`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Giro

Giro Strade Dure Supergel

Giro Strade Dure Supergel

  • Giro Strade Dure Supergel
  • Giro Strade Dure Supergel
  • Giro Strade Dure Supergel

Giro Strade Dure Supergel

Tuotekuvaus Giro Strade Dure Supergel

Strate DureSupergel suunniteltiin poikkeuksellisen iskunvaimennus ansiosta Dual Layer Technogel / Rebound Vaahtomuovipehmustus. Meidän poikkeuksellinen Super Fit ergonominen muotoilu ja laadukas rakenne parantaa istuvuutta ja tuntuu, poistaa vieviä tuntumaa muiden upeassa käsineet. Ja kestävyys AX Suede palmuja, voit pitää käynnissä, kun tie päättyy.


Tekniset tiedot:


Palm:

Super Fit kolme paneeli suunnittelu

AX Suede Synteettinen nahka

Sonic Hitsatut Pull Tab

Ylä:

Kosteutta siirtävä

4 suuntaan joustava

Hengittävä

Erittäin imukykyinen Mikrokuituliina Pyyhintä Pinta

Low Profile tarrakiinnitys

Täyte:

2mm Technogel / 4mm Rebound vaahtomuovipehmustusTekniikka:


SUPER FIT insinööritaitoa KÄSINEET:

Super Fit Engineering on oma prosessi, joka ohjaa kunnossa, suunnittelu ja kuviointi jokaisen Giro käsine maksimaalisen mukavuuden ja suorituskyvyn.


Huolellisesti ompelu kämmen, sormet ja täyte alueet vastaamaan muoto ja koko käden, Super Fit Engineering vähentää kasautumisen ja epämukavuutta samalla parantaa pitoa, baari tuntuu ja tehokkuutta täyte.


Ja peräti kuusi kokoja per malli, melkein mikä tahansa ratsastaja voi suurta käsineet vastaamaan heidän tarpeisiinsa.


TECHNOGEL:

Technogel on oma polyuretaanimateriaali alunperin suunniteltu lääketieteellisiin sovelluksiin. Käytämme Technogel varten pehmuste premium käsineet, koska sen ylivoimainen painejakauman ominaisuudet.


Kun painetaan välillä käsine ja ohjaustanko, Technogel muotoutuu käden mukaan muotoaan pitkin kaikilla kolmella akselilla. Normaali pehmustemateriaaleja taipumus muuttaa muotoaan vain yhden akselin, joka aiheuttaa painetta kerääntyä suorassa kosketuksessa alueilla.


Giro käsineet Technogel tarjota:

Superior painejakauma - jopa 300% parempi kuin standardi geeli, lisäävät mukavuutta ja suojaa puutuminen pitkiä aikoja.

Erinomainen iskunvaimennuksen - jopa 30% parempi kuin standardi geeli, suojaa iskuilta ja tärinältä.

Pitkäkestoinen suoritus se ei kovetu eikä hajoa ajan mittaan, joten käsine pysyy notkea ja mukava kilometritolkulla.


Kolmiosainen PALM RAKENTAMINEN:

Ainutlaatuinen 3 kpl palm rakentaminen räätälöi sovi meidän käsineet vähentää kasautumisen, ja mahdollistaa kädet liikkua luonnollisesti parempi valvonta, joka ei vaaranna bar tuntuu.


Suunnittelemalla kunkin osan kämmenen matkia käden ominaisuuksia ja artikulaatio, Giro käsineet lisäävät pitoa ja antaa erinomaisen suojan koko käden.


1 THUMB Super Fit Engineered peukalo paneeli on tärkeää tarjota istuvuuden kädellä samalla mahdollisuuden vapaaseen liikkuvuuteen ja tehostetun ote tarvittavat maksimaalisen hallinnan ja baari tuntuu.


2 PALM Super Fit Engineered palm paneeli on optimoitu tarjoamaan tyköistuva ja mukava ilman niputtamista, kun ote ohjaustangosta. Huolellisesti mitoitus kämmen vastaamaan luonnollinen käyrä käsi, käsineet pysyvät notkea samalla kerros suojaa.


3 - BODY Super Fit Engineered ruumis Giro käsine on suunniteltu tukemaan oman käden luonnollista liikettä, samalla alustan täyte ja suojelu missä sitä tarvitaan eniten.


Optimoimalla paksuus ja sijoittaminen pehmuste integroidulla Flex Zones, Giro käsineet tarjoavat enemmän luonnollista liikettä sormet ja nivelet.


Tilaa Giro:n tuotteet, kuten Strade Dure Supergel, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu bikeinn:aan, omaan pyöräily verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Giro Strade Dure Supergel jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Giro Strade Dure Supergel

Asiakasarvostelut ja kysymykset (22)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä tuote, nopea toimitus

-

Tuote, jolla on hyvä pehmustus.

Rasvaa käsineet

-

Nopea toimitus, täydellinen istuvuus ja loistava pehmuste käsineissä ja näyttävät myös tyylikkäiltä! Ja myös suuri arvo - suosittelen

Käsineet

-

Mukavat käsineet, joissa on suuri pehmuste kämmenessä, etenkin ohjaustangolla lepäävä alue, vältä ulnarhermon painetta.

Käsineet

-

Tiukka istuvuus ja erittäin mukava

Täydellinen kesälle

-

Ne eivät anna paljon lämpöä, pito on hyvä ja geeli-insertit tekevät niistä erittäin mukavat. Ne ovat myös erittäin kestäviä.

Hyvät käsineet

-

Mukavilla lyhyillä reiteillä sinulla ei tunnu olevan yllään mitään ja hyvä tyyny. Hyvä ostos. Toimituksen osalta se kesti 13.1. – 06.23. Tarpeeksi kauan minun makuuni

Vain työ

-

Ostin nämä käsineet korkeiden arvosanojen takia, joita he saivat monista pyöräilylehdistä, ja heillä oli oikeus. Seurasi koko-opasta ja ne sopivat täydellisesti. Erittäin mukava ja geeli vaimentaa tärinät hiilihaarukastani ja kilparenkaista hyvin. Ne näyttävät hyvältä ja suosittelevat jokaiselle, joka etsii kunnollista tienkäsinettä geelityynyillä.

Käsineet

-

Erinomaiset käsineet

Mukavuus

-

Miellyttävät käsineet, joissa on suuri pehmuste kämmenessä, etenkin ohjaustankoon lepäävä alue, estävät paineita ulnar-hermoon.

Oikea käsine

-

Oikea hansikas, paras runsas geelipehmuste.

Daniel

-

esteettisesti erittäin hyvä laatu ja hinta saapuivat myyjän ehdottamaan aikaan.

Hyvät käsineet!

-

Erittäin mukava, paljon geeliä, kädet lepäävät kuin tyyny.

Hyvät käsineet, mutta

-

Hyvät käsineet, hengittävät ja hyvin pehmustetut, mutta jonkin ajan kuluttua ne puristuvat etusormen ja peukalon välisellä alueella, ja lisäksi lähetys kesti kuukausia odotettua enemmän

Erinomainen hinta-laatusuhde

-

Minulla oli jo Giro Strate Dure Spergel LF ja pidin mukavuuden tunteesta niin paljon, että jouduin ostamaan saman mallin shortsit.

Erittäin hyvä materiaali

-

Erittäin mukavat käsineet. Hyvä vastine rahalle. Suosittelemme.

Erittäin hyvä, mutta yksi ommel on epämukavaa

-

Käsineet ovat erinomaisia, mutta peukalon ja käden välillä on yksi ommel, joka on epämiellyttävä. Näyttää siltä, että se käy paremmin, mutta minulla ei ole ollut tätä ongelmaa muiden käsineiden kanssa.

Erittäin tyytyväinen ostoon

-

Vau .... missä nämä ovat olleet koko elämäni, he sopivat minulle täydellisesti ja ne ovat erittäin mukavia. Myös paljon kämmenen pehmustusta, kuten halusin, hyvää arvoa ja laatua ... hyvin tehty Bike Inn.

Tyytyväinen ostoksen kanssa

-

Ne sopivat minulle täydellisesti ja ne ovat erittäin mukavia. Myös paljon pehmusteita kädessä, kuten halusin.

Käsineet ovat myös mukavia

-

Annan nämä käsineet lahjaksi ja ne ovat hyviä. Sovitus on erittäin mukava.

Mukava

-

Suuri käsineet hintaan. Hyvä tuntea ja erinomainen istuvuus.

Julkaistu että kuva ja todellinen asia on erilainen!

-

Vaikka kuva on lyhyt käsine pinky, todellinen pituus käsineet. Petti-herkkä pakattu.

Giro stradedure supergel

-

¡Excelente producto! Ha superado mis expectativas. La atención y servicio fue excelente, ha sido un gran placer comprar con ustedes. Gracias

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje