up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Julbo
360

Julbo Race 2.0

plus
  • 360Julbo Race 2.0
  • Play videoJulbo Race 2.0
  • Julbo Race 2.0

Julbo Race 2.0

Tuotekuvaus Julbo Race 2.0

Taitaville merimiehille Julbo tarjoaa korkealaatuisia meriaihelaseja. Sen pyöristetystä ja panoraamakiinnityksestä on hieno näkymä horisonttiin. Sen tuuletetut linssit tarjoavat erinomaisen ilmanvaihdon. 3D Fit Nose- ja Grip Tech -temppelit pitävät lasit paikoillaan, vaikka meri on karkea. Ja kiitos johdostaan
Kelluvat, niitä on helppo noutaa väärän siirron jälkeen.
OMINAISUUDET:
REAKTIIVINEN valokromaattinen
RX LAB
RX CLIP


Kaikki Aurinkolasit kategorian pyöräily tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. bikeinn:sta löydät täyden Julbo-kokoelman Suojaukset tuotteita. Julbo:n Race 2.0:een hinta on 243.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Julbo Race 2.0

Linssityyppi
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up