`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Giro

Giro Vasona

Giro Vasona

  • Giro Vasona
  • Giro Vasona
  • Giro Vasona
  • Giro Vasona

Giro Vasona

Tuotekuvaus Giro Vasona

Vasona ™ kypärä yhdistää tyylikäs, ilmava muotoilu ja älykkäitä ominaisuuksia ja kevyt rakenne, joka sopii tyyliisi tiellä tai polulla. Yhdessä Universal Fit -kokoisessa naisten koossa, jossa on säädettävä Roc Loc® Sport -järjestelmä, Vasonas-sovitus on säädettävissä yksinkertaisella kääntökytkimellä, joka takaa nopean ja vaivaton istuvuuden. Laaja valikoima värivaihtoehtoja, lihavoiduista valaisuista ja aliarvostetuista klassikoista, voit valita, miten ratsastustyylisi tulee yhteen.

Tekniset tiedot:

Womens Series ™

Kompakti muoto

Täydellinen Hardbody ™ -kuori

Sovita järjestelmä: Roc Loc® Sport

22 Tuuletusaukot


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Jos etsit korkealaatuisia Kypärät tuotteita, siinä tapauksessa Kypärät täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Giro Vasona:a, jonka tämänhetkinen hinta on 43.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. bikeinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia pyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Giro Vasona:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Giro Vasona

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä asiakas

-

Erittäin onnellinen, mahtava tuote ja hyvä laatu. Sopii hyvin ja mukavasti ja hyvää vastinetta rahalle - suosittelen ehdottomasti

Käännä

-

Erinomainen tuote, laatuhinta 10

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje