`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin Varia UT800 Smart Headlight Bike Mount

Garmin Varia UT800 Smart Headlight Bike Mount

Garmin Varia UT800 Smart Headlight Bike Mount

Garmin Varia UT800 Smart Headlight Bike Mount

  • Garmin Varia UT800 Smart Headlight Bike Mount
  • Garmin Varia UT800 Smart Headlight Bike Mount
  • Garmin Varia UT800 Smart Headlight Bike Mount
  • Garmin Varia UT800 Smart Headlight Bike Mount
  • Garmin Varia UT800 Smart Headlight Bike Mount
  • Garmin Varia UT800 Smart Headlight Bike Mount

Garmin Varia UT800 Smart Headlight Bike Mount

Tuotekuvaus Garmin Varia UT800 Smart Headlight Bike Mount

Pyöräilijät löytävät Varia UT800 Smart Headlight Bike -kiinnikkeestä sopivan työkalun, jolla kehitetään toimintaansa radalla . On osoitettu, että Garmin-etuvalo on hyödyllinen molemmilla reiteillä ja teillä.

Kun kehität nopeutta, valon voimakkuus kasvaa tai pienenee . Tässä laitteessa on hienovarainen muotoilu, joka pystyy valaistamaan jopa 1 kilometrin päässä. Sen teho on 800 lumenia ja se säilyy jopa 90 minuutissa. Se tarjoaa 5 valaistusvaihtoehtoa: korkea, keskikokoinen, matala, yön salama ja päivänvalo.

Jos haluat pidentää akun varausta, tee se tallennustilojen avulla tai konfiguroinnin avulla ottaen huomioon ympäristöolosuhteet. Sen toiminta toimii itsenäisesti tai voidaan yhdistää Edge-pyöräilytietokoneisiin .

PYÖRÄN ASENNUS

Varia UT800 Urban Edition

Varia UT800 älykäs ajovalo

Latauskaapeli

Universaali etukiinnike

Neljännesvuosi kitkakiinnikkeeseen

manuaalinen

Tapaa älykäs ajovalo, joka paistaa kirkkaammin pidempään:

Erittäin voimakas pyöräilyajovalo kaupunkien ja polkujen käyttöön, joka näkyy päivänvalossa yli 1,6 km: n päässä

Projisoi tasaisen 800 lumenin räjähdyksen jopa 1,5 tunniksi

Sopeutuu automaattisesti ympäristön valaistusolosuhteisiin, nopeuteen ja ajo-profiiliin1 pidentääksesi akun käyttöikää

Toimii itsenäisesti tai pariksi yhteensopivien Edge®-pyöräilytietokoneiden kanssa, jotta valot kytkeytyvät automaattisesti päälle tai pois, hallitsevat kirkkautta ja muuta

Tarjoaa 5 valotilaa, mukaan lukien korkea, keskitaso, matala, yö- ja päiväsalama

Katso valoa:

Varia UT800 -sovelluksen älykkäiden ominaisuuksien ansiosta voit yhdistää sen yhteensopiviin Edge-tietokoneisiin valoanturien kanssa. Parinmuodostumisen jälkeen Varia UT800 säätää automaattisesti säteen voimakkuutta nopeuden ja ajo-profiilin perusteella, jotta saat enemmän valoa ajaessasi nopeammin ja säästät samalla akkuvirtaa hitaammalla nopeudella. Se myös sopeutuu automaattisesti ympäristön valaistusolosuhteisiin ja akun kapasiteettiin pidentääksesi matkaa, ja vie vain yksinkertainen kosketus Edge-tietokoneeseen tai erilliseen kaukosäätimeen valojen kytkemiseksi päälle tai pois, kirkkauden hallitsemiseksi ja muuksi.

Monipuolinen näkyvyys:

Varian avulla on helppo räätälöidä valonlähde olosuhteisiin. Varia UT800 sisältää viisi valotilaa, mukaan lukien korkea (800 lumenia), keskikokoinen (400 lumenia), matala (200 lumenia), yösalama (100-300 lumenia) ja päiväsalama (yli 700 lumenia). Täydellä teholla se on näkyvissä päivänvalossa yli 1,6 km: n päässä.

Valmis ajoon:

Älykkäällä Varia UT800 -valonheittimellä on matala profiili, kevyt malli, joka kiinnittyy ohjaustankoon etukiinnityksellä tai kypäräänsi kypärällä tai kitkakiinnikkeellä2 ja painaa alle 140 grammaa.

Tekniset tiedot:

Mitat (LxWxH): 96,6 mm x 33,5 mm x 29,7 mm; 44,7 mm laipalla

Paino: 130,0 g

Akun kesto: 1,5 tuntia, korkea; 3,0 tuntia, keskipitkä; 6,0 tuntia, matala; 25,0 tuntia, päivän välähdys; 6,0 tuntia, yösalama

Luumenit: 800

CREE LED: kyllä

Näkyvyysasteet: 270 °

Näkyvyysetäisyys: 1.6 km

Veden luokitus: IPX7


Osta Garmin Varia UT800 Smart Headlight Bike Mount markkinoiden halvimmalla hinnalla! pyöräily verkkokauppamme, bikeinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Elektroniikka lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Garmin Varia UT800 Smart Headlight Bike Mount:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset pyöräily kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Manuaali

Ominaisuudet Garmin Varia UT800 Smart Headlight Bike Mount

Valon asema
Lumenit
Valaistustyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Garmin ut800

-

Muutaman käytön jälkeen valo kannattaa ostaa. Se on kallis, mutta jokaisen euron arvoinen. Kirkas, kompakti, täynnä toimintoja ... Upea tuote.

Garmin-taskulamppu

-

Garmin-taskulamppu. Erinomainen materiaali ja valaistus

Garmin varia

-

Vau, etsi hämmästyttävää valoa! Kirkas, täynnä toimintoja, kun se on kytketty Garmin-järjestelmään! Rakastan sitä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje