`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Giro

Giro Tyrant MIPS

Giro Tyrant MIPS

Giro Tyrant MIPS

Giro Tyrant MIPS

  • Giro Tyrant MIPS
  • Giro Tyrant MIPS
  • Giro Tyrant MIPS
  • Giro Tyrant MIPS
  • Giro Tyrant MIPS
  • Giro Tyrant MIPS

Giro Tyrant MIPS

Tuotekuvaus Giro Tyrant MIPS

Tyranti mips® -kypärä on suunniteltu vastaamaan nykypäivän edistyksellisten polkupyöräilijöiden tarpeita. Tyrannit suhtautuvat samoin kotona metsän yksinkertaisella radalla kuin likahyppyillä, ja tyrannien asenteet otetaan käyttöön maastopyöräilyn nykykaudella.

Vaikka tyyli on aliarvioitu, tyranni ylpeilee lukemattomilla huppu-tekniikan läpimurtoilla, mukaan lukien tuuletunnelin tuuletus ja MIPS-palloteknologia. MIPS Spherical käyttää paria vaahtokerroksia, jotka toimivat kuin pallo ja holkki ohjaamaan törmäysenergiaa törmäyksessä. Yksi kerros on EPS, joka soveltuu hyvin nopeisiin kaatumisiin. Toinen on alhaisemman tiheyden EPP-vaahto, jolla on paluuominaisuudet pienen nopeuden torjumiseksi, kiertämiseksi lian tyyppisissä vuotoissa. Tämän kokonaan leikatun mallin lisätty kattavuus parantaa entisestään suojakykyä ja vie kypäräsuunnittelun uuteen suuntaan ratsastajille, jotka etsivät tyyliä yli nopeuden.

Ominaisuudet:

MIPS® SPHERICAL:

MIPS Spherical on pari vaahtokerroksia, jotka toimivat kuin pallo ja holkki ohjaamaan törmäysenergiaa törmäyksessä. Järjestelmässä käytetään kahta erillistä vaahtokerrosta kypärän sisällä yhden kerroksen vaahto- ja muovivuorauksen sijaan. Yksi kerros on EPS, joka soveltuu hyvin nopeisiin kaatumisiin. Toinen on alhaisemman tiheyden EPP-vaahto, jolla on rebound-ominaisuudet.

HARDSHELL MOLD HARDBODY ™ -ALA-ALUSSA:

Kaksiosaisessa kuoressa yhdistyvät kova ulompi kova kuori polykarbonaatin alakuoreen, joka on pysyvästi sulatettu vuoraukseen kestävyyden vuoksi ilman ylimääräistä painoa.

PROGRESSIVE LAYERING ™:

Iskun energian hallintaan käytetään kahta erilaista materiaalia: Yksi kerros on EPS, joka soveltuu hyvin nopeisiin kaatumisiin. Toinen on alhaisemman tiheyden EPP-vaahto, jolla on paluuominaisuudet, jotka käsittelevät yleisimpiä, pienen nopeuden iskuja.

ROC LOC® AIR DH:

Säädettävä istuinjärjestelmä parantaa kypärien mukavuutta, vakautta ja sisäilmanvaihtoa vähentäen samalla vahingossa tapahtuvan säätämisen mahdollisuuksia.

TYÖKALUT ILMAINEN, BOLT VISORISSA:

Helposti säädettävissä ilman työkaluja tai ylimääräistä heijastusta, ja tarjoaa runsaasti pystysuuntaista säätöä lavaslasille, kun et käytä niitä.

STACK ™ -VENTILAATIO:

Kulmakarvan tuuletusaukot auttavat lämpimän ilman keräämisessä ja suojalasien ulkopuolella, jotta ne sumuutuvat ja sallivat saumattoman integroinnin suojalasien kanssa.

CHEEK PAD-ilmanvaihto:

Antaa viileän raikkaan ilman kiertää kypärän sisällä auttaakseen sinua jäähtymään ja vastaamaan hikojen hallintaan.

Tekniset tiedot:

Ilmanvaihto:

Kanavoitu pinoilmanvaihto kulmaputken 14 tuuletusaukkoissa sisäisellä kanavoinnilla

Super sopii

rakentaminen:

Hardshell muotilla polykarbonaatilla

Hardbody alempi kääre

Progressiivinen kerros eps-päällysteellä ja epp-sisävuorauksella

Sovita järjestelmä: roc loc® air


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Tällä hetkellä, Giro Tyrant MIPS tuotetta on saatavilla bikeinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Giro-merkkisiin pyöräily tuotteisiin, joita pyöräily verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Kypärät kokoelman malleilla. bikeinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Suojaukset-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat pyöräily-tuotteet.

Ominaisuudet Giro Tyrant MIPS

Sukupuoli
Ikä
Kypärä suojaa
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen kypärä ja erinomainen palvelu

-

Hyvä kypärä, erittäin mukava ja ennen kaikkea se näyttää erittäin hyvältä. Lisäksi on turvallista tehdä enduro pelkäämättä mitään. Myös toimitus oli nopeaa ja turvallista.

Mukava

-

mukava ja suojaavampi kypärä käytettäväksi .. suositeltava.

Giro tyranni

-

Erinomainen mukava kansi, myös erinomainen toimituspalvelu.

Hyvä hinta ja nopea toimitus

-

Yksi parhaista hinnoista verkossa hyvälle ja viileälle kypärälle. Vastaanotettu 10 päivässä Singaporeen

Erinomainen tuote.

-

Pidin todella kypärästä. Kaikki saapui järjestyksessä, alkuperäispakkauksessa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje