24 lisäsatelliittiin. Se tarjoaa jopa 16 tuntia suorituskykyä ulkoisella ladattavalla akulla tai kahdella AA-paristolla.

Rugged GPS / GLONASS Handheld kanssa rakennettu langaton Fi® ja lisää

Suuri herkkyys dual GPS- ja GLONASS satelliittivastaanotto parantaa suorituskykyä haastavissa ympäristöissä kuin GPS yksinään

Parannettu antenni mahdollistaa paremman vastaanoton ja suorituskyky; 3 akselia kompassi kiihtyvyysmittari ja barometrisen korkeusmittarin anturit

3 tuuman auringonvalossa luettava kosketusnäyttö dual suunta (vaaka- tai pystykuvalla)

Laajennetut langattomat yhteydet (langaton, Bluetooth®, ANT + ® pystyy); tukee Active Sää ja Geocaching Live-

Bluetooth® Smart Notifications1 ja automaattisiin päivityksiin Garmin Connect ™ verkkoyhteisö

1 vuosi BirdsEye Satelliittikuvat tilaus sisältyy

Kiitos parannettu uudistettu antenni paremman satelliitin vastaanottoon, Oregon 700 GPS- ja GLONASS kannettavien tuo vielä enemmän ulkona käden ulottuvilla. Olitpa vaellus, pyöräily, geocaching, kiipeily, melonta, Vaellusratsastuksen tai mitä tahansa, tämä karu navigaattori on valmis mihin tahansa. Siinä on Multilink langattoman yhteyden (WiFi, Bluetooth ja ANT +), Active Sää tukea animoitu tutka overlayt 1 vuoden BirdsEye satelliittikuvapalvelukeskus tilaus ja rakennettu 3 akselin kompassi ilmanpaineen korkeusmittarin.

Etsi Hauskaa Geocaching.com

Langaton yhteyden Geocaching.com oman Oregon on helpompaa kuin koskaan nauttia erinomaisen geokätkentä kokemus. Voit asettaa laitteen automaattisesti ajan tasalla kaikki uusimmat välimuistit. Ei enää syöttö käsin koordinaatteja tai tulostamisen välimuistin tiedot paperille.

Enemmän Connectivity, vähemmän Complexity1

Laajentunut langattomat ominaisuudet Oregonin 700 helpommin kuin koskaan päivittää ohjelmisto, tarkistaa sää radar2 ja lataa seikkailuja meidän Garmin Connect online-yhteisö. Voit jopa jakaa LiveTrack sijaintitieto tai geokätkö löytöjen kautta WiFi tai älypuhelin. Smart Ilmoitukset Bluetooth-yhteyden kanssa yhteensopivan älypuhelimen avulla voit vastaanottaa sähköposteja, tekstejä ja hälytykset suoraan laitteeseen. Voit siis nähdä, mitä tapahtuu, kun olet saada pois kaiken.

Navigoida

Oregonin 700 handheld tarjoaa kattavan navigointi ja seuranta on opastaa ja syrjässä tiellä, GPS ja GLONASS plus ABC (korkeusmittari, ilmapuntari ja kompassi) sensoritoiminnot. Rakennettu korkeusmittari antaa korkeusdatan -sykevyön nousujen ja laskujen, kun barometrin avulla voidaan ennustaa sään muutoksia näyttämällä lyhyen aikavälin suuntauksista ilmanpaine. 3 akselia elektroninen kompassi pitää laakeri, olitpa liikkuvat tai ei. Mukana on myös TracBack® ominaisuus Oregon 700 auttaa navigoimaan takaisin lähtöpisteeseen samalla tavalla kuin tuli. Voit myös merkitä sijainnit, kuten leirintäalue, ajoneuvon tai muita kiinnostavia kohteita, joihin you'd kuin paluu valikkoon.

Nauti näkymä elävämmän

Oregonin 700 handheld on valoisa, auringonvalossa luettava 3 tuuman kosketusnäyttö dual suunnan maisema tai muotokuva näkemyksiä. Se helposti tukee useita karttavaihtoehtoja kuten BlueChart® g2 HD veden kulkua tai kaupunki Navigator® varten vuorotellen puolestaan ​​ajo. Kestävä ja veden mitoitettu IPX7, Oregon sarja on rakennettu pitämään tuottaa elintärkeitä kartoitus ja seurantatietoja, mitä elementtejä heittää sinua. Lisäksi voit jopa muokata Oregonin näyttö ilmaiseksi ladattavia Garmin Connect IQ ™ verkossa store3.

Suunnitella seuraavaa matkaa

Huolehtia seuraavaan seikkailuun kanssa BaseCamp ™, ohjelmisto, jolla voit katsella ja järjestää karttoja, reittipisteitä, reittejä ja jälkiä. Tämä ilmainen matka suunnitteluohjelmisto jopa voit luoda Garmin Adventures voit jakaa ystävien, perheen tai muiden tutkimusmatkailijat verkossa. BaseCamp näyttää tietokoneen näytössä mitään maastokarttaa tallennettuja tietoja laitteeseen, kuten korkeuskäyrät ja korkeusprofiileja. Se voi myös siirtää lähes rajattomasti satelliittikuvien laitteeseen käyttämällä mukana BirdsEye Satelliittikuvat tilaus.

1Kun pariksi yhteensopivan älypuhelimen. Katso garmin.com/ble yhteensopivuus.

2Active Sää on saatavilla Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Portugalissa, Espanjassa, Ranskassa, Saksassa, Belgiassa, Alankomaissa, Luxemburg, Sveitsi, Tanska, Norja, Ruotsi, Suomi, Itävalta ja Slovenia Osittain kattava Pohjois-Italiassa.

3Apps, widgetit ja datakentät otetaan käyttöön, kun ne ovat saatavilla; ei kaikki tuotteet voivat olla käytettävissä koko ajan. Tarkista nettisivuiltamme nykyinen kartoitus Connect IQ tuotteita.

Bluetooth®-sana ja logot ovat Bluetooth SIG, Inc. Wi Fi® on rekisteröity tavaramerkki WiFi Alliance.

Fyysinen & Performance

Fyysiset mitat 6,1 x 11,4 x 3,3 cm

Näytön koko, LxK 3,8 x 6,3 cm; 3 "diag (7,6 cm)

Näytön resoluutio, LxK 240 x 400 pikseliä

Näytön tyyppi Transflektiivinen värin TFT kosketusnäyttö

Kosketusnäyttö

Paino

209,8 g akkujen

Akku 2 AA-paristoa (ei mukana); NiMH tai Lithium suositeltuja, ladattavia NiMH (valinnainen)

Akun kesto Jopa 16 tuntia

Vesi luokitus IPX7

Korkea herkkyys vastaanotin

Liitäntä nopea USB ja NMEA 0183 yhteensopiva

kamera ei

Ilmanpaine korkeusmittari

Elektroninen kompassi Kyllä (kallistuskompensoitu 3 akseli)

Yksiköstä siirto (osakkeet tiedot langattomasti vastaavaan) Kyllä (plus kuvia ja omia karttoja)

Kartat ja muisti

Yleiskartan

Esiladattu kartat Ei

Mahdollisuus lisätä karttoja

Sisäinen muisti 1,7 GB

Hyväksyy datakorttien microSD ™ -kortti enintään 32 Gt (ei mukana)

Mukautetut POI (kyky lisätä points of interest)

Reittipisteet / suosikit / sijainnit 10.000

reitit 250

Jälkiloki 20000 pistettä, 250 tallennetut kappaleet

Outdoor Ominaisuudet

Automaattinen reititys (käännöksittäin reititys maanteillä) Kyllä (lisävarusteena kartoitus yksityiskohtaiset tiet)

Geokätköily ystävällinen Kyllä (paperiton)

Custom kartat yhteensopiva

Hunt / kala kalenteri

Aurinko ja kuu tiedot

Tide taulukot

Aluelaskenta

kuvan katsojan

Garmin Connect ™

Garmin Connect ™ -yhteensopiva (online-yhteisö, jossa voi analysoida, luokitella ja jakaa tietoja)

lisä-

Langaton yhteensopiva: Kyllä (Wi Fi, Bluetooth ja ANT +)

Kartta segmentit: 15000

Aktiivinen Sää: Kyllä

Yhdistä IQ yhteensopiva: Kyllä (widgetit, sovellukset ja data kentät)

Laatikossa :

Oregon 700

USB kaapeli

pidikkeen

Dokumentointi


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään bikeinn:ssa, omassa pyöräilyvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Mittarilukema laskurituotteita suoraan Garmin:lta. Kysy meiltä lisää pyöräilytuotteista, kuten Garmin Oregon 700 Europa Occidental, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Garmin Oregon 700 Europa Occidental

Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (34)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä tuote

-

Hyvä ostohinta ja erinomainen tuote. Toimitus oli nopea ja myyjän asettamissa määräajoissa.

Oregon vs. oregon

-

Ei mitään sanottavaa toimituksesta, nopea eikä hinta, oikea. Minulla oli helppokäyttöinen Oregon 450t, tarkka, jonka heikkouksia olivat näyttö, kytkin sekä herkkä että asennon hitaus. Uusi on nopeampi, näyttö kestää naarmuja, mutta kahdella sivunäppäimellä varustettu järjestelmä on epäkäytännöllinen, kun kaikki voisi kulkea kosketusnäytön läpi, ja pelkään, että kytkin on yhtä herkkä kuin edellisessä. Suunnittelua on kuitenkin parannettu ja akun lukitus turvallisempi. Ole varovainen vaihtaessasi paristoja, jotta et menetä micro SD: tä, kuten minulle tapahtui 450: llä, koska kortin lukitusjärjestelmä on sama. Kompensoin tämän puutteen liimapalolla: myös enemmän menetyksen riski! Viimeinkin pidän pääsyä eri toimintoihin vähemmän intuitiivisesti ja vähemmän käytännöllisesti kuin 450: ssä, joten huomautukseni.

Suuri

-

Lähetys ei ole päivästä toiseen, mutta GPS saapui hyvin, ja se on täydellinen, pieni, kestävä, nopea ja kaikilla liitettävyyksillä (Wifi, bluetooth). ihana

Hyvä tuote

-

Vastinetta rahalle, erinomainen tuote. Hyvä treking-palvelu ja nopea toimitus.

Mahtava

-

Paras sijoitus, tämä top

Garmin oregon 700

-

Tuote poikkeuksellisen korkea, luotettava ja yksinkertainen käsittely. Paras hinta Trekkinniltä. Kaikki olisi ollut täydellistä, jos Trekkin ei olisi koskaan noudattanut ilmoittamansa määräaikaa. Se on sääli, koska se aiheuttaa epämukavuutta. Toistaiseksi tekemistäni tilauksista he eivät ole koskaan noudattaneet tätä määräaikaa, mutta tuotteet saapuvat aina hyvin, ne ovat tunnettuja tuotemerkkejä ja upeita hintoja.

Täydellinen

-

Erittäin nopea toimitus ja GPS täyttää odotukseni. Kaikki täydellinen ja hinta hyvä.

Paras garmin

-

Halusin GPS: n, joka toimisi paristojen, 2 AA-pariston, joka voidaan hankkia mistä tahansa huoltoasemalta, tai ladattavan. Täydellinen toimitus ja GPS parhaalle Garmin-laadun hinnalleni pyörälle

Negatiivinen

-

Lähetykset olivat hitaita, saapuminen kesti yli viisi päivää. GPS: n mukana tuli ongelma paristojen kotelossa, joten kannen sulkemisen jälkeen on löysä. Palautus on edelleen kesken (16 päivää myöhemmin). En vieläkään tiedä palauttavatko rahani ilman GPS: tä. Se oli kuninkaan lahja, mutta tällä vauhdilla se on seuraavalle vuodelle.

Täydellinen tuote

-

Nopea toimitus ja hyvä kunto. GPS erittäin täydellinen ja helppo käyttää.

Kaikki täydellinen

-

Hinta, toimitus ja täydellinen tuote ja enemmän, ottaen huomioon ristiriitaiset päivämäärät, jolloin se tehtiin.

Tuote täydellisessä kunnossa

-

Kaikki täydellisesti tuotteen saapuessa, vaikka se vie odotettua enemmän päivää

Lujatekoinen

-

Ensimmäinen minulla on ja rakastan sitä. Se on nopea, kestävä ja sen näyttö toimii täydellisesti. Käynnistä aika nopeasti.

Oregon 700

-

Olen nähnyt yhden näistä muutaman vuoden ajan. Musta perjantai osoittautui päiväksi. Hyvin hinnoiteltu ja toimitetaan Iso-Britanniaan 6 päivässä seuratun toimituksen avulla. Hyvä pakkaus. Yksikkö on nyt valmis ja valmis menemään. Toimii odotetusti, kiitos!

Oregon 700

-

Ostin sen hienolta ja loistavalta lahjalta, erittäin hyvä hinta ja se saapui nopeasti.

Garmin oregon 700

-

Erinomainen GPS, helppo käyttää ja kestävä. Immillorable Preu.

Garmin oregon 700

-

Minulla oli aiemmin 450 t Oregon ja muutos on ollut erittäin tyydyttävä. En ole yrittänyt paljon, mutta tällä hetkellä erittäin onnellinen.

Garmin oregon 700

-

Bike Inn-hinta oli erittäin houkutteleva ja toimitus tapahtui ilman mitään ongelmia. Olen tyytyväinen.

Gps garmin oregon 700

-

Kaikki ok, tuote ja toimitusaika

Hyvin tehty bikeinn-sivustolle

-

Tilaa yhteensopiva tuote ja nopea toimitus Hinta on oikea, ei ongelmia, olen erittäin tyytyväinen ostokseni Oregon 700 Bikeinn Super -sivustolla

Ei ongelmia huonoista arvosteluista huolimatta

-

Koska bikeinn.com-sivustossa on joitain huonoja arvosteluja tavaroiden toimittamisesta bikeinn.com-sivustolle, minulla oli huono tunne. Tavarat saapuivat tilauksen mukaan erittäin lyhyessä ajassa ja ovat hyvässä kunnossa. Tämä arviointi on vapaaehtoista eikä sitä ole ostettu, ja sen tarkoituksena on rauhoittaa mahdollisia epäilijöitä. Kanssani kaikki meni paremmin kuin odotettiin.

Vastaa odotuksiani

-

ostettiin oregon 600: n tilalle päälle / pois-painikkeen ongelman seurauksena. täyttää odotukseni aika tottua uuteen esitykseen verrattuna 600: aan. erittäin hyvä sijainti ja nopea toimitus

Oregon 700

-

Erinomainen tuote saapui ajoissa.

Oregon 700

-

Saapui ajoissa lyömättömään hintaan. Upea tuote, olen kotoisin 650-laitteesta ja minun on sanottava, että tämä on nopeampi kartan vierittämisessä ja sillä on enemmän Wi-Fi-yhteyttä.

Erinomainen

-

Fantastic! Kaikki sujui odotetusti. GPS on poikkeuksellinen.

Garmin oregon gps

-

Olen testannut jonkin aikaa ja se vastaa kuvausta. Ei mitään ongelmaa hänen kanssaan.

Garmin oregon 700

-

Erittäin tyytyväinen tähän yritykseen. Kaikki täydellinen ja erittäin hyvä hinta. Palaan ostamaan tästä yrityksestä.

Garmin oregon 700

-

Erittäin tyytyväinen tähän yritykseen. Kaikki on hyvin oikein.

Garmin oregon 700

-

Erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja bikeinniin. Kaikki on hyvin oikein.

Täydellinen, helppo käyttää ja luotettava.

-

Se tuli Etrex 35t: stä ja ne ovat käytännössä samat, paitsi suuremmalla näytöllä ja suuremmalla resoluutiolla. Hyvin onnellinen

Suosituin osto

-

Kyky ostaa tämä laite erittäin mielenkiintoisella hinnalla ja toimitetaan nopeasti. Suositeltava!

Huippua aankoop!

-

Said toestel zeer snel ontvangen aan een meer dan mielenkiintoinen prijs. TOP! Voi ei halvempaa!

Gps garmin oregon 700

-

Tuote noudattaa online-ehdotuksia. Toimitus, kuten aina täsmällinen.

Gps garmin oregon 700

-

Vastaava tuote, nopeutettu toimitus. TuttoOk!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje