`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kask

Kask Protone WG11

  • Kask Protone WG11
  • Kask Protone WG11
  • Kask Protone WG11

Kask Protone WG11

Tuotekuvaus Kask Protone WG11

Vain 215 gramman painolla Protonella on alhaisin vetovoima ja nopeimmat lämmönpoistokertoimet verrattuna mihin tahansa muihin tuuletettuihin kypärään. Useiden tuuletusaukkojen ja paksun pehmustemateriaalin ansiosta lämpö ja kosteus kulkeutuvat nopeasti, mikä parantaa mukavuutta ja suorituskykyä luopumatta turvallisuudesta: yläosa on vahvistettu sisäisellä muovisella alirakenteella, joka lisää törmäyssuojausta. Saatavana yhdeksäntoista väriä.

Protone painaa vain 215 g ja käyttää 3D-kuivatyynyä monikerroksisen avoimen solun rakennusprosessin avulla mukavamman ajon aikaansaamiseksi. Siinä on irrotettava ja pestävä sisäpehmuste, valmistettu CoolMax®-kankaista ja sisäinen pehmustekangas on käsitelty käyttämällä Sanitized®-antimikrobista prosessia. KASK on myös jatkanut Multi In Molding -teknologiansa käyttöä polykarbonaattikannen luomiseen kypärän kuoren yläosaan, pohjarenkaaseen ja takaosaan. Tämä on liitetty sisäiseen polystyreenikanteen KASK: n In Molding Technology -tekniikan avulla kuoren iskunvaimennuksen parantamiseksi. Sen vahvistettu kehys vähentää entisestään iskun vaaraa rikkoutua.


Ominaisuudet:

Hienosäätösovitus: Innovatiivinen sisäinen vahvistuskehys tarjoaa suuremman mekaanisen lujuuden ja paremman kompaktivuuden. Iskun sattuessa se estää kypärää murtumasta moniin osiin, mikä antaa jokaiselle ratsastajalle paremman turvallisuuden.
Aero Control: Uskomattoman aerodynaaminen ja huippusuorituskykyinen kuori, testattu tuuletunnelissa ja pystyy tarjoamaan todella vaikuttavan CX-nopeuden. Mikä tahansa pään asento, jonka oletetaan johtavan ilman ulosvirtaukseen, on täysin kypärän mukainen.


Tekniset tiedot:

Paino: 220 g


Tekniikka:

Eko-nahka-lehmähihna: Leukatyyny, jossa eko-nahka-lehmähihna. Anallerginen ja pestävä lehmähihna on erittäin mukava ja auttaa välttämään ihon ärsytystä.
3D-kuivatyyny: Kolmiulotteinen 3D-kuivatyyny hyödyntää monikerroksisen avoimen solun rakennusprosessia: Korkea tekniikka parhaan mukavuuden ja suorituskyvyn saavuttamiseksi.
Coolmax-kuitu: Irrotettava ja pestävä sisäpehmuste Coolmax®-materiaalista
Sisäkehys: Innovatiivinen sisävahvistuskehys tarjoaa suuremman mekaanisen lujuuden ja paremman kompaktivuuden. Iskun sattuessa se estää kypärää rikkoutumasta moniin kappaleisiin, mikä antaa jokaiselle ratsastajalle paremman turvallisuuden.
Molding: Innovatiivinen “in Molding” -tekniikka, joka yhdistää sisemmän polystyreenisuojuksen ulkoiseen polykarbonaattiin, varmistaa paremman iskunvaimennuksen.
Mit: Kaikille Kask-pyöräilykypärille soveltuva Mit-tekniikka takaa korkeamman turvallisuuden ja täydellisen suojan polykarbonaattikerroksen ansiosta, joka peittää kuoren päällä, pohjarenkaassa ja takana.
Octo Fit: Kumitettu mikrovalintasäädin tarjoaa parannetun sormen tartunnan. Kelluvat kehtoyhteyspisteet yhdistävät sisäiset geelimatot optimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Nämä kannatimet on suunniteltu värähtelemään vapaasti 180 °: n läpi, mikä mahdollistaa täydellisen istuvuuden mihin tahansa muotoiseen päähän. Kehdoksen luurannakkeet on suunniteltu ja parannettu tarjoamaan parasta istuvuutta ja tukea samalla kun ne ovat mahdollisimman kevyet.
Sanitized käsitelty kangas: Sisäpehmustekangas, joka on käsitelty antibakteerisella ja antimikrobisella Sanitized®-prosessilla.
Aero Control: Uskomattoman aerodynaaminen ja huippusuorituskykyinen, testattu tuuletunnelissa ja pystyy tarjoamaan todella vaikuttavan Cx-nopeuden. Missä tahansa asennossa pää olettaa, että ilman ulosvirtaus on täysin linjassa kypärän kanssa.
Hyvä näkyvyys: Hyvin näkyvät tarrat takaavat maksimaalisen turvallisuuden huonoissa näkyvyysolosuhteissa
EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Tutustu nyt kaikkiin Suojaukset tuotteisiimme, jotka löydät bikeinn:sta, kuten Kask Protone WG11. Osta nyt Kask Protone WG11 ja säästä paljon puhdasta rahaa Kypärät tuotteista. Lisäksi, Kask-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että pyöräilyverkkokaupastamme voit löytää Kask Protone WG11:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? bikeinn:n Suojaukset tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Kask Protone WG11

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (60)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Parhaat

-

Hinta on myös hämmästyttävä. Väri on myös paras. KASK Protone on todella paras.

Suuri tuote nopea toimitus

-

Erinomainen palvelu ja nopea toimitus

Kask-protoni

-

Upea kypärä, erittäin kevyt ja hyvä istuvuus. Pikatoimitus. Ostetaan jälleen bikeinnista.

Kask-protoni

-

Erittäin kevyt ja laadukas kypärä. Mukava ja erittäin hengittävä!

Täydellinen

-

Kaikki täydelliset. Laadukas tuote edulliseen hintaan.

Kask-kypärän arviointi

-

Esteettisesti kaunis, mukava ja erinomaisella säädöllä.

Kask-protoni

-

Erinomainen tuotteiden ja palvelujen toimitus.

Hyvä kypärä

-

Tämä italialainen kypärä on erittäin hyvä!

Kask protoni

-

Laadukas tuote, erittäin kevyt ja mukava! Saavuimme ongelmitta ilmoitettujen määräaikojen kuluessa ...

Protone kask

-

Suuri kypärä, hyvä istuvuus, hyväksyttävä 3 viikon toimitus Melbourneen. Osta varmasti muita tuotteita bikeinn: sta.

Kask protone - ei pahoillani - paras chioce

-

Hyvä hinta, nopea toimitus, hyvä pakkaus. Todella tyytyväinen kypärään ja sillä on toistuva järjestys muille osille.

Hyvä

-

hyvä kypärä, nopea toimitus, paras hinta

Kask-protoni

-

Olen erittäin onnellinen ja tyytyväinen tuotteeseen. Täysin mahtava & KASK on aina ollut suosikkini. Rakastan sitä!!!

Kask-protonikatsaus

-

Minulla on pyöreämpi pää ja tämä kypärä sopii edelleen erittäin mukavasti. Uskon, että tämä kypärä sopii useimpiin aasialaisiin päihin. Kypärä tuntuu myös tarpeeksi kevyeltä havaittavaksi. Erittäin hyvälaatuinen Kaskin tuote.

Kask-protoni

-

Hänellä oli M-kokoinen Mojito ja ostettiin M-kokoinen Protone. Fit oli paikalla. Kypärä on kevyempi ja mukavampi kuin Mojito. Ei pahoillani!

Kask-protoni

-

Erittäin kevyt ja mukava kypärä

Kask-protoni

-

Erinomainen tuote 100% suositeltava

Kask kypärä

-

Yli erinomainen, paljon mukavuutta ja erinomaista palvelua, saavun odotettua aikaisemmin

Kask-protoni

-

Erittäin mukava kypärä

Oikein hyvä

-

paras kypärä, mitä olen koskaan saanut

Kask-protoni

-

Paras maantiepyöräilykypärä maailmassa

Kirjoita arvostelu kask protone

-

Hyvä tuote todella

Kask protone kypärä

-

Kolmas Protone, sopii hyvin, kevyt, tyylikäs ja ei hätää sienipäätä. Suuri kypärä ja erittäin suositeltava. Varmista, että ostat oikean istuvuuden.

Erittäin hyvä kuva!

-

{Tuote sellaisena kuin kuvittelin sen, erinomainen.} Vaikuttavin asia oli kuinka nopeasti se saapui, se teki sen jo ennen määrättyä aikaa, erittäin tyytyväinen kypärääni, hintaan ja nopeuteen, jolla se saapui.

Erinomainen

-

Erinomainen kypärä, rakentamisen laatu on selvästi paljon parempi kuin mitä minulla on ollut monilta suosituilta kypärävalmistajilta. Sisällä ja ulkona se on erittäin houkutteleva kypärä, toivon, että minulla olisi tämä malli useissa väreissä. Minusta se oli erittäin mukava ja erittäin säädettävä, ei aivan yhtä hyvin tuuletettu kuin heidän Valegro-mallinsa, mikä on kuin kaksi kypärää on suunniteltu.

Yläosa

-

Kevyt kypärä, mukava erittäin hyvä. Toimitusaika saavutettu ja hyvä seuranta

Suuri kypärä

-

Sopii hyvin ja näyttää hyvältä, ei mitään valitettavaa!

Erittäin mukava

-

Erittäin mukava kypärä ja se sopii ilmiömäisesti ensimmäisestä kerrasta. Todella kaunis..

Kask kypärä

-

Sain juuri Kask Protonen mattamustana. Todella mukava, kevyt ja mahdollistaa hyvän ilmavirran.

Kask-protoni

-

laadullinen tuote. Erinomainen palvelu.

Hyvin pro-look

-

Kask Protone on kevyt ja istuu tiukasti keskikokoisessa päässäni näyttämättä siltä, että se näyttää hyvältä. Koska se oli puoliaerokypärä, löysin sen lämpimämmäksi kuin muut kypärät, joissa oli enemmän tuuletusaukkoja. Yksi asia, jonka löysin minulle, on kypärän säädöt takana, mikä vaikeuttaa lasien käyttämistä. Ehkä se on minun lasitettu, mutta minun piti viihdyttää ja säätää lasini sopivaksi oikein tai lasini päätyi väärin kasvoihini ja se on vähän ärsyttävää. Toimitus viisas, se kesti noin 2 viikkoa Singaporeen.

Protone kypärä

-

Erittäin mukava ja kevyt. Minulla on musta mattaväri - rakasta sitä!

Kask protone

-

Lopulta sain Protone-kypäräni. Se sopii täydellisesti. Erittäin kevyt ja mukava. Mietin vain, kuinka korvata nahkaleukahihna, kun se on kostutettu hikeissä!

Protone

-

Upea kypärä - sinulla on kaksi Kask-kypärää - mukava ja viileä lämpiminä päivinä

Protone

-

Suuri kypärä - mukava ja viileä erittäin lämpiminä päivinä

Hyvä tuote

-

Erittäin kevyt ja helppo käyttää.

Kask protone

-

Erittäin mukava kypärä. Se on kevyt ja näyttää mahtavalta. Erittäin suositeltavaa.

Kask protone

-

Mukavin kypärä, joka minulla on toistaiseksi ollut, ja minulla on ollut melko vähän Giroa ja Catlikea. Täydellinen istuvuus ensimmäisestä käytöstä.

Kevyt kypärä

-

Ostettu, koska se on kevyt ja kompakti kypärä, joka saa upeita arvosteluja kaikkialta. Kuten nahkahihna. Hyvä hinta ja kohtuullisen nopea toimitus Irlantiin

Kask protone

-

Täydellinen kypärä minulle joka suhteessa.

Kask protone

-

Paras, jota käytän aina näyttää on 100% hyvä

Erinomainen

-

Kevyt, hengittävä kypärä, erittäin mukava. Upea väri. Hyvin suosittelen

Erittäin kevyt, erittäin mukava, ultraaero

-

Paras kypärä, jonka voit saada hintaan. Koko 229 g / m, sopii täydellisesti myös silloin, kun sinulla on pyörä balaclava, siellä on tilaa aurinkolasien sauvoille ja se on todella tuuletettu. Nahkaleukahihna antaa sille viimeistelyn. En voi olla tyytyväisempi ostokseen.

Hyvä kypärä

-

Kevyt, hengittävä kypärä, se on erittäin mukava. Erittäin kaunis ja yksinkertainen linja. Suosittelen

Kaskin protoni

-

Hyvä hinta, hyvä kypärä, nopea lähetys Yhdysvaltoihin, mutta lähetys allekirjoituksen vaatiminen oli ongelmallista - ihmiset työskentelevät :( Pidän todella sopivasta. Valkoinen Suuri

Kask protone

-

Laadukas ja todella mukava kypärä, jolla on paljon mukautumiskykyä erikokoisille ja muotoilluille pääille.

Kask protone white

-

Erittäin kevyt kypärä ja mukava käyttää myös pitkällä matkalla. Se sopii myös pääni erittäin mukavasti, pidän siitä niin paljon ei valita.

Kask protone

-

Erittäin mukava kypärä kilpailukykyiseen hintaan. Ilma, hyvä ilmanvaihto, kevyt, hienot yksityiskohdat. Hyvä palvelu. Suositeltava!

Kask protone

-

Hyvä kypärä, ei ongelmia - Erittäin mukava

Upea kypärä

-

Tämä oli korvaavan osuuden vanhalle Protonelleni. Minulla on vääntynyt pää ja monet kypärät eivät sovi. Minun täytyy saada iso, jotta saadaan hyvä istuvuus sivuttain, mutta useimmat kypärät ovat liian pitkät päätäni varten. Protone on loistava säätömekanismi, joka kehtaa päätäni ja se pysyy paikoillaan. Se on kevyt, viileä (ilmavirta) ja tarjoaa erinomaisen istuvuuden. Olen käyttänyt sitä Ironmanin etäisyyskilpailuihin kuumassa / kosteassa ilmastossa ja rakastanut sitä.

Erinomainen

-

Erittäin kevyt ja mukava, askel eteenpäin kuin mojito

Great helmet

-

My Head size is ~57.5cm and M-size fits perfectly. Very light and good looking helmet!

Kask protoni

-

Erinomainen tuote, kevyt ja erittäin mukava. Saapui muutaman päivän kuluttua.

Tyytyväisyys

-

Tyytyväinen kahdesti: paras kypärä parhaaseen hintaan

Maksuton toimitus

-

Hei, voinko kysyä mitään ilmaista toimitusta, jos ylitän yhden amoutin? thx

Kask protone musta

-

Erinomainen tuote, erittäin kevyt ja erittäin mukava. Naisena on hienoa, että voit laittaa hiukset selkäosan läpi. Todella tyytyväinen BikeInnin palveluun.

Kask protone valkoinen

-

Erinomainen tuote, erittäin kevyt ja erittäin mukava. Naisena on hienoa, että voit laittaa hiukset selkäosan läpi. Todella tyytyväinen BikeInnin palveluun.

Tuote

-

hyvä tuote ja hinta

Hinta

-

pienin on päästä tänne

Suuri kypärä

-

Rakasta kypärän pientä kokoa, se ei ole niin iso kuin muutkin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje