`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Giro

Giro Caden Mips

Giro Caden Mips

  • Giro Caden Mips
  • Giro Caden Mips
  • Giro Caden Mips
  • Giro Caden Mips

Giro Caden Mips

Tuotekuvaus Giro Caden Mips

Caden MIPS tarjoaa hienostuneen tyylin ja kehittyneen päänsuojausteknologian, joten se sopii täydellisesti omaan liikkeellesi. Kevyt, mutta kova Muotin kuori auttaa vastustamaan katuja ja kolhuja kaduilla, ja Roc Loc City MIPS-sovitusjärjestelmä tekee sovituksen / tuntuman säätämisen lähes vaivattomaksi. Kypärän sisäpuolella MIPS-tekniikka voi auttaa vähentämään pyörimisvoimia, jotta tietyt vaikutukset olisivat paremmin suojattuja. Huolellisesti yksityiskohtia ovat heijastavat aksentit, lukkoportti kypärän turvaamiseksi pyörälläsi tai laukku, kun olet liikkeellä, ja irrotettava pyöräilykorkki, jossa korostetaan tyyliäsi ilman ilmanvaihtoa.

Tekniset tiedot:

RAKENNUS: MOLDIN RAKENNE

VENTS: 12

VENTILATION: WIND TUNNEL VENTS ON SISÄINEN KANAVA

FIT SYSTEM: ROC LOC CITY MIPS

TODISTUS: CPSC BICYCLE

tekniikka:

ROC LOC® CITY MIPS FIT SYSTEM:

Roc Loc® City MIPS -sovellusjärjestelmässä on kumi, joka mahdollistaa helpon säädettävyyden ja suuret pehmolelut, jotka takaavat parhaan mukavuuden ja vakauden. Sovitusjärjestelmä on valmistettu kestävästä joustavasta materiaalista pitkän aikavälin suorituskyvyn ja päivittäisen lukittavuuden varmistamiseksi. Kolme pystysuoran asennon ja 6 cm: n valikoimaa tekevät tästä täydellisen istuvuuden päivittäiseen käyttöön.

INTEGRATED MIPS®:

Kaikki Giro-kypärät on suunniteltu vähentämään mahdollisimman paljon energiaa ja täyttämään tiukat turvallisuusstandardit. Giro Integroidun MIPS-varustetun kypärän tavoitteena on vähentää pyörimisvoimia. Giro uskoo, että tällä tekniikalla varustetut kypärät voivat vähentää pyörimisvoimaa, joka voidaan siirtää ratsastajan aivoihin tietyissä vaikutuksissa.

MOLDIN RAKENNE:

Mold-rakennuksessa suljetaan kova polykarbonaatti-ulkokuori kypärän iskuja vaimentavalla vaahtopäällysteellä. Fuusioprosessi mahdollistaa paremmat ilmanvaihtojärjestelmät, jolloin valumuotit ovat kevyempiä ja viileämmät kuin perinteiset kypärät.

Giro-kypärät on kehitetty käyttämällä omaa tuulitunnelin tuuletusjärjestelmää. Tämä monipuolinen muotoilu yhdistää kypärän kuoren aktiiviset tuuletusaukot kypärän sisällä oleviin pakokaasukanaviin, jotka vetävät raikkaan, viileän ilman ratsastajan pään ympärille ja pakottavat lämpöä ja vanhentunutta ilmaa. Se on tehokkain käytettävissä oleva jäähdytysjärjestelmä, ja eroa voit tuntea joka kerta, kun ajaa.


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Jos etsit korkealaatuisia Kypärät tuotteita, siinä tapauksessa Kypärät täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Giro Caden Mips:a, jonka tämänhetkinen hinta on 82.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. bikeinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia pyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Giro Caden Mips:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Giro Caden Mips

Sukupuoli
Ikä
Kypärä suojaa
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä kypärä

-

Kypärä on erittäin hyvä ja vaikka asen sen päälle, toivon, että minun ei tarvitse käyttää sitä.

Sopii pääni

-

Tämän kypärän turvallisuus on suuri

Upea tuote

-

näyttää hyvältä, sopii hyvin ja erittäin kevyt. nopea toimitus myös

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje