`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Julbo

Julbo Turn

  • Julbo Turn
  • Julbo Turn
  • Julbo Turn

Julbo Turn

Tuotekuvaus Julbo Turn

Vaikka ne saattavat näyttää lasit aikuisille, uusi Kytke malli on suunniteltu erityisesti pienten lasten, mittauksin ja mittasuhteet mukautettu niiden kasvojen muodon. Iloinen ja hienostunut värillinen peili linssit, Turn kiihtyy tyyliin, ja kaarevat temppeleitä ja syvä linssit, ne ovat 100% Julbo suunniteltu, suojella herkkiä lasten silmin mahdollisimman tehokkaasti.
Spectron Polykarbonbaattilinssit ovat kevyitä mutta tarjoavat hyvän iskunkestävyyttä. Ne ovat monikäyttöisiä ja sopivat kaikille urheilun.

Näkyvä valo siirtonopeus: 12%

Protection index: 3

Suositellaan tunturiympäristöön

Suositellaan käytettäväksi veden

Suositellaan kirkas aurinko ehdotKääri ympärille: kietoa muoto hyvä visio kirjo ja suojelua.

Kaareva temppeleitä: ergonominen profiili käyttää aurinkolaseja kasvot tai pää


bikeinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia pyöräily tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Julbo Turn? Olet onnekas, sillä bikeinn:ssä, Suojaukset katalogissa ja Aurinkolasit kategoriassa, tarjoamme muita pyöräily tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Julbo Turn

Sukupuoli
Ikä
Linssityyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä

-

hyvä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje