`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Giro

Giro Cinder MIPS

  • Giro Cinder MIPS
  • Giro Cinder MIPS
  • Giro Cinder MIPS

Giro Cinder MIPS

Tuotekuvaus Giro Cinder MIPS

Sutusraaka ™ MIPS tarjoaa kaikki ominaisuudet innokas road ratsastaja haluaa kevyessä paketissa. Muotoilu on innoittamana Classic esteettistä meidän palkkio Synthe ™ kypärä, joka tarjoaa samanlainen suorituskyky ja tyyli. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat Roc Loc® 5 fit järjestelmä, jonka avulla voit helposti soittaa niin kunnossa jännitys ja säädä pystyasennossa yhdellä kädellä. Air FX täyte tarjoaa mukavuutta pisin ratsastaa, ja kypärä on varustettu MIPS ohjata iskuenergia, joka tarjoaa enemmän suojaa tietyissä vaikutuksia.

Ominaisuudet:

Kompakti muoto Air Fix täyte, poninhäntä yhteensopiva, MIPS varustettu

Tekniset tiedot:

Rakentaminen: In muottiin polykarbonaattikuoreen EPS liner, Lämpömuovatut SL Roll Cage ™ vahvistaminen

Fit System: Roc Loc ® 5

Tuuletus: 26 tuulitunneli ™ tuuletusaukkojen sisäisellä kanavointi

tekniikka:

MIPS:

Kaikki Giro kypärät on suunniteltu vähentämään mahdollisimman paljon energiaa kuin mahdollista, kun kokouksen ja ylittää tiukat turvallisuusmääräykset. Tavoitteena Giro MIPS varustettu kypärät on vähentää rotaatiovoimien. Giro uskoo kypärät varustettu tämä tekniikka voi vähentää rotaatio voima, joka voidaan siirtää ajajan aivojen tietyissä vaikutuksia. Lue lisää MIPS video yllä.

ROC LOC® 5 Fit System:

Teollisuuden vertailuarvo mukavasti, vakautta, säädettävyys ja painon keventämiseksi. Sen lisäksi parantaa istuvuutta ja mukavuutta kypärät, Roc Loc® 5 voit helposti virittää laitteistosi fit jännitystä ja keula- perän kallistuksen kypärän sekunnissa yhdellä kädellä. Ja se on kevyempi kuin vastaavat järjestelmät liikaa, joten se perimmäinen kallossa hugging ylellisyyttä.

Muotin RAKENTAMINEN:

Mold Construction sulakkeet kova polykarbonaatti ulkokuori kanssa kypärät iskunvaimennusvälineet vaahto liner. Fuusioprosessissa mahdollistaa paremman ilmanvaihto, mikä muottien kypärät kevyempiä ja viileämpi kuin perinteiset kypärät.


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Ostamalla Giro Cinder MIPS:n, voit olla varma pyöräilyvarusteidesi laadusta. Lisäksi, bikeinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi pyöräilykaupaksesi ja keskity Giro-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. pyöräily asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Suojauksetvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Giro Cinder MIPS

Sukupuoli
Ikä
Kypärä suojaa
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (12)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Ylimääräinen kypärä

-

loistava kypärä erittäin kevyt ja mukava

Onnellinen

-

Kevyt kypärä. Valkoinen kypärä on mattavalkoinen, joten melkein harmaa näyttää.

Superkypärä

-

Erinomainen Helmet Fit on hieno!

Mukava kypärä

-

mukava ja sopiva..rakkaa sitä.

Erinomainen

-

Hyvä istuvuus, mukava käyttää ja erittäin mukava kypärä. Suuri hinta.

Erinomainen kypärä

-

100% alkuperäinen tuote, jossa on MIPS-tekniikka, erinomaisissa olosuhteissa ja parhaat hinnat maailmanlaajuisesti. Ainoa asia on hieman odotettua hitaampi merenkulku, mutta se riippuu kuljetusyrityksestä.

Iso kypärä

-

Suuri kypärä, toinen toisekseen. Ratsastetaan!

Tuotteen laatu

-

Hyvää iltapäivää. Tuote on ainutlaatuinen mipsin kanssa. Joko ja oem. kiitos

Hyvä kypärä

-

Hyvä istuvuus ja mukava käyttää. Mukava ja kirkas. Hyvä hinta. Kiitos

Edullinen ja hyvä kypärä

-

Visuaalisesti hyvännäköinen, mukava päähän, helppo säätö saada niin mukava istuvuus ja pyöräily alennettuun hintaan! Suuri ja upea pyöräilykypärä!

Kysymys

-

Voisitteko ilmoita minulle, mitä standardeja ja tarroja tämä kypärä mukana ja on hyväksytty?

asiantuntijamme vastaavat

Tämä Kypärä on sertifioitu EN 1078, Terveisin

Kaikki ok

-

Tyytyväinen tilaus: toimitus ja valvonta erittäin hyvässä kunnossa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje