`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Julbo

Julbo Plasma MTB

  • Julbo Plasma MTB
  • Julbo Plasma MTB

Julbo Plasma MTB

Tuotekuvaus Julbo Plasma MTB

Kun tulet viettää viikon vuorilla, et koskaan tiedä, millaista säätä on tuo. Jossa plasma, ei ole ongelma: se tarjoaa todellisen suojakerroin olosuhteista riippumatta! Sulautuvat vaivattomasti kypärät, se tarjoaa mukavuutta ja houkutteleva näyttää kohtuuhintaan

Tekniikka:

Lieriömäiset linssi

Anti sumu pinnoite

Overstrap

Anatominen Runko:

Leikkaa rungon joustavuuden.

Ilmavirta:

Integroitu ilma fl ow linssit, estää huurtumista.

Pehmeä vaahto:

Yhden tiheys vaahto.


Julbo Plasma MTB on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Maskittuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Suojauksettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset bikeinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Julbo-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Julbo Plasma MTB

Linssikategoriat
Linssityyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje