`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Giro

Giro Tremor

Giro Tremor

Giro Tremor

  • Giro Tremor
  • Giro Tremor
  • Giro Tremor
  • Giro Tremor
  • Giro Tremor

Giro Tremor

Tuotekuvaus Giro Tremor

Kun jokainen jalkakäytävä on hyppy ja jokainen laastari likaa huudosta liukumäestä, Tremor ™ on siellä hymyileviä, vaikka väliaikaisia ​​rajoja löytyykin. Jotkut parhaimmista ominaisuuksista aikuisviivastamme, kuten In mold -rakennuksesta ja arvostetusta Roc Loc® Sport sopivasta järjestelmästä, tarjoavat monipuolisuutta, mukavuutta ja laajan säädettävyyden nuorille ratsastajille. Ja runsaalla hauskalla värivaihtoehdolla voit valita täydellisen vaihtoehdon ratsastuksen jännityksen ja ilon tunteen mukaiseksi ensimmäisellä ratsastuksella tai kierroksella pumpullan ympärillä.

Ominaisuudet:

Full Hardbody ™ -kuori

Irrotettava visiiri

Quick Dry pehmuste

heijastavuus

rakentaminen:

Muotissa polykarbonaattikuorella, EPS-päällysteellä

Fit System:

Roc Loc Sport

Ilmanvaihto:

18 tuuletinta


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Jos etsit korkealaatuisia Kypärät tuotteita, siinä tapauksessa Kypärät täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Giro Tremor:a, jonka tämänhetkinen hinta on 35.95 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. bikeinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia pyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Giro Tremor:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Giro Tremor

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Rakasta solki

-

Sain tämän 4,5-vuotiaille. Hän on vain pienin asetus, mutta sopii hyvin. Elämme sen helpon soljen, jonka avulla hän saa sen tarpeeksi oikein vahingoittamatta häntä. Kypärä voidaan kasvattaa päähän sopivaksi, jotta se todennäköisesti kestää häntä, kunnes hän kasvaa tai kaatuu. Suuri merenkulku merille Yhdysvaltoihin. Ajattelin hieman yli viikon.

Suuri ja nopea

-

hyvä tuote ja nopea toimitus.

Suuri kypärä

-

Ostan seuraavalta kypärältä.

Loistava

-

hyvä tuote hyvä hinta nopea, toimitus

Iso kypärä

-

Tämä kypärä on mahtava hinta! Aivan kuten kierroksen kronikka

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje