`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garneau

Garneau Platinum II

Garneau Platinum II

Garneau Platinum II

Garneau Platinum II

  • Garneau Platinum II
  • Garneau Platinum II
  • Garneau Platinum II
  • Garneau Platinum II
  • Garneau Platinum II
  • Garneau Platinum II

Garneau Platinum II

Tuotekuvaus Garneau Platinum II

teknologia

Garneau voitti arvostetun Eurobike -palkinnon X kuntoteknologiassa, joka on esillä tässä kengissä. Tämä patentoitu ja innovatiivinen muotoilu mahdollistaa kengän venyttämisen B: n ja D +: n jalkojen leveyksien ansiosta tuuletetun elastomeerisen elastaania sisältävän insertin ansiosta. X Comfort Zone luo dynaamisen, ei-constrictive fit jalka luonnollinen toe splay, joka parantaa voimaa, vähentää vammoja ja luo ylettömän mukavuuden. Tyyli ja suorituskyky voivat kulkea käsi kädessä, Platinum-kengät ovat todiste siitä. Ne tarjoavat ulkoasua, joka vetää ratsastajaa, joka haluaa sijoittaa kengän, joka tarjoaa hyvää vastinetta rahalle; Platinum on helpoin kengät, joissa on Boa®-kiinnitysjärjestelmä, jonka avulla voit säätää kengän tasaisesti muutaman kierroksen käännöksestä. Platinum perii monia viimeaikaisia ​​tekniikoita, joita tähän asti tarjotaan huippumalleissa. Kengän offset-aukko auttaa vähentämään painetta jalan yläosaan, kun taas Powerzone-järjestelmä pitää jalkaasi tukevasti paikoillaan estääkseen sen liikkumisen polkimet vetämällä. Lisäksi X Comfort Zone -tekniikka tarjoaa joustavuutta etupäässä niin, että suurimmat jalat eivät tunne ahtaita.YKSITYISKOHDAT

Kenkätekniikka: X Comfort Zone Tuuletettu laajennettava vyöhyke erilaisten jalkojen leveyden sovittamiseksi ja tuntemattomuuden estämiseksi Lisääntynyt kaaren tuki ja voimansiirto

Kengät Paino: 9,8 oz / 278 g (koko 42)

Ylä: Saumaton PU-nahka ja verkko takaavat mukavan ja hengittävän

Ulkopohja: Patentoitu Ergo Air® injektoitu nylon / lasikuitu; erittäin tuulettu ja jäykkä

Pohjallinen: hengittävä, tuulettuva

Kantapidätys: HRS 90, joka on vahvistettu 0,4 mm: n kalvolla: Säästää kantapääasennusta ja vähentää tehon menetystä

Sulkemisjärjestelmä: Boa® IP1 S kaksisuuntainen mikro säätö helppoon korvaamiseen koukulla ja silmukkahihnalla

Kiinnikkeet: Teräslevyt sopivat kaikkiin tärkeimpiin tie- ja SPD-polkimiin


Oletko kiinnostunut Garneau:n Platinum II:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla bikeinn:n valikoimassa, omassa pyöräily verkkokaupassasi. Meiltä bikeinn:lta löydät suuren valikoiman Garneau-merkkisiä pyöräily varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Garneau Platinum II vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt bikeinn:n laajaan valikoimaan pyöräily varusteita.

Ominaisuudet Garneau Platinum II

Sukupuoli
Jalkineen tyyppi
Kiinnitykset
Läpäisemättömyys
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje