`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

ION

ION Protection Spine Plate SAS TEC

  • ION Protection Spine Plate SAS TEC
  • ION Protection Spine Plate SAS TEC

ION Protection Spine Plate SAS TEC

Tuotekuvaus ION Protection Spine Plate SAS TEC

Maksimaalinen suoja ja optimoitu ilmanvaihto keskeisissä tehtävissä tässä repussa selkärangan levy kehitimme yhdessä saksalaisen valmistajan SAS TEC. SAS TEC 3D suojat valmistettu viskoelastiset pehmeä vaahto kovettua vaikutuksia, ovat monen vaikutus yhteensopiva ja taitava bodys ääriviivat. CE estettävä standardin EN 1621 2: 2014

Ominaisuudet:

SAS TEC: SAS TEC on saksalainen innovatiivinen tuottaja luotiliivit suojakomponenttien. Koska vuosia ulkona moottoripyörä suojelu ja paras valinta turvallisuuden.

Käytämme 3D-suojat päässä viskoelastiset pehmeä vaahto uskomattoman iskunvaimennus arvoja.

Suojat: Nopeasti laajentaa takaisin alkuperäiseen muotoonsa on monen vaikutus yhteensopiva sietävät vastaan ​​lämpö - esimerkiksi konttiliikenteen tai auton tavaratilassa on valmistettu 50% uusiutuvaa rypsiöljy

Materiaali:

100% PU


Rakastatko pyöräily:a? Hanki oma ION Protection Spine Plate SAS TEC ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista ION:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Suojaukset tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman pyöräily mallit, useimmat Varaosat tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet ION Protection Spine Plate SAS TEC

Alakategoriat
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje