`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Giro

Giro Tremor

  • Giro Tremor
  • Giro Tremor
  • Giro Tremor

Giro Tremor

Tuotekuvaus Giro Tremor

Uusi kausi 2018.EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Giro Tremor:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Giro Tremor:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla bikeinn verkkokaupassa. Laajasta Kypärät valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia pyöräilysta täysin siemauksin. Nauti bikeinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Giro Tremor

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Rakasta solki

-

Sain tämän 4,5-vuotiaille. Hän on vain pienin asetus, mutta sopii hyvin. Elämme sen helpon soljen, jonka avulla hän saa sen tarpeeksi oikein vahingoittamatta häntä. Kypärä voidaan kasvattaa päähän sopivaksi, jotta se todennäköisesti kestää häntä, kunnes hän kasvaa tai kaatuu. Suuri merenkulku merille Yhdysvaltoihin. Ajattelin hieman yli viikon.

Suuri ja nopea

-

hyvä tuote ja nopea toimitus.

Suuri kypärä

-

Ostan seuraavalta kypärältä.

Loistava

-

hyvä tuote hyvä hinta nopea, toimitus

Iso kypärä

-

Tämä kypärä on mahtava hinta! Aivan kuten kierroksen kronikka

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje