`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kask

Kask Mojito 3

  • Kask Mojito 3
  • Kask Mojito 3
  • Kask Mojito 3

Kask Mojito 3

Tuotekuvaus Kask Mojito 3

Pyöräilykuvake ladattu uudelleen: aja puhtaalla mukavuudella ja nauti Blue Tech -patterin hikeä siirtävistä eduista. Pysy viileänä optimoidun ilmanvaihtojärjestelmän avulla, joka on suunniteltu lisäämään ilmavirtaa. Täytä se ikonisella pyrstöllä, allekirjoituksen etulinjoilla ja klassisella pyöristetyllä alakuorella yhdellä kuudesta kiinnostavasta väristä. Mojito on suunniteltu käyttämällä KASK-yksinoikeudellista ergonomista Octo Fit -pidätysjärjestelmää ja ensiluokkaista Blue Tech -kypäräpehmustetta. Mojito tarjoaa ajajalle tarkan istuvuuden ja mukavuuden, kun se painaa vain 230 grammaa. Turvallisempaa kuin koskaan, Mojito³ on WG 11 -sertifioitu ja ylittää eurooppalaiset turvallisuusstandardit 48 prosentilla tarjoamalla merkittäviä parannuksia edessä, takana ja yläosassa edeltäjään nähden.


Tekniset tiedot:

Paino: 230 g
Standardit:
EN 1078
CPSC 1203
AS / NZS 2063


Technologies:

Octo Fit:
Kumitettu Micro Dial -säädin tarjoaa paremman sormenpidon. Kelluvat kehtokontaktipisteet yhdistävät sisäiset geelimatot optimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi. Nämä tuet on suunniteltu värähtelemään vapaasti 180 ° läpi mahdollistaen täydellisen istuvuuden mihin tahansa muotoiseen päähän. Telineen luustotelineet on suunniteltu ja hienostunut tarjoamaan parhaan istuvuuden ja tuen samalla kun ne ovat mahdollisimman kevyet.

Eko-nahka-chinstrap:
Leukatyyny eko-nahkapäällysteellä Anallerginen ja pestävä leukahihna on erittäin mukava ja auttaa välttämään ihon ärsytystä.

MIT:
Kaikissa KASK-pyöräilykypärissä käytetty MIT-tekniikka takaa korkeamman turvallisuuden ja täydellisen suojan polykarbonaattikerroksen ansiosta, joka peittää kuoren päällä, pohjarenkaassa ja takana.

Hyvä näkyvyys:
Korkean näkyvyyden tarrat takaavat maksimaalisen turvallisuuden huonoissa näkyvyysolosuhteissa

Sanitized käsitelty kangas:
Sisäpuolinen pehmustekangas, joka on käsitelty antibakteerisella ja mikrobilääkeisellä Sanitized®-prosessilla.EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Jos haluat tietää lisää Kask Mojito 3:sta tai muista Kask-merkkisistä tuotteista Suojaukset kategoriassa bikeinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia pyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Kypärät valikoimaamme, mistä voit valita pyöräilytuotteita Kask:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Kask Mojito 3

Ikä
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Nopea toimitus

-

Kypärä saapui Kolumbiaan alle kuukaudessa.

Oikein hyvä

-

Suuri toimitus (nopea) ja kypärä on kaunis ja erittäin erittäin mukava. Suosittelen sitä!

Paras hinta!

-

Paras hinta, jonka voisin löytää tälle Kask Mojito 3: lle tutkittuani useita verkkokauppiaita. Toimitus viikon sisällä. Tuote saapui hyvin pakattuna. Kypärä itsessään loistava. Minulla on ollut Kask muutama kerta nyt. Mukava ja kestävä. Mukava uusi Mojito-muotoilu. Sain Matt musta, joka on aliarvioitu mustalla logolla. Silti käyttää, koska se on syntymäpäivälahja! Ei sallittu ennen syntymäpäivääni!

Oikein hyvä

-

Erittäin nopea saapuminen Kanariansaarille ja laadukas tuote. Kiitos.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje