`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Giro

Giro Tremor

Giro Tremor

Giro Tremor

  • Giro Tremor
  • Giro Tremor
  • Giro Tremor
  • Giro Tremor
  • Giro Tremor

Giro Tremor

Tuotekuvaus Giro Tremor

Kun jokainen jalkakäytävä on hyppy ja jokainen laastari likaa huudosta liukumäestä, Tremor ™ on siellä hymyileviä, vaikka väliaikaisia ​​rajoja löytyykin. Jotkut parhaimmista ominaisuuksista aikuisviivastamme, kuten In mold -rakennuksesta ja arvostetusta Roc Loc® Sport sopivasta järjestelmästä, tarjoavat monipuolisuutta, mukavuutta ja laajan säädettävyyden nuorille ratsastajille. Ja runsaalla hauskalla värivaihtoehdolla voit valita täydellisen vaihtoehdon ratsastuksen jännityksen ja ilon tunteen mukaiseksi ensimmäisellä ratsastuksella tai kierroksella pumpullan ympärillä.

Ominaisuudet:

Full Hardbody ™ -kuori

Irrotettava visiiri

Quick Dry pehmuste

heijastavuus

rakentaminen:

Muotissa polykarbonaattikuorella, EPS-päällysteellä

Fit System:

Roc Loc Sport

Ilmanvaihto:

18 tuuletinta


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Ostaessasi Giro Tremor:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Giro Tremor-tuotteeseesi, jonka olet ostanut bikeinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, pyöräily-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Giro:n kokoelmaan ja täydentää pyöräily varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Giro Tremor

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upea tuote.

-

Paras hinta ja mahtava tuote. Hyvin pakattu ja nopea toimitus myös.

Suuri kypärä

-

Ostan seuraavalta kypärältä.

Loistava

-

hyvä tuote hyvä hinta nopea, toimitus

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje