up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Julbo

Julbo Aero

Julbo Aero

Julbo Aero

plus
  • Play videoJulbo Aero
  • Julbo Aero
  • Julbo Aero
  • Julbo Aero

Julbo Aero

Tuotekuvaus Julbo Aero

Nämä lasit on suunniteltu voimakkaiden ponnistelujen, kuten pystysuoran kilomailan, faneille, jotka ovat tinkimättömiä suorituskyvyn ja mukavuuden kannalta. Niiden mono-linssi, joka on saatavana fotokromaattisessa Reactivissa, takaa leveän ja esteettömän näkökentän valon tasosta riippumatta. Ripustettu rakenne lisää erinomaista ilmanvaihtoa kannustamalla ilmaa kulkemaan linssin ja rungon välillä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Air Link -konsepti ja sen iskunvaimentimen lisäosa temppeleiden lopussa tarjoavat entistä paremman otteen ja kevyyden.

Fotokrominen: linssi muuttuu tummemmaksi tai kevyemmäksi vastaamaan muuttuvia valaistusolosuhteita. Suojausluokka 1–3. Nopea aktivointi lämpötilasta riippumatta (NTS-tekniikka). >

Poikkeuksellinen sumutin: ei kondensoitumista, pitkäikäisyys. > Ulkoinen öljyntorjuntapinnoite: estää merkinnän ja helpottaa veden valumista. > Ruskea sävy: korostaa helpotusta.

Ominaisuudet:

3D Nose Fit: Erityiset nenäpatjat ovat säädettävissä joka suuntaan, jotta lasit sopivat kaikenlaiseen nenän muotoon ja varmistavat lyömättömän pidon kaikissa olosuhteissa.

Air Link Temple -järjestelmä: Tämä temppelin päähän asennettu elastomeerinen iskunvaimennin asettaa lasit kevyemmiksi ja mukavammiksi

Etuilma: Linssin muodon aiheuttama ilman luonnollinen etuilma.

Täysi tuuletus: Erittäin tuuletettu aurinkolasien rakenne, joka mahdollistaa ilman täydellisen kiertämisen estäen sumun.

Grip Tech: Temppeleissä on ainutlaatuinen pehmeä mukavuusmateriaali, joka ei tartu hiuksiin

Panoraamanäkymä: Laaja linssin pinta maksimaalista näkökenttää varten.

Tekniset tiedot:

Objektiivin syvyys: 46

Etäisyys: 14

Temppelin pituus: 131

Perusta: 6

Saranat: Ei

Objektiivin koko: 0

Ikä: Aikuinen

Masse nette en g: 30 g

Aurinkosuoja: Photochromic

VLT (näkyvyyden valonlähetys): 17% 75%

Materiaali: NXT


Tällä hetkellä, Julbo Aero tuotetta on saatavilla bikeinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Julbo-merkkisiin pyöräily tuotteisiin, joita pyöräily verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Aurinkolasit kokoelman malleilla. bikeinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Suojaukset-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat pyöräily-tuotteet.

Ominaisuudet Julbo Aero

Linssityyppi
Väri
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up