up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Garmin

Garmin Spare Magnetic GSC 10

plus
  • Play videoGarmin Spare Magnetic GSC 10
  • Garmin Spare Magnetic GSC 10

Garmin Spare Magnetic GSC 10

Tuotekuvaus Garmin Spare Magnetic GSC 10

Ominaisuudet:


- Sisältää vaihto nippusiteillä, pyörän magneetti ja kampivarren magneetti


- Käytetään GSC-10 Nopeus / Poljinnopeussensori


Haluatko tietää, mitä muita pyöräilytuotteita Garmin tarjoaa? bikeinn:sta voit tilata kaikkia Lisätarvikkeet tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Garmin Spare Magnetic GSC 10 on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Garmin Spare Magnetic GSC 10

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Eniten myyty

-

Tilattu ja sain osia. Joskaan ei yhtä nopeasti kuin luvattu, mikä varmasti johtuu Postin Nordin superdårlige palvelu. Mutta muuten Trek majatalo kaikkea maan ja taivaan välillä erityisesti ulkona ja urheilu. Varmasti ostoksia siellä uudelleen.

Garmin magneetit

-

Tarvitsin vain magneettien ja täydellinen. Paras hinta löysin

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up