`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kask

Kask Mojito X

  • Kask Mojito X
  • Kask Mojito X
  • Kask Mojito X

Kask Mojito X

Tuotekuvaus Kask Mojito X

Mojito Xnbsp.EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Juuri nyt, Kask Mojito X on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. bikeinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Suojaukset katalogista Kypärät kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Kypärät tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Kask Mojito X

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (46)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kask mojito

-

2nd Kask mojito kypärä ... täydellinen istuvuus mukava, kevyt ja tyylikäs!

Kask mojito pyöräilykypärä

-

Erittäin kohtuullinen hinta. Viivästy hyvin olosuhteissa (Covid-19). Laadukas kypärä, kevyt. Lyhyesti sanottuna, erinomainen osto!

Sopii täydellisesti

-

Suuri kypärä. Mukava polykarbonaattikuori. Kevyt, 360 asteen pehmuste, mukava ja hyvin ilmastoitu, hihna on helppo ja säädettävä, ja koska siinä on vaaka- ja pystysäätö, Kask Mojito x osuu minulle kaikkiin korkeisiin pisteisiin. Pitäisi olla myös hyvin suojaava.

Todellinen kauneus

-

Kask Mojito on uskomaton kypärä ja näyttää myös upealta. Tämä on erittäin kevyt, kauniisti rakennettu tuote. Hihnajärjestelmä oli erittäin helppo säätää, joten se sopii mukavasti ja siististi. Tiellä ilmanvaihtojärjestelmä piti minua tuntemaan olonsa mukavaksi ja viileäksi. Tämä on ehdottomasti viiden tähden tuote, jota suosittelen ystäville.

Kask mojito x

-

Saapuu nopeasti ja on hyvä kypärä sopivalle ja laadultaan hintaluokassa

Kysy mojito x

-

Tilasin 6/29 Japanista, mutta en ole vastaanottanut tuotetta.

Upea tuote

-

Erinomainen vastine rahalle. Mukava ja kevyt.

Erittäin kevyt ja mukava

-

Upea hattu. Laadukas rakentaa juuri sen, mitä maksat

Kask mojito x

-

Koko on juuri oikea ja kevyt.

Täydellinen

-

Täydellinen istuvuus, kevyt, hyvä loking ...

Hyvä ilmavirta ja hyvännäköinen

-

Yritin sitä tänään ensimmäistä kertaa. Se oli vaihtaminen yksinkertaisesta kaupungin kypärästä, joten en voi vertaa sitä muihin markkinoiden huippuluokan kypäröihin. Kypärä on melko kevyt, erittäin mukava ilmavirta, hyvä istuvuus ja aika hyvännäköinen. Tämän nimenomaisen tavaran toimittaminen Ottawaan, Kanadaan, oli täsmälleen kuten ilmoitettiin (3 viikkoa pandemian aikana) viipymättä, vaikka se ei ole ollut sama kuin toinen tilaukseni, joten toimitusaika voi olla tapauskohtaisesti erilainen. Pidän kypärästä todella :)

Kask mojito

-

Ottimo prodotto

Task mojito kypärä

-

Kevyt, hyvin istuva kypärä. Ei näytä päältäsi liian "iso". Hyvä hinta samoin.

Kask mojito kypärä

-

Erittäin kevyt tuote, hyvin tuuletettu. Helppo säätää ja vähentää tuulen melua

Mojito kaskin kansi

-

Nopea toimitus. Erittäin kevyt ja helppo säätää kypärä.

Kevyt ja kaunis muoto

-

Upea tuote. Kevyt, kaunis muotoilu

Viileä ja älykäs muotoilu.

-

Tämä kypärä on mukava käyttää maantiepyöräilyyn.

Suositeltava hankinta

-

Paras kypärä, joka minulla on koskaan ollut, kevyt, erittäin säädettävä ja hengittävä, mikä lievittää hikoilua. SUOSITELTAVA

Erinomainen kypärä

-

Ostin keskipitkän ja se sopii ja tuntuu hyvältä, eikä Oakleyn aurinkolaseissa ole mitään ongelmia, kuten toisissa arvosteluissa sanotaan, aivan täydellinen

Erittäin mukava

-

Erittäin kevyt ja mukava kypärä. Laadukkaat vaahdot ja nahkahihna. Ostetaan MTB: lle.

Uskomaton kypärä

-

Tämä kypärä on aivan täydellinen Olen 58,4 cm, mutta väliaika sopii täydellisesti. Se on niin kevyt ja tuntuu siltä, että sitä ei melkein edes ole siellä. Puhumattakaan näyttää super liukas!

Kask mojito pyöräilykypärä

-

Kohtuullinen hinta, kaunis ulkonäkö, erittäin kevyt ja mukava käyttää, korkea suojaus, erittäin suositeltavaa ostaa

靚 單車 頭盔

-

非常 之 好, 又 靚 又有 保護 性 重點 係 響 意大利 製造

Valo

-

Nopea toimitus. Erittäin kevyt ja helppo säätää kypärä.

Mojito kask kypärä

-

Hienoa! Kevyt ja aerodynaaminen suosittelen, toimitus yläosassa

Hyvä istuvuus

-

Olen käyttänyt paljon kypärää moniin muihin urheilulajeihin ... tämä saattaa olla paras, mitä olen koskaan kokenut.

Upea kypärä

-

Tämä kypärä on aivan upea. Se on kevyt, mukava erinomaisilla hihnilla ja pehmusteilla, ja se on melko tyylikäs vaaleansinisessä ja valkoisessa. Kotijoukkue!

Erittäin mukava kypärä

-

Mattamusta Kask Mojito on erittäin mukava ja helppo säätää. Valitettavasti minun piti lähettää se takaisin oman virheen takia. Odotin, että tarvitsin koon M L. L: n sijasta. Tilattu uudelleen oikeassa koossa ;-)

Erittäin hyvä tuote

-

Kaikki erittäin hyvin, kevyt tuote ja suuri mukavuus. Erinomainen toimitus. Ainoa, mutta tuotteessa ei ole korvaavaa tyynyä.

Kask mojito x

-

Kevyt kypärä, täydellinen istuvuus.

Kask mojito kypärä

-

Toistaiseksi niin hyvä! Juuri saanut Mojito-kypärän ja sen kaunis, kevyt, helppo säätää ja sopii oikein. Toimitus oli OK Yhdysvaltoihin, ei liian pitkä. En uskonut, että Giro-sovitustani olisi mahdollista parantaa, mutta Kask tekee. En voi odottaa saavasi sitä matkalle!

Kevyt ja mukava

-

Suuri mukavuus leukosuljinnassa ja kevyt, ei tunne, että käytät sitä. Erittäin suositeltava

Kask mojito

-

Tällä kypärällä on korkealaatuinen rakenne ja materiaalit ovat hyviä. Pidän nahkaleukahihnasta. Voi kestää vähän kokeilua saadaksesi hihnat sivuille sopimaan korvien ympärille, mutta kun kaikki on asetettu, unohdat kypärä päälläsi. Paljon hyvää pehmustetta kypärän sisällä ja takasäätö istuu alhaalla pään takana, joka pitää kypärän paikoillaan hyvin. Tuuletus on erinomaista ja tarvitset pään suojaan kylmempänä säällä. Parasta on, että tämä kypärä näyttää todella mahtuvan pään ympärille, eikä se näytä siltä, että seinän päällä istuisi sieni. Plussat: Mahtavia säätömahdollisuuksia Mukavat materiaalit Sopii hyvin pään ympärille Erittäin kevyt Miinukset: Vie hiukan kärsivällisyyttä hihnien säätämiseksi

Kask mojito

-

Tällä kypärällä on poikkeuksellinen istuvuus ja se on erittäin kevyt. Olen käyttänyt Giro-kypärää ja mielestäni Kask-kypärä on parempaa laatua ja istuvuutta. Säädettävä runko sopii päähineeni viileämpään säähän. Jos haluat näyttää "pro": lta, tämä kypärä näyttää siltä kuin se todella mahtuu pään ympärille eikä se vain istu päällä kuten sananlasku. Odottaa toimitusta 14-16 päivässä osavaltioissa, mutta et voi voittaa hintoja Bikeinnissä. Ehdottomasti odottaa hyviä hintoja ja laajaa valikoimaa.

Kaske mojito

-

Erittäin kevyt kypärä, kaunis ulkonäkö, erittäin mukava ja erittäin hyvä säätöjärjestelmä

Toimitusaika ajoissa

-

Tuote erittäin hyvä, mutta saavuin suunnitellun kauden ulkopuolelle

Täydellinen

-

Se oli malli, josta olin huolissani jo pitkään, mutta koska pystyn suorittamaan KASKille ainutlaatuisia varusteita, se on erittäin helppo käyttää, ja pidän siitä erittäin paljon ilman kevyttä stressiä.

Kuten odotettiin

-

8/17 tilaus, 8/18 EMS lähetetty Alankomaista, 21/21 Naritan tullaus, 23.8 saapuminen. Asiat ovat odotetusti.

Hyvä

-

Koko on täsmälleen siisti ja halpa, ja parasta varmasti ymmärtää tämän sivuston uudelleen

Elämän säästäjä

-

Ostin Mojito-kypärän vuonna 2017. Pian sen jälkeen olin mukana moottoriajoneuvo-onnettomuudessa ja käännyin 180 astetta törmäykseen ajorataan. Näin ollen kypärä teki työnsä ja kävelin pois. Ostin saman korvaavan tuotteen turvallisuuden lisäksi myös sopivuuden, tyylin ja värin mukaan. Pidän sitä hyvänä ostoksena ja arvokkaana.

Upea kypärä - toimitus ajallaan

-

Suuri kypärä ja löysi sen kevyemmäksi kuin edellinen malli. Saapui ajoissa

Suuri kypärä - hyvä hinta

-

BIKE INN toimitti Mojito-kypäräni 12 päivän kuluessa tilauksesta Alankomaiden kautta! Virallinen MASK - valmistettu Italiassa alennuksella, 20% -40%, riippuen siitä, missä olet. AMAZON oli paljon suurempi. Haluan lopulta suositella BIKE INNia ja jo olen. Kypärän osalta se sopii hyvin. Minulla ei ole koskaan ollut pyöräilykypärää, jossa on niin monta asennusvaihtoehtoa. Ostin tämän toisen, koska muille oli tehty korkeat otsa. Tämä antaa sinulle halutun 1 - 2-sormen kulmakarvan yläpuolelle ja estää ´mushroom´-yläosan. Paljon tuuletusta. Olin oikeassa matalan lopputuloksen ollessa Large, ja näin sain. Voin helposti, jos alla oleva bändi tai Buff. Hyvin tehty!!!

Kuin sinä!

-

Mitä odotetaan. Erittäin hyvä palvelu.

Erinomainen osto

-

Kevyt ja mukava. Erittäin hyvä ilmanvaihto. Kaunis viimeistely!

Suuri kypärä

-

Henkilönä, jolla on iso pää, kun käytän kypärää, yleensä näytän, että minulla on kurpitsa pään päällä! Tämä kypärä on kuitenkin niin pieni, ettei se näytä näin. Sovitus on fantastinen ja jonkin aikaa tuntuu siltä, että et ole yllään kypärää! Hyvä arvo myös. Suuri osto.

Täydellinen istuvuus

-

Minulla oli aiempi Mojito-malli, ja olin iloisesti yllättynyt ja hyvä istuvuus ja pehmeä postimerkki kypärässä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje