`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

ION

ION Traze AMP Half Zip

ION Traze AMP Half Zip

  • ION Traze AMP Half Zip
  • ION Traze AMP Half Zip
  • ION Traze AMP Half Zip

ION Traze AMP Half Zip

Tuotekuvaus ION Traze AMP Half Zip

Vetoketjullinen lyhythihainen jersey, jossa on käytännöllinen, korkea talteenottokangas, jossa on Channel Flow Lite -rakenne urheilullisessa Slim_Fit-leikkauksessa. Mesh_Panels parantaa ilmanvaihtoa. Kolme taskua takana .. Integroidut lasit pyyhkäisevät nimellä Clear_Optics. Reflective_Details lisäturvallisuutta ilta-ajoissa. Antibakteerinen hoito.

Ominaisuudet:

3 joustavaa takataskua: Säilytä kaikki tarvitsemasi matkan aikana: ruokaa, baareja, rahaa, avaimia, enemmän rahaa lisää ruokaa.

Clear_Optics linssi kankaalla: Integroitu mikrokuituliina pyyhkii. Tästä lähtien voit aina puhdistaa aurinkolasit, suojalasit tai valokuvaleikkisi oikein riippumatta siitä, missä olet.

Reflective_Details: Pienet heijastavat yksityiskohdat ja tulosteet lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta ilta-ajoissa.

korkea talteenottokudos

Channel Flow Lite: Kanavavirtauksen kevyt sisar pystysuorilla kanavilla kankaan läpi erinomaisen kosteuden kuljetuksen ja erinomaisen kulutustilanteen ansiosta.

Mesh_Panels: Sanitized®-verkkokangasta valmistetut suuret paneelit sivuilta estävät lämmön muodostumisen. Arvostat sitä kukkuloilla.

Tekniset tiedot:

materiaalit:

90% PES & 10% EL


Jos etsit ION Traze AMP Half Zip:a, tänään on onnenpäiväsi. bikeinn:ssa, omassa pyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Naisten vaatteet tuotteet. bikeinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman T-paidat erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän T-paidat on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet ION Traze AMP Half Zip

Hihatyypit
Vetoketjun pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje