`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Giro

Giro Savix

Giro Savix

Giro Savix

Giro Savix

  • Giro Savix
  • Giro Savix
  • Giro Savix
  • Giro Savix
  • Giro Savix
  • Giro Savix

Giro Savix

Tuotekuvaus Giro Savix

Niiden maalivahdille, jotka tekevät eron erikseen ja pois kentältä, niille, jotka ovat johtajia eivätkä seuraajia, niille, jotka eivät ole rajoittamassa sääolosuhteissa tai tuomioistuimissa, niille, jotka eivät tee tekosyitä ja he antavat parhaansa itsestään aina, niille, jotka pyrkivät ylittämään. Jos olet tästä valittavasta ryhmästä, tässä mallissa löydät sielunkumppanin ja ihanteellisen kumppanin seikkailuja puolustaakseen kaaren yhteen.

UNO Alpha yhdistää korkealaatuisen käsineen mukavuus, teknisyys ja kiinnittymisen keskisuojakäsineiden kestävyyteen ja monipuolisuuteen.

Takaisin: Synteettinen lateksin taajuus antaa kehon ja tilavuuden. Taajuuden kaiverrusten muotoilun tehtävänä on antaa suurempi ergonomia ja helpottaa käden taipumista, samoin vyöhykkeillä on suurempi äänenvoimakkuus alueen suojaamiseksi (lyöntialue). Kaikki on asennettu erittäin hengittävässä verkossa.

Leikkaa: Ergo Roll. Sormien vipujen seos, joka kääritään melkein kokonaan ja ergonomisesti muuhun käsineeseen, mikä tekee miellyttävästä ja mukavasta kokemuksesta sopivan.

Latex: Kämmen painetaan lisäämään liikkumisvapautta, lisää mukavuutta, ergonomiaa ja paremman hengittävyyden käsissä (aktiivinen solualue). Omega Latex Grip sormien alueella, on poikkeuksellinen kädensija, ja käden kämmenessä käytämme Omega Resistance-lateksia, jotta voimme vastustaa maan hankautumista ja kitaroiden aiheuttamia kantoja .

Sulkeminen: kimmoisaa ranneketta, joka on päällystetty lateksista, joka kulkee kämmen alareunan läpi ja tekee laajennetun palmun ja tekstiilin toiminnasta selän takaosassa, joka on muokattavissa oleva ikkuna, johon liittyy joustava kaistale joka antaa mahdollisuuden säätää jokaisen joustajan makun mukaan.


Osta nyt Giro Savix niinkin edulliseen hintaan kuin 105.49 $. Giro:n valmistama Savix:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. bikeinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille pyöräilytuotteille. Tarkastele kaikkia Naisten kengät-osastomme Pyöräilykengät:a.

Ominaisuudet Giro Savix

Sukupuoli
Ominaisuudet
Kiinnitykset
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä hinta!

-

Pitkä toimitusaika toimitusaikaan, mutta täydellinen tuote ja erinomainen hinta!

Súper cómodas y no pesan nada!

-

Muy contenta con la compra! Además recibí el pedido en 1-2 päivää!

Tuote

-

Saamani tuote oli hyvä

;)

-

Molt komodat ilaugeres.

Erittäin hyvä

-

Cool! Erittäin hyvä laatu. Ne ovat erittäin mukavia

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje