`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Tuotekuvaus Garmin Varia RTL510

Turvallisuutesi on tärkein. Käytä Varia RTL510: tä saadaksesi oivalluksen siitä, mitä takapuolella tapahtuu . Vertikaalisen ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta tämä laite voidaan asentaa eri polkupyöriin. Sen päätehtävänä on luoda turvallisuusolosuhteet, jotka suojaavat sinua mahdollisilta onnettomuuksilta päivällä ja yöllä. GPS-laitteet tarjoavat jopa 8 ajoneuvon tunnistamisen kerrallaan.

Takana takana on 65 lumenin LED-taustavalo. 220 asteen kulmassa, joka on havaittavissa 1 kilometrin etäisyydellä, voit varoittaa kuljettajia välttämästä vahingoittumista. Jos haluat tietää, lähestyykö ajoneuvo takaa, sinulla on useita visuaalisia tai äänimerkkejä. 140 metrin etäisyydellä tiedät, oletko vaaravyöhykkeellä, ja jos auto, kuorma-auto, moottoripyörä tai ryhmä pyöräilijöitä lähestyy.

Oikean toiminnan varmistamiseksi Garmin-seuranta tarvitsee lisänäyttöyksikön, joka ostetaan erikseen . Käytön kannalta laite on langaton ja sen akun kesto on enintään 15 tuntia, kun välkkymistoiminto on aktivoitu ja 6 tuntia kiinteässä vaihtoehdossa.

Katso ja nähdään päivä tai yö:

Tarjoaa visuaalisia ja kuuluvia hälytyksiä varoittaa ajoneuvoja, jotka lähestyttävät takaa jopa 140 metrin (153 mailia) päässä

Takavalot tarjoavat päivänvalon näkyvyyden jopa 1,6 kilometrin etäisyydelle ja näkyvät 220 asteen alueella, joten kuljettajat voivat nähdä sinut hyvissä ajoin ennen kuin tutka näkee ajoneuvon

Tyylikäs pystysuora muotoilu kiinnittyy helposti useimpiin tienkäyttöpolkupyöriin, kuten kilpa-, kiertoajelu- ja lähiliikennetyyleihin

Vaatii erillisen tutkanäyttöyksikön (myydään erikseen) tai integroidaan langattomasti yhteensopiviin Garmin-laitteisiin1

Akun käyttöikä: jopa 15 tuntia vilkkuvaan tilaan tai 6 tuntia kiinteästi tai yöllä

Aja älykkäämpiä ja tietoisempia Varia ™ RTL510 -taajuusnäkymällä. Se on istuimella kätevästi asennettu, ja se tarjoaa näkyvät ja kuultavat hälytykset, jotka ulottuvat takaa jopa 140 metrin päähän. Lisäksi kirkas takavalos on näkyvissä päivänvalossa jopa 1,6 km: n päässä, joten voit ajaa itsevarmasti ja mielenrauhalla.

Tämä anturi on selkäsi ::

Kun olet matkalla, sinun on seurattava kaikkea. Mikä on reitti, kuinka pitkälle olet menossa, kuinka nopeasti ja kuinka kovaa aiot painostaa sitä. Mutta Varia-tutkan kanssa ratsastusta varten, on kuin silmäsi kypärän takana. Se on lähinnä ennakkovaroitusjärjestelmä, joten näet autoja lähestyvän takaa ja ¬ he näkevät sinut.

Turvallisuus numeroissa:

Varia ™ RTL510 -taajuusnäkymä on vain yksi osa pyöräilytietoisuutta. Yhteensopivien Garmin-laitteiden parissa järjestelmä auttaa luomaan turvallisemmat ajo-olosuhteet ilmoittamalla kuljettajat takahuoneisiin lähestyttävistä ajoneuvoista. Vihreä valo? Kaikki hyvin. Kullanruskea hohde? Ajoneuvo lähestyy. Punainen valo? Ole varovainen - auto lähestyy suurella nopeudella. Aja turvallisesti.

Fyysiset tiedot:

Mitat: 98,6 x 19,7 x 39,6 mm

Paino: 71,0 g

Moodit: kiinteä, yön salama, päiväkamera

Lumens: 20 kiinteää, 29 yön salama, 65 päivän salama

Akun käyttöikä: 6 tuntia kiinteä, 6 tuntia yön salama, 15 tuntia päivässä

ANT + ®: kyllä

Vedenkorkeus: IPX7

Katselukulma: 220 °

Laatikossa:

Vain laite:

Varia RTL510

Asennussarja

Kaapelit

Dokumentointi


Älä odota enää pidempään ja osta Garmin Varia RTL510. Jos sinulla on kysyttävää Garmin Varia RTL510:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä bikeinn yhteydenottosivumme kautta. bikeinn tarjoaa erityisen kokoelman Elektroniikkatuotteita pyöräily:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Elektroniikka varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Polkupyörän valot varusteilla.

Ominaisuudet Garmin Varia RTL510

Valon asema
Lumenit
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (95)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Garmin vaihtelee rtl510

-

Nopea toimitus. Tutka toimii täydellisesti, täydellinen valo, suosittelen sitä kaikille pyöräilijöille, varsinkin niille, jotka matkustavat melko kiireisillä maakunnallisilla teillä.

Garmin varia 510. - onnistunut hankinta

-

Aluksi hinta näyttää liian korkealta, mutta tilaamisen ja käytön jälkeen tiedät, että se oli rahaa kannattavaa käyttää. Turvallisuus ja varoitus lähestyvästä ajoneuvosta toimii hyvin. Ainoa miinus on, että jos ajat pyörätietä, se voi tarttua kadulla ajaviin autoihin. Kaiken kaikkiaan annan ***** puhtaalla omatunnolla

Erinomainen

-

joudutaan odottamaan toimitusaikaa kauemmin, mutta kaikki toimii erittäin hyvin, ja heille tiedotetaan myös nopeasti, jos liikennettä tulee takaisin, enemmän kuin rahan arvoinen ja tuntuu paljon turvallisemmalta

Arvostelu

-

Erittäin nopea toimitus. Tutka toimii täydellisesti, täydellinen valo, suosittelen 100% tyytyväisyyttä kaikille.

Garmin varia 510

-

Kesti liian kauan saadakseni sen Ruotsiin, mutta se ei ole Bikeinnin vika. Se toimii hyvin. Lamppu on terävä ja ohitetut autot ovat tarttuneet siihen. Mahdollisesti se näyttää autoja vähän myöhässä.

Garmin tutka ja takavalo.

-

Tutka toimii hyvin. Minua varoitetaan nyt ajoissa liikenteen tulemisesta taakse. Valon vilkkumisen takia olen myös selvästi näkyvissä päivän aikana.

5 tähden tuote

-

5 tähden tuote, välttämätön pyöräilijöille. Tilaaminen ja toimitus odotetusti, kaikki meni hyvin.

Ei yllätyksiä

-

Jos Fenix 6X on asennettu muutaman lämpötapin väliin, se on ollut silmässä jatkuvasti, nyt en enää ihmettele autoja, mutta viha onnistui jopa hyvissä ajoin pysymään oikealla oikein, tuntuu paljon turvallisemmalta tiellä kuin 55an nyt :-)

Varia rtl 510

-

Tutka toimii hyvin. Toimii oikein. Se helpottaa ajoa tiellä, lisää mukavuutta ja turvallisuutta. Se on suuri ja esteettisesti pilaa pyörän ulkonäön. Edut ovat kuitenkin sen arvoisia.

Se saapui turvallisesti

-

Tällä kertaa kesti 30 päivää tilauksesta saapumiseen. Voit asettaa sen myös toiselle pyörälle, jota käytät takaosan turvallisuuden lisäämiseksi. Viime kerralla (2020/4) ostettu tutka kertoo varmasti tilanteen takana, mikä auttaa meitä vuoren varrella. Kun hankimme kolmannen yksikön, otamme huomioon RTL 515-älypuhelinten yhteensopivuuden. Kiitos

Hyödyllinen

-

Top, toimii todella hyvin jopa jonkun takana. Aika ajoin itsensä takaisin palaavan pyöräilijän havaitseminen. Huomasin, että IQ-sovelluksessa on tutkan akun varaustaso (se puuttuu). Älä kuluta liikaa päiväsaikatilassa. Pidä erittäin hyvin huolimatta D-istuinputkistani. Suosittelen turvallisuutta.

Todella hyödyllinen

-

Toimii täydellisesti, erittäin hyödyllinen, jos sinua seuraa ajoneuvoketju. Et ehkä näe niitä peilissä!

Valo vaihtelee

-

Täydellinen kevyt ja erittäin nopea toimitus

Garmin varia

-

Hyvä laatu on helppo asentaa ja toimii täydellisesti

Pikatoimitus

-

Toimii täydellisesti, nopea toimitus ..

Yhteensopivuus garmin fenix 5: n kanssa

-

Hei, haluaisin tietää, onko se yhteensopiva Garmin Fenix 5 -sovelluksen kanssa? Kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä, se on yhteensopiva Garmin Fenix 5: n kanssa.
Terveiset.

Olennainen

-

Tietysti paras esine tiellä pyöräilyn turvallisuuden kannalta.

Rtl 510

-

Olen kiinnostunut Garmin Varia RTL 510: stä, mitä laitetta tarvitsen etuosaan vai onko se yhteensopiva minkä tahansa matkapuhelimen kanssa?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, se on yhteensopiva laitteiden kanssa, joissa on ANT +.
Terveiset.

Garmin varia 510

-

Se toimii! Haluan kuunnella musiikkia pyöräillä. Nyt huomaan, jos takana on auto. Valo on melko kirkas, melkein liian kirkas miehistön ajamista varten. Connect IQ -sovellus näyttää ohittavien autojen määrän ja voi myöhemmin edes tarkastella niiden nopeutta. hauskaa vähän tietoa.

Lausunto

-

Kaikkien pyöräilijöiden tulisi käyttää tätä varustusta, pääasiassa Portugalissa. Oikein hyvä.

Garmin varia rtl 510 valo

-

Aikaisempi malli, jossa ANT +, vain käytettäväksi esim. Garmin EDGE: n kanssa. Uusi malli RTL515 (vuodesta 2020) on melkein sama (nyt siinä on ryhmätila), mutta siinä on myös Bluetooth-yhteys, joten se voidaan yhdistää matkapuhelimeen (sovellusten avulla). Jos et halua tätä BT-yhteyttä, RTL510 riittää.

Olennainen

-

Minusta on välttämätöntä, jos harrastat maantiepyöräilyä. Se varoittaa sinua, kun ajoneuvo lähestyy takaa ja on riittävästi aikaa etukäteen päästäksesi lentokentälle tai että se ei kiinnitä sinua yllättäen. Joskus kuuntelet ajoneuvon ääntä samaan aikaan, että se varoittaa sinua, mutta ei aina, joten se antaa sinulle aikaa ryhtyä varotoimiin, jos olit hämmentynyt. Se on vähän iso, mutta en voi enää mennä ulos ilman sitä.

Täydellinen

-

Mitä muuta voit kysyä lisävarusteelta, joka tarjoaa sinulle ylimääräisen liikenneturvallisuuden. Täysin suositeltava.

Ylin

-

Oikein hyvä

Ylin

-

Oikein hyvä

Loistava

-

Kevyt suorituskyky on erittäin hyvä, mutta missä sijoituksen ydin on, on tutka. Toimii hienosti, havaitsee autoja erittäin tarkasti

Mukava ja tehokas

-

kevyt ja erittäin mukava bandana

Ei-vaalea lamppu

-

Laite on loistava, monessa suhteessa turvallisuus - voit keskittyä helposti asemaan etkä katsella hermostuneesti takanasi tai jotain menee helppoon - sinun tarvitsee vain yhdistää se Garmin-laitteen kanssa ja jo - Ainoa miinus on hinta, joka mielestäni on liian korkea

Garmin vaihtelee 510rtl

-

Vaihtelee 510rtl vastaanotti yksitoista päivää myöhässä suunnitellusta toimituspäivästä. Noh!! Tärkeää olla saanut sen ... tietyssä vaiheessa ajattelin hajottavan sen. Kokeillut hienoa tuotetta pyöräilijän liikenneturvallisuudelle tänään. Bikeinn-ystäville lähetän neljä tähteä kymmenen tähden garmiinille. Ostan jälleen sivustoltasi, toivoen saavani onnekkaampia tilattuja tavaroita vastaan. Terveiset

Läpimurto turvallisuudessa

-

Minun kaltaisille ihmisille, jotka haluavat mennä ulos yksin, on hienoa, kun tiedät, kun ajoneuvo lähestyy sinua, jotta voit valmistautua tarvitsematta mitään muuta kuin hälytyksen kuuloa. Sijoittaminen turvallisuuteen kannattaa.

Paljon

-

Valitettavasti vastaanotettu 4 päivää myöhemmin kuin suunniteltu päivämäärä. Muuten tutka toimii erittäin hyvin ja varoittaa saapuvia ajoneuvoja erittäin tarkasti.

Garmin varia rtl510

-

Kaikki toimitettu. Toimii paremmin kuin olen odottanut. Mukava laite, joka on pyöräilyn aikana, toimii täydellisesti Edge 520plus -sovelluksen kanssa.

Kannattava sijoitus

-

Se toimii täydellisesti, se tunnistaa kaikki takaa tulevat ajoneuvot (jopa pyöräilijät, jotka lähestyvät suurempaa nopeutta). Se saa GPS: n käyttämään hiukan enemmän akkua, mutta turvatunne ja sen välttämät pelot tekevät siitä kannattavan.

Kaikki erinomaista!

-

Nopea toimitus ja tuote hyvässä kunnossa. Valo on melko voimakas.

Garmin varia rtl510

-

Laite täyttää odotukset. Toimituksen viivästyminen.

Garmin varia rtl510

-

Nopea ja turvallinen toimitus. Huipputuote!

Hyvä ostos

-

Se toimii erittäin hyvin ja antaa sinulle ylimääräisen turvallisuuden tietäessäsi, että sinulla on takana. Epäilemättä 100% suositeltava ja vielä yksi askel pyöräilijän turvallisuuden kannalta.

Toimii täydellisesti, helppo yhteys, hyvä ja nopea palvelu

-

Toimii täydellisesti

Garmin

-

Kaikki agreemntin mukaan Garmin toimitti ja toimi hyvin.

Täydellinen lisävaruste

-

Se on täydellinen, tunnen oloni turvallisemmaksi, antaisin vain liimaa tukemallesi tuelle, se on löysä, mutta täällä alle 20 euron ostat kiinteän ja jo naulaamasi.

Garmin-valo vaihtelee rtl 510 on yhteensopiva garmin 520 ?. kiitos .

-

Hei, haluaisin tietää, onko Garmin-valo vaihteleva, RTL 510 on yhteensopiva Garmin 520: n kanssa. Kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä, se on yhteensopiva Garmin 520: n kanssa.
Terveiset.

Garmin-valo vaihtelee rtl 510 on yhteensopiva garmin 520 ?. kiitos .

-

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä varia-valo on yhteensopiva Garmin 520: n kanssa.
Terveiset.

Tutka vaihtelee

-

Täydellinen ja oikeaan aikaan, mutta en ymmärrä, että ostin sen 149 eurolla ja alle viikossa se on melkein 12 euroa halvempaa. He eivät olleet vielä lähettäneet sitä ja se oli jo myytävänä. Se ei saa minua epäilemään. Ja olen bikein asiakas.

Garmin sekalainen tutka

-

Toimitetaan nopeasti verkkokaupasta ja huippulaitteesta. Toimi hienosti Edge ja Vivoactive kanssa

Erinomainen

-

Upea tuote parhaaseen hintaan ja nopea läpinäkyvä toimitus

Erittäin nopea toimitus

-

Olen yllättynyt siitä, kuinka nopeasti tavarat toimitettiin. Se oli siellä vain 4 työpäivän sisällä. Vaikka samaan jälleenmyyjätuotteeseen saksalaisesta tuotteesta sanotaan, että käsittelyyn kuljetetaan vähintään 7–10 päivää laivaosastolla ja lähetetään sitten vain matkalle Coronan kriisin vuoksi. Espanjassa, jossa merenkulku on nyt alkanut, kriisi on nyt ollut paljon pahempi. Ainoa haittapuoli oli tyhmä kuljettaja GLS: ltä, joka yksinkertaisesti asetti tavaran ovelle lyhyen poissaoloni aikana. Voit ainakin soittaa ovikelloa. Tavarat kuvatulla tavalla ja ok

Garmin vaihtelee

-

Garmin Varia erinomainen tuote! Saapui tänään ja yritti heti. Kaikki täydellinen!

Täydellinen takavalo

-

Iloksena tästä takavalosta siirryin maastopyöräilyltä tielle ja pelkäsin jonkin verran, totuus on, että tämä tutkalla varustettu takavalaisin antaa minulle plus turvallisuuden, erittäin suositeltava, että se on erittäin tehokas.

Garmin vaihtelee

-

Erittäin hyvä ruoka, toimitusnopeus ja upea tuote. Erittäin suositeltava.

Garmin

-

Erittäin tyytyväinen Bikeinnin palveluun. Tänään testattu Garmin Varia RTL 510 on täydellinen, se varoittaa nopeudesta ja takaa saapuvien ajoneuvojen määrästä. Pariliitos moitteettoman ja erittäin helpon Garmin 520 Plus -laitteeni kanssa.

Garmin varia rtl 510

-

Artikkeli toimii odotetusti. Käytän valoa yhdessä Garmin Varia RDU -näyttöyksikön kanssa. Tänään ensimmäinen ajo järjestelmän kanssa; kaikki ajoneuvot tunnistettiin ja esiteltiin ajoissa. Järkevä hankinta, tiedät aina, mitä takaa tapahtuu. Artikkeli saapui täydellisesti ja suhteellisen nopeasti. Neljä työpäivää Espanjasta Saksaan; keskellä koronakriisiä. Se on OK! Kiitos ja terveiset! Thomas

Erittäin hyödyllinen

-

Erittäin hyödyllinen. Olin käyttänyt sitä aikaisemmin kollegasi "kyydissä" ja pidän sitä erittäin hyödyllisenä työkaluna ja takaa turvallisuuden tiellä. Se ei ole halpaa, mutta mielestäni se on investoinnin arvoinen, etenkin niille, jotka minun kaltaiseni kulkevat yksin ja toisinaan sivuteillä muutamalla autolla. Tuki on vähän ruma, he olisivat voineet ajatella paljon paremman esteettisen ja toiminnallisen ratkaisun.

Varia rtl510

-

Yksinkertaisesti loistava. Hieman kallis minun makuuni (garmin), mutta ei pahoillani. Sijoituksen kannattaa tehdä, tilasin sen 5. huhtikuuta ja sain sen 12. huhtikuuta ja tein 3 retkiä 50 km: stä. Nikkeli, erityisesti sähköautoille, jotka kuulet niiden ohitse. Se on yhdistetty Garmin reuna tutkia.

Maailma on ehdottomasti saapunut sekaannuksesta huolimatta

-

Tilasin RTL510: n 22. maaliskuuta, kun uusi Corona sekoitti maailmaa. Aluksi aikoin saapua maaliskuun lopulla, mutta olin huolestunut siitä, että en ollut saapunut edes viikon kuluttua, ja kysyin postitustilasta. Olin helpottuneena kuullessani, että kysymystä tutkittiin huolellisesti ja että se saapui kahden viikon kuluessa. Sitten se saapui aikataulussa. Olen kiitollinen siitä, että se saapui jopa tällaisissa olosuhteissa. Tuotteella ei ole lainkaan ongelmia, ja se on kestävämpi kuin tähän asti käytetty RTL500, ja näyttää olevan hyödyllinen BRM: ssä.

Yhteensopivuus garmin gps -laitteiden kanssa

-

Hei j haluaisin tietää, onko garmin varia rtl 510 yhteensopiva GPS-garmin reunani 705 kanssa

asiantuntijamme vastaavat

Hei, tämä valo ei ole yhteensopiva Garmin Edge 705: n kanssa.
Terveiset.

Tyytyväisyys

-

Kaikki ilmoitetulla tavalla, sekä fyysisen edun että ilmoitettujen ajoitusten mukaisesti. Laite on jo testattu ja suositeltu turvallisuussyistä, toimii erittäin hyvin.

Garmin varia rtl 510

-

Ajattelin, että se oli erittäin hyödyllinen laite ensivaikutuksissani, vaikka olenkin testannut sitä viruksen puhkeamisen takia. Kiitos Tradeinn

Arvostelu

-

Garmin Varia RTL510 Se toimii täydellisesti kaikilla teillä, joilla ei ole pyörätietä, ja täällä myös pyöräilijät sitä tarvitsevat. Mukava, että sinun ei tarvitse katsoa taaksepäin nähdäksesi lisää "autoja". Se osoittaa sen hyvin, ja myös kuinka nopeasti he saapuvat.

Erinomainen!

-

Ehdottomasti ilo ajaa tätä!

Varia rtl510 kuukausi testattu

-

Tyytyväinen kevyellä, vahvalla nipulla! Aseta eri tilaan. Tutka toimii hyvin, havaitsee seuraavan liikenteen täydellisesti. Joskus jotain "liian". Kaupungissa se on täysin tarpeetonta. Junat, autot erillisillä kaistoilla, kaikki havaitaan. Hiljaisilla teillä tämä laite todella erinomainen. Silloin sinua ei enää järkytä liikenne. Akun käyttöikä on kohtalainen. 150 km pyöräilyn jälkeen on aika latautua. Siksi 4 5 sijaan. Hinta? Liian kallista.

Garmin varia rtl 510

-

En ollut täysin vakuuttunut, mutta kun aloin ajaa Garmin Varia RTL 510: llä, olin 110% varma :) Se havaitsee takaosan liikkeen erittäin varmasti, lampussa on erittäin (erittäin) kirkas valo. Koska se muuttaa vilkkumismenetelmää, kun jokin lähestyy, se lisää turvallisuutta - huomasin, että kuljettajat pitävät suuremman etäisyyden. Voisin suositella.

Erilaisia rtl510

-

Tutka ja takavalo kytkettynä kauniiseen muotoiluvalaisuun. Antaa erittäin hyvin ja paljon valoa eri muodoissa. Tutka on erittäin kätevä ja toimii hyvin Garmin Edgen kanssa. Kaupungissa sinulla on vähän tutkaa pyöräteillä tietä pitkin. Tutka näyttää edelleen autoja, jopa lähestymässä junia. Mutta ulkopuolella se on hienoa. Ei enää pelkää takaapäin nopeasti lähestyviä ajoneuvoja. Taka satula on helppo kiinnittää toimitettujen esineiden kanssa. Älä unohda irrottaa sitä omenapiirakan kärjessä. Koska toinen napsauttaa sen pois. Lukko olisi ollut niin kätevä. Hinta on korkea, ehkä liian korkea. Olen siitä tyytyväinen, antaa turvallisen tunteen pyöräilyllä

Garmin varia rtl510

-

Vastaanotettu tuote aikataulun mukaan erinomaisessa kunnossa. Olisi halunnut nopeamman toimituksen, mutta ei voi valittaa. Kiitos!

Turvallisuus

-

Erittäin hyödyllinen pyöräilijän turvallisuuden parantamiseksi tiellä.

Rtl 510

-

Ostin Garmin RTL510 kun hävisin RTL500. Super tuote, lisää turvallisuutta ajaessasi yksin tai perheen kanssa. Se tunnistaa edessä olevat ajoneuvot paremmin kuin edeltäjänsä. Voisin suositella.

Upea tuote

-

Upea tuote, voisi käyttää pidempää akkutukia. Vaikea kuvitella ajaa ilman sitä nyt. Bikeinnin erinomainen hinnoittelu ja luotettava toimitus helpottivat ostamista. Toimitusaika Yhdysvaltoihin on vähän hidas.

Garmin varia rtl 510

-

Upea laite, korvaamaton. Ajamisen mukavuus ja turvallisuus.

Ylin

-

Virker helt täydellinen, tror ikke jeg kan leve ude den.

Garmin varia rtl510

-

Upea laite, tutka toimii virheetömästi, lisää ajovarmuutta ja mukavuutta. Vain akku kestää noin 8 tuntia, eikä tämä usein riitä. Mitä tulee ib-palveluun, joka myy täydellistä ammattitaitoa, lähetys sujui noin viikon niin kunnollisesti. Olen erittäin tyytyväinen palveluun.

Turvallisuus

-

Suosittelen, että se on 100% tärkein turvaelementti kypärän jälkeen

Ei koskaan saanut

-

Tilasi tämän loistavan valon 7. joulukuuta. Suorittanut maksuni verkossa. Se toimi todella hyvin. Siitä hetkestä lähtien kaikki meni alamäkeen. Seuranta on epäselvää. Palvelupiste vastaa tavallisilla vastauksilla eikä ratkaisuilla. Odotan edelleen taustavaloa tai vastausta. On häpeä, että pyörätalo ei ota vastuuta jostakin menneestä vikaan. Muuten olisin kirjoittanut loistavan arvion.

Ylätakavalo

-

Huippulaite ja helppo käyttää Garmin edge 1030: n kautta

Tämä on kätevää

-

Koska se näkyy Garminilla äänen kanssa, se on erittäin kätevä minulle, joka usein ajaa yksin. Jos kuitenkin ostat täältä, vie vähän aikaa

Garmin tutka

-

Tehokas ja välttämätön Garmin-tuote liikenneturvallisuuteen.

Ylin

-

Tuote päällä, helppo asentaa, yhteensopiva 820-laitteeni kanssa, olen tyytyväinen ostoni. Toimitus oli vähän hidas, arvioitu päivämäärä ei ollut pitkä ...

Erinomainen tutkalamppu

-

Garminin RTL510 on erinomainen lamppu ja erinomainen tutka, joka varmistaa, että olen tietoinen liikenteestä takaapäin ja erityisesti, että liikenne tietää minua.

Turvallinen!

-

Ei suojaa sinua törmäykseltä, mutta näkee lähestyvän auton jo tulevan, ennen kuin kuulet sen. Jopa 8 autoa yhdessä ajassa!

Garmin varia rtl 510

-

Luokan osa! Se yksinkertaisesti tuo paljon enemmän turvallisuutta pyörälle tuntematta olonsa "alasti". Se on silmäni mieleni takana. Voin suositella vilkkuvaa versiota (510), se on vielä huomattavampi kuin normaali (511). Valoalue on erittäin laaja, ehdottomasti riittävä jopa päivällä. Akussa on myös useita uloskäyntiä, ja tilan merkkivalo tai Garminia koskeva kysely ovat myös erittäin hyödyllisiä. Siinä ei ole vain hyvin havaittava takavalo, vaan myös tutka taakse. Osta suositus monille kuljettajille!

Hyvä

-

Erittäin hyviä juttuja

Hyödyllinen laite

-

En uskonut, että Varian tutka voisi olla niin hyödyllinen. Se lisää turvallisuutta havaitsemalla autoja paljon suuremmalta etäisyydeltä kuin mitä voidaan nähdä katsomalla tai kuulemalla. Joskus huonolla säällä on vaikea kuulla autoa, joka liikkuu polkupyörän takana ajoissa. Kiitos Garmin varia, auto ei enää yllättä minua. On valitettavaa, että sitä ei voida siirtää pienempien ajoneuvojen tilaan polkupyöräteillä käytettäväksi.

Erilaisia tutkaa

-

erittäin älykäs lamppu, lisää turvallisuutta ja mukava nähdä mitä tulee takaa.

Lopuksi säästää

-

Erittäin hyvä sykkivä takavalo. Autoilijat pitävät melkein automaattisesti suuremman etäisyyden. Rückwertigen-liikenteen tunnustus on 99,9% aina parhaasta ..... ei halua ajaa ilman sitä.

Garmin tutka

-

Voimakas valo, mutta eniten on, että tiedät mitä tulee takaa. Se antaa paljon turvallisuutta

Erittäin kevyt

-

Turvallisuus on tärkeä osa tätä lamppua! Täydellinen jokaiselle pyöräilijälle yhdessä 1030 pyöräilytietokoneen kanssa turvallisuuden paras asia !!

Garmin tutka

-

Erittäin voimakas valo ja myös tutka, joten tiedät mitä takanasi on Turvallisuus ensin

Plus turvallisuudessa

-

Se on hieno tuote. Vilkkuva valo näkyy kilometrien ajan, se on vesitiivis, koska olen jo sammunut sateen kanssa ja se kestää ilman ongelmia. Tutka synkronoitui hetkessä fenix 5 -sovelluksen kanssa, eikä se ole antanut yhtä ainoaa yhteysongelmaa. Se havaitsee kaiken, joka lähestyy nopeammin kuin sinä kauan ennen kuin kuulee sen, joten se antaa enemmän reaktioaikaa. Akku kestää ilman ongelmia 4 tunnin ulostulon (se on pisin, jonka olen tehnyt sille) Täysin suositeltava.

Varian tutka

-

Erittäin älykäs ja avulias valo. Yhdessä moottoripyöräilijän huomion kanssa hänen takana olevassa liikenteessä, maantiepyöräilyn turvallisuus tulee uudelle tasolle.

Todella hyödyllinen

-

Se muutti tapaa ajaa tiellä. Varmempi, turvallisempi. Yksikkö on vähän tilaa vievä, mutta sen arvoinen.

Varia

-

Täydellinen! Parempi kuin aikaisempi versio Variasta (gen 1) .Tällä kirkkaudella voin korvata myös Bontrager Flare RT (gen 1). Lähetyspakkaukset voivat olla hiukan liiallisia pienelle pakkaukselle .. Hieman vähemmän suojaavaa materiaalia ja pienempi laatikko, joka pitää pakettia, tekisi.

Hyödyllinen gadget

-

Hyödyllinen asia. Nyt näen, mitä minun takanani tehdään.

Suuri artikkeli

-

super hyödyllinen artikkeli reilun hinnan verkossa. Ostan jälleen - vain suositeltavaa.

Tyytyväisyys

-

Erittäin turvallinen Helppo asentaa Olen tyytyväinen ostokseni

Vaikuttava.

-

Helppo asentaa ja asentaa. Hyvä valo, jolla on garmin.v

Garminin turvallisuus

-

Tuotetta odotukseni takana turvallisuuden ja yhteensopivuuden kanssa minun 820. Nopea toimitus .. Hyvä

Suuri tuote

-

Helppo asentaa, ei häiritsevää, se ilmoittaa lähestyvät ajoneuvot ja varoittaa heitä läsnäolosta. En voinut tehdä ilman sitä enää!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje