`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Giro

Giro Berm

  • Giro Berm
  • Giro Berm
  • Giro Berm

Giro Berm

Tuotekuvaus Giro Berm

Berm on suunniteltu alusta asti ratsastajille, jotka haluavat vankan maastopyöräkengän edut mukavasti ja monipuolisesti mennä mihin tahansa polku vie ne. Se yhdistää pyöräilykohtaiset ominaisuudet, kuten leikkuupolkimen yhteensopivuuden ja tukevat sovitukset, ja siinä on aggressiivisesti koteloitu kumipohja, joka on tarpeeton. Berm on valmiina ralli- maan millä tahansa polulla, kun ylempi on valmistettu joustavasta synteettisestä kuidusta ja hengittävästä verkosta.

Tekniset tiedot:

Pohja: Die Cut Eva Footbed

Ulkopohja: kumipohja

Aggressiivinen kulutusmerkki

Kengän yläosa

Korkealaatuinen, kestävä synteettinen kuitu ja silmäkoko

Rockprint Vahvistettu varvas kulutuskestävyydelle ja kestävyydelle

Kaksi hihnan sulkemista

erittely:

Paino: 415 grammaa


Jos olet kiinnostunut Giro:n Berm tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten kengät tuotteet Giro-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Giro suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia pyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Giro Berm jo tänään!

Ominaisuudet Giro Berm

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Kiinnitykset
Läpäisemättömyys
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje