`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Giro

Giro Rev

  • Giro Rev
  • Giro Rev
  • Giro Rev

Giro Rev

Tuotekuvaus Giro Rev

Rev ™-kenkä tuntuu tukevalta ja tukevalta heti laatikosta, ja se on helppoa mukavaksi, sillä sen ansiosta voit säätää kolmella hihnanpidätysjärjestelmällä. Kun on aika kiihdyttää polkimet, saat täyden tehon kovaa nailonpohjaa, joka on fuusioitunut kestävään, muovipinnoitteeseen, joka antaa hyvän pitoa kaikentyyppisille pinnoille - olitpa sitten kuntosalilla tai tien päällä.

Ominaisuudet:

Ylä:

Classic 3-hihnan muotoilu

Synteettinen yläosa

Hengittävä verkko

pohja:

Co muotoiltu nailon- ja kumipohja, jossa on 2 pulttia

Mid jalka kavennusvartija

Pohjallinen:

Leikattu pohjalliset

Tekniset tiedot:

Paino: 315 grammaa


Giro Rev:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt bikeinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Giro Rev:lla on Giro:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Pyöräilykengät kategorian Miesten kengät tuotteilla.

Ominaisuudet Giro Rev

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Kiinnitykset
Läpäisemättömyys
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje