up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GoPro

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

plus
  • Play videoGoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

Tuotekuvaus GoPro Sportsman

Gopro Sportsman Mount on ihanteellinen vaihtoehto metsästys- ja kalastustoimintaan ja muihin urheilulajeihin, kuten paintballiin ja jousiammuntaan, koska se tarjoaa erinomaisen kuvan eri näkökulmista.

Tämä urheilukameratuki on suunniteltu kiinnitettäväksi ampuma-aseisiin, kivääreihin, pistooleihin, vapoihin, jousiin, paintball-ampuma-aseisiin, 0,4 - 1,0 tuumaa . Siinä on kumimatto, joka suojaa kameraa kuumuudelta. Voit sijoittaa kaksi kameraa samaan aikaan tarkentamalla eri suuntiin ja saadaksesi enemmän kuvia ja perspektiiviä. Kanssa Sportsman mount voit liittää GoPro kamera monia haulikko, kivääri, pistooli, paintball ja airsoft tynnyriä 410-8 guage kokoisia.


Helppo poisto.


Kestettävä rekyyli havaittavasti siirtymässä asentoon.


Kiinnitä GoPro kamera aseet, vavat ja jouset jollakin näistä GoPro Sportsman kameran kiinnikkeet.


Monipuolinen kiinnikkeet ovat yhteensopivia useimpien haulikot, kiväärit, revolverit, airsoft, paintball ja pelletti aseet, ja sopii useimpiin keula komponentit ja vavat kanssa 0,4 tuumaa 1,0 tuumaa halkaisijaltaan.


Voit asentaa yhden tai kaksi kameraa avautuvat etupuolelle ja / tai selkä menosuuntaan kaapata mukaansatempaavaa kuvamateriaalia eri näkökulmista ja näkökulmia.


Niissä on heijastamaton, mattte musta viimeistely varmistaa heikko näkyvyys ja on lämpöä kestävä, kumilla padding antaa varman otteen ja estää marring.


Yhteensopiva kaikkien GoPro kameroita.


Mitä mieltä olet GoPro Sportsman:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet pyöräilyverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin GoPro:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Elektroniikkatuotteille.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Arvostelu

-

Tämä on parasta laatua ja sen on niin helppo pitää kamera keihäspistoolilla. & sen viimeisin markkinoilla 2020 & voi pitää 2 kameraa samanaikaisesti edessä ja takana. ;)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up