`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Giro

Giro Strade Dure Supergel

  • Giro Strade Dure Supergel
  • Giro Strade Dure Supergel

Giro Strade Dure Supergel

Tuotekuvaus Giro Strade Dure Supergel

Strate DureSupergel on suunniteltu poikkeuksellisen pehmusteeksi Dual Layer Technogel / Rebound Foam paddingin ansiosta. Erinomainen Super Fit ergonominen muotoilu ja laadukas rakenne lisäävät istuvuutta ja tuntumaa, eliminoimalla muiden ultrapukeisten käsineiden tilava tunnelma.

AX Suede palmujen kestävyyden ansiosta voit jatkaa matkan päättyessä.

Tekniset tiedot:

Palm:

Super Fit kolme paneelirakennetta

AX Suede Synteettinen Nahka

Sonic Welded Pull -välilehti

Ylä:

Kosteudenpoisto

4-suuntainen venytys

Hengittävä verkko

Erittäin imukykyinen mikrokuitupyyhintäpinta

Matala profiili Velcro sulkeminen

padding:

2mm Technogel / 4mm Rebound Foam Padding

tekniikka:

KÄSINEIDEN SUPER FIT ENGINEERING:

Super Fit Engineering on omaperäinen prosessi, joka ohjaa jokaisen Giro-käsineen sopivuutta, muotoilua ja kuviointia mahdollisimman mukavaksi ja suorituskykyiseksi.

Kun kämmenten, sormien ja pehmusteiden räätälöinti räätälöidään sopivaksi käden muodon ja koon kanssa, Super Fit Engineering vähentää ryppyjä ja epämukavuutta lisäämällä samalla pitoa, tangon tunnetta ja pehmusteiden tehokkuutta.

Ja niin monta kuutta mallikohtaista mallia kohti, melkein jokainen ratsastaja voi hyvät parit käsineet vastaamaan heidän tarpeisiinsa.

Technogel:

Technogel on oma polyuretaanimateriaali, joka on suunniteltu alun perin lääketieteellisiin sovelluksiin. Käytämme Technogelia pehmustetuissa Premium-käsineissä sen ylivoimainen paineen jakautumisominaisuuksista.

Kun työnnetään käsineen ja ohjaustangon väliin, Technogel muotoutuu kädestä muodonmuutoksen läpi kaikkiin kolmeen akseliin. Tavalliset pehmustemateriaalit taipuvat muotoilemaan vain yhdellä akselilla, mikä aiheuttaa paineen kerääntymistä suorissa kosketusvyöhykkeissä.

Giro-käsineet Technognella tarjoavat:

Superior painejakauma? jopa 300% parempi kuin tavallinen geeli, mikä parantaa mukavuutta ja suojaa tunnottomilta pitkiä aikoja.

Erinomainen iskunvaimennus? jopa 30% parempi kuin tavallinen geeli, suojaa iskuilta ja tärinältä.

Pitkäkestoinen suorituskyky ei kovettu tai hajoaa ajan myötä, joten käsine pysyy joustavana ja mukavana kilometrinä.

KOLMAS PIECE PALMIN RAKENTAMINEN:

Ainutlaatuinen 3-osainen kämmenmukainen rakenne räätälöi käsineemme sopivan vähentäen ryppyjä ja mahdollistaa kätesi siirtymisen luonnollisesti paremman valvonnan ansiosta, joka ei kompensoi baaritietä.

Suunnittelemalla kullakin kämmenosalla, joka jäljittelee käden ominaisuuksia ja niveltämistä, Giro-käsineet lisäävät pitoa ja tarjoavat paremman suojan koko kädelle.

1 THUMB Super Fit Engineered peukalon paneeli on välttämätön, jotta se sopii kätevästi käteen ja mahdollistaa myös liikkumisvapauden ja paremman pito-osan, mikä on välttämätöntä maksimaalisen ohjauksen ja tangon tuntemisen kannalta.

2 PALM Super Fit Engineered kämmenmikro-paneeli on optimoitu siten, että se antaa mukavan ja miellyttävän sopivan ilman ryppyjä, kun tarttut ohjaustankoon. Kämmenmäärän tarkkaan mitoitukseen vastaamaan käden luonnollista käyrää käsineemme pysyy joustavana ja suojaa kerrosta.

3? BODY Giro-käsine Super Fit Engineered-runko on suunniteltu tukemaan käsiasi luonnollista liikettä, samalla kun se tarjoaa pehmuste- ja suojausalustat, kun tarvitset sitä eniten.

Optimoimalla paksuuden ja pehmusteiden sijoittamisen integroituihin Flex-alueisiin Giro-käsineet tarjoavat luonnollisemman sormien ja nivelten liikkeen.


Giro Strade Dure Supergel:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, pyöräily verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Giro Strade Dure Supergel. Käsineet tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Giro Strade Dure Supergel

Asiakasarvostelut ja kysymykset (22)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä tuote, nopea toimitus

-

Tuote, jolla on hyvä pehmustus.

Rasvaa käsineet

-

Nopea toimitus, täydellinen istuvuus ja loistava pehmuste käsineissä ja näyttävät myös tyylikkäiltä! Ja myös suuri arvo - suosittelen

Käsineet

-

Mukavat käsineet, joissa on suuri pehmuste kämmenessä, etenkin ohjaustangolla lepäävä alue, vältä ulnarhermon painetta.

Käsineet

-

Tiukka istuvuus ja erittäin mukava

Täydellinen kesälle

-

Ne eivät anna paljon lämpöä, pito on hyvä ja geeli-insertit tekevät niistä erittäin mukavat. Ne ovat myös erittäin kestäviä.

Hyvät käsineet

-

Mukavilla lyhyillä reiteillä sinulla ei tunnu olevan yllään mitään ja hyvä tyyny. Hyvä ostos. Toimituksen osalta se kesti 13.1. – 06.23. Tarpeeksi kauan minun makuuni

Vain työ

-

Ostin nämä käsineet korkeiden arvosanojen takia, joita he saivat monista pyöräilylehdistä, ja heillä oli oikeus. Seurasi koko-opasta ja ne sopivat täydellisesti. Erittäin mukava ja geeli vaimentaa tärinät hiilihaarukastani ja kilparenkaista hyvin. Ne näyttävät hyvältä ja suosittelevat jokaiselle, joka etsii kunnollista tienkäsinettä geelityynyillä.

Käsineet

-

Erinomaiset käsineet

Mukavuus

-

Miellyttävät käsineet, joissa on suuri pehmuste kämmenessä, etenkin ohjaustankoon lepäävä alue, estävät paineita ulnar-hermoon.

Oikea käsine

-

Oikea hansikas, paras runsas geelipehmuste.

Daniel

-

esteettisesti erittäin hyvä laatu ja hinta saapuivat myyjän ehdottamaan aikaan.

Hyvät käsineet!

-

Erittäin mukava, paljon geeliä, kädet lepäävät kuin tyyny.

Hyvät käsineet, mutta

-

Hyvät käsineet, hengittävät ja hyvin pehmustetut, mutta jonkin ajan kuluttua ne puristuvat etusormen ja peukalon välisellä alueella, ja lisäksi lähetys kesti kuukausia odotettua enemmän

Erinomainen hinta-laatusuhde

-

Minulla oli jo Giro Strate Dure Spergel LF ja pidin mukavuuden tunteesta niin paljon, että jouduin ostamaan saman mallin shortsit.

Erittäin hyvä materiaali

-

Erittäin mukavat käsineet. Hyvä vastine rahalle. Suosittelemme.

Erittäin hyvä, mutta yksi ommel on epämukavaa

-

Käsineet ovat erinomaisia, mutta peukalon ja käden välillä on yksi ommel, joka on epämiellyttävä. Näyttää siltä, että se käy paremmin, mutta minulla ei ole ollut tätä ongelmaa muiden käsineiden kanssa.

Erittäin tyytyväinen ostoon

-

Vau .... missä nämä ovat olleet koko elämäni, he sopivat minulle täydellisesti ja ne ovat erittäin mukavia. Myös paljon kämmenen pehmustusta, kuten halusin, hyvää arvoa ja laatua ... hyvin tehty Bike Inn.

Tyytyväinen ostoksen kanssa

-

Ne sopivat minulle täydellisesti ja ne ovat erittäin mukavia. Myös paljon pehmusteita kädessä, kuten halusin.

Käsineet ovat myös mukavia

-

Annan nämä käsineet lahjaksi ja ne ovat hyviä. Sovitus on erittäin mukava.

Mukava

-

Suuri käsineet hintaan. Hyvä tuntea ja erinomainen istuvuus.

Julkaistu että kuva ja todellinen asia on erilainen!

-

Vaikka kuva on lyhyt käsine pinky, todellinen pituus käsineet. Petti-herkkä pakattu.

Giro stradedure supergel

-

¡Excelente producto! Ha superado mis expectativas. La atención y servicio fue excelente, ha sido un gran placer comprar con ustedes. Gracias

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje