up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

Garmin

Garmin

Garmin on amerikkalainen monikansallinen yritys, jonka perustivat Gray Burrell & Min Kao. Alun perin se aloitti toimintansa Kansasissa Yhdysvalloissa, ja tällä hetkellä sitä käytetään Sveitsissä. Garmin-kehittäjät tunnetaan tarjoavan GPS-laitteita, jotka antavat käyttäjilleen tietoa sijainnista missä tahansa päin maailmaa. Garmin GPS tarkoittaa GNSS: ää, jota aiemmin käytettiin vain sotilastarkoituksiin. Pohjimmiltaan Garmin-tuotteet koskevat navigointia. Luontoretkille ja vuoristovaelluksen ystäville Garmin-seurantajärjestelmät ovat yhtä hyödyllisiä.
Garmin GPS 301 -kello päivitetään uuteen versioon, joka tulee sydänmonitorin mukana. Tässä mallissa on kaksi yksikköä. Yksi on ranne ja toinen hihna asetetaan rintaan. Tämä digitaalinen lämmönsiirtolähetin on loistava lisä tähän malliin. Fyysistä tilaa ja suorituskykyä on helppo käyttää ja seurata. Kaikille kiinnostaville alueille Garmin GPS-laitteet ovat paras vaihtoehto urheilijoiden ja juoksijoiden keskuudessa.
Joten jos haluat kokea todellisen seikkailun ja tutustua vuorten kauneuteen, älä unohda varustaa sinua erinomaisilla GPS-laitteillamme. Nauti vuorien huomattavasta kauneudesta Garmin-kannettavilla navigaattoreilla kanssasi!

Juoksu

Juoksu

Pyöräily

Pyöräily

Hyvinvointia

Hyvinvointia

ulkokellot

ulkokellot

GPS ULKONA

GPS ULKONA

MULTISPORTI / UIMA

MULTISPORTI / UIMA

Osastot

Elektroniikka

Osien varaosat

Polkupyörän osat

KAIKKI( Garmin )
clouse menu Sulje