up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Giro

Giro Strade Dure Supergel Gloves

Giro Strade Dure Supergel Gloves

plus
  • Play videoGiro Strade Dure Supergel Gloves
  • Giro Strade Dure Supergel Gloves
  • Giro Strade Dure Supergel Gloves

Giro Strade Dure Supergel Gloves

Tuotekuvaus Giro Strade Dure Supergel Gloves

Strate DureSupergel suunniteltiin poikkeuksellisen iskunvaimennus ansiosta Dual Layer Technogel / Rebound Vaahtomuovipehmustus. Meidän poikkeuksellinen Super Fit ergonominen muotoilu ja laadukas rakenne parantaa istuvuutta ja tuntuu, poistaa vieviä tuntumaa muiden upeassa käsineet. Ja kestävyys AX Suede palmuja, voit pitää käynnissä, kun tie päättyy.


Tekniset tiedot:


Palm:

Super Fit kolme paneeli suunnittelu

AX Suede Synteettinen nahka

Sonic Hitsatut Pull Tab

Ylä:

Kosteutta siirtävä

4 suuntaan joustava

Hengittävä

Erittäin imukykyinen Mikrokuituliina Pyyhintä Pinta

Low Profile tarrakiinnitys

Täyte:

2mm Technogel / 4mm Rebound vaahtomuovipehmustusTekniikka:


SUPER FIT insinööritaitoa KÄSINEET:

Super Fit Engineering on oma prosessi, joka ohjaa kunnossa, suunnittelu ja kuviointi jokaisen Giro käsine maksimaalisen mukavuuden ja suorituskyvyn.


Huolellisesti ompelu kämmen, sormet ja täyte alueet vastaamaan muoto ja koko käden, Super Fit Engineering vähentää kasautumisen ja epämukavuutta samalla parantaa pitoa, baari tuntuu ja tehokkuutta täyte.


Ja peräti kuusi kokoja per malli, melkein mikä tahansa ratsastaja voi suurta käsineet vastaamaan heidän tarpeisiinsa.


TECHNOGEL:

Technogel on oma polyuretaanimateriaali alunperin suunniteltu lääketieteellisiin sovelluksiin. Käytämme Technogel varten pehmuste premium käsineet, koska sen ylivoimainen painejakauman ominaisuudet.


Kun painetaan välillä käsine ja ohjaustanko, Technogel muotoutuu käden mukaan muotoaan pitkin kaikilla kolmella akselilla. Normaali pehmustemateriaaleja taipumus muuttaa muotoaan vain yhden akselin, joka aiheuttaa painetta kerääntyä suorassa kosketuksessa alueilla.


Giro käsineet Technogel tarjota:

Superior painejakauma - jopa 300% parempi kuin standardi geeli, lisäävät mukavuutta ja suojaa puutuminen pitkiä aikoja.

Erinomainen iskunvaimennuksen - jopa 30% parempi kuin standardi geeli, suojaa iskuilta ja tärinältä.

Pitkäkestoinen suoritus se ei kovetu eikä hajoa ajan mittaan, joten käsine pysyy notkea ja mukava kilometritolkulla.


Kolmiosainen PALM RAKENTAMINEN:

Ainutlaatuinen 3 kpl palm rakentaminen räätälöi sovi meidän käsineet vähentää kasautumisen, ja mahdollistaa kädet liikkua luonnollisesti parempi valvonta, joka ei vaaranna bar tuntuu.


Suunnittelemalla kunkin osan kämmenen matkia käden ominaisuuksia ja artikulaatio, Giro käsineet lisäävät pitoa ja antaa erinomaisen suojan koko käden.


1 THUMB Super Fit Engineered peukalo paneeli on tärkeää tarjota istuvuuden kädellä samalla mahdollisuuden vapaaseen liikkuvuuteen ja tehostetun ote tarvittavat maksimaalisen hallinnan ja baari tuntuu.


2 PALM Super Fit Engineered palm paneeli on optimoitu tarjoamaan tyköistuva ja mukava ilman niputtamista, kun ote ohjaustangosta. Huolellisesti mitoitus kämmen vastaamaan luonnollinen käyrä käsi, käsineet pysyvät notkea samalla kerros suojaa.


3 - BODY Super Fit Engineered ruumis Giro käsine on suunniteltu tukemaan oman käden luonnollista liikettä, samalla alustan täyte ja suojelu missä sitä tarvitaan eniten.


Optimoimalla paksuus ja sijoittaminen pehmuste integroidulla Flex Zones, Giro käsineet tarjoavat enemmän luonnollista liikettä sormet ja nivelet.


Pidätkö Giro Strade Dure Supergel Gloves tuotteesta? Käy pyöräily verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Miesten vaatteettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki pyöräilytuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Miesten vaatteet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Giro Strade Dure Supergel Gloves

Käsineet
Väri
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvät käsineet

-

Mukavilla lyhyillä reiteillä sinulla ei tunnu olevan yllään mitään ja hyvä tyyny. Hyvä ostos. Toimituksen osalta se kesti 13.1. – 06.23. Tarpeeksi kauan minun makuuni

Mukavuus

-

Miellyttävät käsineet, joissa on suuri pehmuste kämmenessä, etenkin ohjaustankoon lepäävä alue, estävät paineita ulnar-hermoon.

Hyvät käsineet!

-

Erittäin mukava, paljon geeliä, kädet lepäävät kuin tyyny.

Erinomainen hinta-laatusuhde

-

Minulla oli jo Giro Strate Dure Spergel LF ja pidin mukavuuden tunteesta niin paljon, että jouduin ostamaan saman mallin shortsit.

Erittäin hyvä materiaali

-

Erittäin mukavat käsineet. Hyvä vastine rahalle. Suosittelemme.

Giro stradedure supergel

-

¡Excelente producto! Ha superado mis expectativas. La atención y servicio fue excelente, ha sido un gran placer comprar con ustedes. Gracias

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up