`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510
  • Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Tuotekuvaus Garmin Varia RTL510

Turvallisuutesi on tärkein. Käytä Varia RTL510: tä saadaksesi oivalluksen siitä, mitä takapuolella tapahtuu . Vertikaalisen ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta tämä laite voidaan asentaa eri polkupyöriin. Sen päätehtävänä on luoda turvallisuusolosuhteet, jotka suojaavat sinua mahdollisilta onnettomuuksilta päivällä ja yöllä. GPS-laitteet tarjoavat jopa 8 ajoneuvon tunnistamisen kerrallaan.

Takana takana on 65 lumenin LED-taustavalo. 220 asteen kulmassa, joka on havaittavissa 1 kilometrin etäisyydellä, voit varoittaa kuljettajia välttämästä vahingoittumista. Jos haluat tietää, lähestyykö ajoneuvo takaa, sinulla on useita visuaalisia tai äänimerkkejä. 140 metrin etäisyydellä tiedät, oletko vaaravyöhykkeellä, ja jos auto, kuorma-auto, moottoripyörä tai ryhmä pyöräilijöitä lähestyy.

Oikean toiminnan varmistamiseksi Garmin-seuranta tarvitsee lisänäyttöyksikön, joka ostetaan erikseen . Käytön kannalta laite on langaton ja sen akun kesto on enintään 15 tuntia, kun välkkymistoiminto on aktivoitu ja 6 tuntia kiinteässä vaihtoehdossa.

Katso ja nähdään päivä tai yö:

Tarjoaa visuaalisia ja kuuluvia hälytyksiä varoittaa ajoneuvoja, jotka lähestyttävät takaa jopa 140 metrin (153 mailia) päässä

Takavalot tarjoavat päivänvalon näkyvyyden jopa 1,6 kilometrin etäisyydelle ja näkyvät 220 asteen alueella, joten kuljettajat voivat nähdä sinut hyvissä ajoin ennen kuin tutka näkee ajoneuvon

Tyylikäs pystysuora muotoilu kiinnittyy helposti useimpiin tienkäyttöpolkupyöriin, kuten kilpa-, kiertoajelu- ja lähiliikennetyyleihin

Vaatii erillisen tutkanäyttöyksikön (myydään erikseen) tai integroidaan langattomasti yhteensopiviin Garmin-laitteisiin1

Akun käyttöikä: jopa 15 tuntia vilkkuvaan tilaan tai 6 tuntia kiinteästi tai yöllä

Aja älykkäämpiä ja tietoisempia Varia ™ RTL510 -taajuusnäkymällä. Se on istuimella kätevästi asennettu, ja se tarjoaa näkyvät ja kuultavat hälytykset, jotka ulottuvat takaa jopa 140 metrin päähän. Lisäksi kirkas takavalos on näkyvissä päivänvalossa jopa 1,6 km: n päässä, joten voit ajaa itsevarmasti ja mielenrauhalla.

Tämä anturi on selkäsi ::

Kun olet matkalla, sinun on seurattava kaikkea. Mikä on reitti, kuinka pitkälle olet menossa, kuinka nopeasti ja kuinka kovaa aiot painostaa sitä. Mutta Varia-tutkan kanssa ratsastusta varten, on kuin silmäsi kypärän takana. Se on lähinnä ennakkovaroitusjärjestelmä, joten näet autoja lähestyvän takaa ja ¬ he näkevät sinut.

Turvallisuus numeroissa:

Varia ™ RTL510 -taajuusnäkymä on vain yksi osa pyöräilytietoisuutta. Yhteensopivien Garmin-laitteiden parissa järjestelmä auttaa luomaan turvallisemmat ajo-olosuhteet ilmoittamalla kuljettajat takahuoneisiin lähestyttävistä ajoneuvoista. Vihreä valo? Kaikki hyvin. Kullanruskea hohde? Ajoneuvo lähestyy. Punainen valo? Ole varovainen - auto lähestyy suurella nopeudella. Aja turvallisesti.

Fyysiset tiedot:

Mitat: 98,6 x 19,7 x 39,6 mm

Paino: 71,0 g

Moodit: kiinteä, yön salama, päiväkamera

Lumens: 20 kiinteää, 29 yön salama, 65 päivän salama

Akun käyttöikä: 6 tuntia kiinteä, 6 tuntia yön salama, 15 tuntia päivässä

ANT + ®: kyllä

Vedenkorkeus: IPX7

Katselukulma: 220 °

Laatikossa:

Vain laite:

Varia RTL510

Asennussarja

Kaapelit

Dokumentointi


Jos etsit korkealaatuisia Polkupyörän valot tuotteita, siinä tapauksessa Polkupyörän valot täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Garmin Varia RTL510:a, jonka tämänhetkinen hinta on 190.45 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. bikeinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia pyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Garmin Varia RTL510:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Manuaali

Ominaisuudet Garmin Varia RTL510

Valon asema
Lumenit
Valaistustyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (8)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Varian tutka

-

Erittäin älykäs ja avulias valo. Yhdessä moottoripyöräilijän huomion kanssa hänen takana olevassa liikenteessä, maantiepyöräilyn turvallisuus tulee uudelle tasolle.

Varia

-

Täydellinen! Parempi kuin aikaisempi versio Variasta (gen 1) .Tällä kirkkaudella voin korvata myös Bontrager Flare RT (gen 1). Lähetyspakkaukset voivat olla hiukan liiallisia pienelle pakkaukselle .. Hieman vähemmän suojaavaa materiaalia ja pienempi laatikko, joka pitää pakettia, tekisi.

Hyödyllinen gadget

-

Hyödyllinen asia. Nyt näen, mitä minun takanani tehdään.

Suuri artikkeli

-

super hyödyllinen artikkeli reilun hinnan verkossa. Ostan jälleen - vain suositeltavaa.

Tyytyväisyys

-

Erittäin turvallinen Helppo asentaa Olen tyytyväinen ostokseni

Vaikuttava.

-

Helppo asentaa ja asentaa. Hyvä valo, jolla on garmin.v

Garminin turvallisuus

-

Tuotetta odotukseni takana turvallisuuden ja yhteensopivuuden kanssa minun 820. Nopea toimitus .. Hyvä

Suuri tuote

-

Helppo asentaa, ei häiritsevää, se ilmoittaa lähestyvät ajoneuvot ja varoittaa heitä läsnäolosta. En voinut tehdä ilman sitä enää!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje