`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Giro

Giro Hex

Giro Hex

  • Giro Hex
  • Giro Hex
  • Giro Hex
  • Giro Hex

Giro Hex

Tuotekuvaus Giro Hex

Hex ™ yhdistää karu tyyliä ja kestävyyttä peittoon ja tuuletukseen, jota haluat reitillä. Se on varustettu kaikilla tarvikkeilla, joita tarvitset päiväksi likaa, mukaan lukien Roc Loc® 5: n mukavuus ja vakaus sekä patentoitu POV ™ -visiiri, joka ei vaadi työkaluja säätöön.

Ominaisuudet:

POV ™ säädettävä visiiri 15 ° pystysuunnassa

rakentaminen:

Muotin EPS-päällysteessä polykarbonaattikuori

Fit System:

Roc Loc® 5

Ilmanvaihto:

22 tuuletinta

tekniikka:

MOLD-RAKENTAMISESSA:

Muotinrakentamisessa suljetaan kova polykarbonaatti ulkokuori, jossa kypärät iskunvaimennusvaahtopäällyste. Fuusioprosessi mahdollistaa paremmat ilmanvaihtojärjestelmät, mikä tekee muotinkypäristä kevyempiä ja viileämpiä kuin perinteiset kypärät.

ROC LOC® 5 FIT SYSTEM:

Alan viitekehys mukavuutta, vakautta, säätöä ja painon säästöä varten. Roc Loc® 5 -mallin avulla voit helposti säätää kypärän sopivuutta ja mukavuutta lisäämällä kypärän istuvuutta ja kyynärpään kallistusta sekunneissa yhdellä kädellä. Ja se on kevyempi kuin vertailukelpoiset järjestelmät, mikä tekee siitä lopullisen kallon yllyttävän ylellisyyttä.

WIND TUNNEL ™ TUULETUS:

Giro-kypärät on kehitetty hyödyntäen oma Wind Tunnel ™ -ilmanvaihtojärjestelmä. Tämä tarkka muotoilu yhdistää kypärän kuoreen aktiiviset tuuletusaukot ja kypärän sisällä olevat pakoputkikanavat, jotka työntävät tuoretta, viileää ilmaa ratsastajan pään päälle ja ympärille samalla kun pakotetaan lämpöä ja tuuletusta ilmasta. Se on tehokkain jäähdytysjärjestelmä ja ero, jota voit tuntea joka kerta kun ajet.

POV ™ VISOR


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Löydä suosikki Suojauksetmallisi ja nauti pyöräilysta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Giro Hex:n. Jos sinulla kysyttävää Giro Hex:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä pyöräilyasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Giro Hex

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje