up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

Huolto

Huolto pyöräily

Tee ostoksia valtavassa Huolton valikoimassamme. Osta erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla pyöräilyn varusteita bikeinn myymälässä.

n merkit Huolto

Esiteltävät tuotteet Huolto

Vinkkejä pyörän ylläpitoon

Pyörätarvikkeet ja osat parantavat ajotaitoa, mutta todella monilla vaihtoehdoilla se voi varmasti hämmentää aloittelijoita. Joten vain tarvittavat osat, jotka kaikkien maantiepyöräilijöiden tulisi harkita ostamista, jotta ratsastus olisi mukavampaa, luotettavampaa ja miellyttävämpää. Voit ostaa näitä lisävarusteita ja osia MSC , Eltin , BBB BBB.

Voiteluaineet ja puhdistusaineet

Pyörän voiteluaineita ja puhdistusaineita käytetään pyörän ylläpitoon. Puhdistusaineita voidaan levittää kaikkialle pyörään ja tukemaan lian poistamiseksi, mutta niitä suositellaan erityisesti rungolle, pyörille ja renkaille. Kun pyörä on puhdistettu, se vaatii ketjuun levitettävää voiteluainetta ja alueita, jotka on voiteltava uudelleen. Voit ostaa voiteluaineita ja puhdistusaineita Assos , MSC: ltä Camelbak .

Työkalut ja monitoimityökalut

Työkalut ja monitoimityökalut ovat erittäin tärkeitä pyörän ylläpitoa varten. Monitoimityökaluissa on monipuolisuutta ja kykyä suorittaa mikä tahansa tehtävä. Monityökalut tarjoavat sinulle mitä tarvitset jokapäiväisiin kyselyihin, suuriin ja pieniin. Pyörätyökaluihin ja monitoimityökaluihin kuuluvat kuusiokoloavaimet, kiintoavaimet, ketjutyökalu, Phillips ja tavalliset ruuvimeisselit jne. Voit ostaa nämä työkalut ja monitoimityökalut osoitteesta Sigma , MSC, Eltin.

Pumput

Pyörän pumput ovat sellaisia positiivisen tilavuuden ilmapumppuja, jotka on erityisesti valmistettu pyörän renkaiden täyttämiseen. Siinä on linkki tai sovitin käytettäväksi yhden tai molempien polkupyörissä käytettävien kahden perustyypin kanssa. Voit ostaa pumput MSC: ltä, Eltiniltä ja Xiaomi .

Varastointi

Polkupyörän säilytys on asia, johon polkupyörät voidaan kiinnittää turvallisesti pysäköintiohjeita varten. Polkupyörän säilytys voi olla vapaasti seisova tai se voi olla kytketty kunnolla maahan tai johonkin vakaaseen esineeseen. Voit ostaa parhaan pyörätilan tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten KMC , Unior Unior.

Työpöydät

Työtelineitä käytetään polkupyörien ylläpitoon. Työpöytä pitää pyörän tukevasti paikallaan, joten voit tehdä huoltoa ja tehdä huoltotöitä tehokkaammin. Näitä telineitä on erikokoisia ja niitä on saatavana markkinoilta helposti. Työ seisoo laadukkaita ovat saatavilla tuotemerkkejä kuten Elite, MSC

clouse menu Sulje