up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Julbo

Julbo Turn Kids

Julbo Turn Kids

Julbo Turn Kids

plus
  • Play videoJulbo Turn Kids
  • Julbo Turn Kids
  • Julbo Turn Kids
  • Julbo Turn Kids

Julbo Turn Kids

Tuotekuvaus Julbo Turn Kids

Vaikka ne saattavat näyttää lasillisilta aikuisille, uusi Turn-malli on suunniteltu erityisesti pienille lapsille, mittasuhteet ja mittasuhteet, jotka soveltuvat niiden kasvojen muotoon. Iloisia ja hienostuneita värillisiä peilinlinssejä, theyre 100% muoti. Mutta niiden kaarevat temppelit ja syvät linssit, theyre myös 100% Julbo, suojelee hauraita silmiä lapsia mahdollisimman tehokkuutta.

Tekniset tiedot:

Lasit korkeus: 34

Etäisyys: 14

Temppelin pituus: 108

Perus: 6

Ei saranoita: Ei

Koko: 45

Technologies:

Kaarevat temppelit: Ergonominen profiili hyvän otteen saavuttamiseksi kasvot ja pää.

Wraparound style: Aurinkosuoja, jonka kaareva etuosa ja laaja temppeli.


Jos etsit Julbo Turn Kids:a, tänään on onnenpäiväsi. bikeinn:ssa, omassa pyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Suojaukset tuotteet. bikeinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Aurinkolasit erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Aurinkolasit on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Julbo Turn Kids

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up