`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kask

Kask Caipi

  • Kask Caipi
  • Kask Caipi

Kask Caipi

Tuotekuvaus Kask Caipi

Kask Caipi MTB -kypärä tarjoaa korkeatasoista suojaa ja kevyt mukavuus pakattu erittäin hyvin tuuletettuun kuoreen. Tälle tyylikkäälle maastopyöräkypärälle on tunnusomaista erittäin kevyt rakenne ja siinä on integroitu tuuletus visiiriin, joka antaa yhteensä 22 tuuletusaukkoa optimaalisen jäähdytyksen takaamiseksi. Tämä erityisesti maastopyöräilyyn suunniteltu kypärä tarjoaa kaiken suojan polkupyörälle. Syvällä, ilmanvaihdolla varustetuilla sivupaneeleillaan kypärä suojaa koko päätä alaspäin kallonpohjaan, saumattomasti integroitu visiiri suojaa roiskevettä, likaa ja aurinkoa. Mukavuuden ja turvallisuuden kannalta Kask asettaa uudet standardit lämpömuovatulla pehmusteellaan ja todistetulla Octo Fit -järjestelmällä. Tämä takaa turvallisen ja tasaisen istuvuuden ilman painepisteitä. Soveltuvuutta voidaan parantaa edelleen yksilöllisesti säädettävällä vyönjakajalla, joka asettaa pehmustetun solki paikalleen.

Ominaisuudet:

Erinomainen ilmanvaihto 22 tuuletusaukon kautta

Kattava suoja suuresta päällisestä

Erittäin mukava lämpömuovatun pehmustemateriaalin ansiosta

Octo Fit -järjestelmä optimaaliseen säätämiseen

Säädettävä vyönjakaja optimaalisen istuvuuden saavuttamiseksi

Täyttää EU: n, Yhdysvaltojen ja AUS: n turvallisuusstandardit

Tekniset tiedot:

Alhainen paino: 250 g


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Jos etsit Kask Caipi:a, tänään on onnenpäiväsi. bikeinn:ssa, omassa pyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Suojaukset tuotteet. bikeinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Kypärät erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Kypärät on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Kask Caipi

Sukupuoli
Ikä
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje