`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Giro

Giro Scamp

  • Giro Scamp
  • Giro Scamp

Giro Scamp

Tuotekuvaus Giro Scamp

Scamp on täynnä hämmästyttäviä ominaisuuksia, mukaan lukien joitakin samoista elementeistä, jotka löytyvät parhaista aikuisten kypäristä, kaikki pienemmässä paketissa, joka sopii lapsellesi. Roc Loc Jr. -sovittelujärjestelmä, jossa on puristusholkki, tarjoaa helpon tavan sovittaa lapsesi kypärä nopeasti ja turvallisesti. Laaja koko-alue varmistaa, että lapset voivat käyttää tätä kypärää, kun ne kasvavat tasapainopyöristä harjoituspyöriin. Suunnittelun innoittamana on aikuinen Montaro / Montara, ja koska Scamp MIPS on saatavilla erilaisissa lapsiystävällisissä väreissä ja malleissa, lapset ovat innoissaan käyttämään sitä joka kerta, kun he ajavat.

Ominaisuudet:

Roc Loc® Jr. on yksinkertainen, kestävä ja sopiva systeemi, joka on muotoiltu vastaamaan lapsen pään kaarevuutta. Muoto kehitettiin vuosia kestäneen anatomisiin tietoihin liittyvän tutkimuksen avulla turvallisen ja mukavan istuvuuden varmistamiseksi. Suuri, kumitettu nuppi helpottaa aikuisten säätää kypärää oikeaan jännitykseen, jolloin lapset voivat aloittaa nopeasti kyydin.

Muotti-rakenteessa sulatetaan kova polykarbonaatti-ulkokuori ja kypärän iskunvaimennusvaahtopäällyste. Fuusioprosessi mahdollistaa paremmat ilmanvaihtojärjestelmät, jolloin valumuotit ovat kevyempiä ja viileämpiä kuin perinteiset kypärät.

Tekniset tiedot:

Rakentaminen: muottien rakentamisessa

Tuuletusaukot: 8

Fit System: Roc Loc Jr.

Sertifiointi: Cpsc Bicycle


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Giro Scamp on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Kypärättuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Suojauksettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset bikeinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Giro-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Giro Scamp

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Söpö scamp-kypärä

-

Erinomainen kypärä, jonka rakenteen laatu on selvästi keskimääräistä korkeampi. Se antaa paremman sopeutumisen ja turvallisuuden. investoinnin arvoinen. Erittäin puhdas ilme

Erittäin mukava kypärä

-

Soveltuu täydellisesti 11 kuukaudelleni. Kaunis, helppo säätää ja mukava. Erittäin kiva !!!!!

Giro-kypärä

-

Tilasin tämän taaperokypärän 21. huhtikuuta, enkä ole vieläkään saanut kuukautta myöhemmin. Yritykseen on erittäin vaikea ottaa yhteyttä, ja kun teet, ei vastausta. Sen oli määrä saapua viimeistään 1. toukokuuta.

Haluamme tuotteesi tukkuhintaan, jota voimme myydä myymälässämme, koska tämä hinta on asiakkaille, joudumme ottamaan kaksikymmentä enemmän korkealaatuisempia tuotteita sinusta, jonka luulet ostaneesi niin hyväksi.

-

Hyvä kypärä, hyvälaatuinen tuote, kaunis näköinen. rakeshtscycle1977@gmail.com

Erittäin hyvä kypärä!

-

Erittäin hyvä kypärä lapsille !! Koko S sopii 8-vuotiaalle pojalle, jonka pää kehä on 50cm, ja siinä on vielä tilaa kasvulle.

Loistava

-

Hyvä istuvuus, runsaasti tilaa kasvaa siihen ja runsaasti säätöä. Kevyt nuorten niskaan. Soljen vastaanottopuoli on kiinteä, joten solki valmistuessaan päätyy keskeltä, mutta tämä on aivan normaalia.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje