`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kask

Kask Protone

  • Kask Protone
  • Kask Protone
  • Kask Protone

Kask Protone

Tuotekuvaus Kask Protone

Protone painaa vain 215 g ja käyttää 3D-kuivatyynyä monikerroksisen avoimen solun rakennusprosessin avulla mukavamman ajon aikaansaamiseksi.

Siinä on irrotettava ja pestävä sisäpehmuste, valmistettu CoolMax-kankaista ja sisäinen pehmustekangas on käsitelty käyttämällä Sanitized-antimikrobista prosessia.

KASK on myös jatkanut Multi In Molding -teknologiansa käyttöä polykarbonaattikannen luomiseen kypäränkuoren yläosaan, pohjarenkaaseen ja takaosaan.

Tämä on liitetty sisäiseen polystyreenikanteen KASKs In Molding Technology -sovelluksen avulla kuorien iskunvaimennuksen parantamiseksi.

Vahvistettu kehys vähentää entisestään iskun riskiä rikkoutua kuoresta.

Tekniset tiedot: Paino: 215 g (M-koko) Standardit: EN 1078, 1203, 2063 Teknologia: Eko-nahkatukihihna: Leukatyyny eko-nahkatukihelmällä. Anallerginen ja pestävä leukahihna on erittäin mukava ja auttaa välttämään ihon ärsytystä.

3D-kuivatyyny: Kolmiulotteisessa 3D DRY-pehmusteessa käytetään monikerroksista avoimen solun rakennusprosessia: korkea tekniikka parhaan mukavuuden ja suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Coolmax-kuitu: Irrotettava ja pestävä sisäpehmuste Coolmax-materiaalista Sisäkehys: Innovatiivinen sisempi vahvikekehys tarjoaa gr.

syövä mekaaninen lujuus ja parempi kompaktius.

Iskun sattuessa se estää kypärää murtumasta moniin kappaleisiin sallien gr.

syöjien turvallisuus jokaiselle ratsastajalle.

Muotit: Uusi innovatiivinen muotoilutekniikka, joka yhdistää sisemmän polystyreenisuojuksen ulkoiseen polykarbonaattikattoon, varmistaa paremman iskunvaimennuksen.

MIT: MIT-tekniikka, jota sovelletaan kaikkiin KASK-pyöräilykypäriin, takaa korkeamman turvallisuuden ja täydellisen suojan polykarbonaattikerroksen ansiosta, joka peittää kuoren päällä, pohjarenkaassa ja takana.

Lokakuuhun sopiva: Kumitettu Micro Dial -säädin tarjoaa paremman sormen gr.

ip.

Kelluvat kehtokontaktipisteet yhdistävät sisäiset geelimatot optimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi.

Nämä tuet on suunniteltu värähtelemään vapaasti 180: n läpi antaen täydellisen istuvuuden mihin tahansa muotoiseen päähän.

Telineen luustotelineet on suunniteltu ja hienostunut tarjoamaan parhaan istuvuuden ja tuen samalla kun ne ovat mahdollisimman kevyet.

Sanitized käsitelty kangas: Sisäinen pehmustekangas, joka on käsitelty antibakteerisella ja mikrobilääkkeillä desinfioidulla menetelmällä.

Aero-ohjaus: Uskomattoman aerodynaaminen ja huippuluokan kuori, testattu tuuletunnelissa ja pystyy tarjoamaan todella vaikuttavan CX-nopeuden.

Mikä tahansa pään asento, jonka mukaan ilma lähtee ulos, on täysin kypärän mukainen.

Hyvä näkyvyys: Korkean näkyvyyden tarrat takaavat maksimaalisen turvallisuuden huonossa näkyvyydessä.
EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Haluatko ostaa Kask Protone:n? Olet oikeassa paikassa! bikeinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Kypärät malleja. Tutustu nyt uusiin Suojaukset tarjouksiimme bikeinn:ssa. Näitä Kask-merkkisiä Kypärät tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Kask Protone

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (11)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kask protone

-

Erittäin mukava kypärä. Se on kevyt ja näyttää mahtavalta. Erittäin suositeltavaa.

Kask protone

-

Laadukas ja todella mukava kypärä, jolla on paljon mukautumiskykyä erikokoisille ja muotoilluille pääille.

Great helmet

-

My Head size is ~57.5cm and M-size fits perfectly. Very light and good looking helmet!

Tyytyväisyys

-

Tyytyväinen kahdesti: paras kypärä parhaaseen hintaan

Maksuton toimitus

-

Hei, voinko kysyä mitään ilmaista toimitusta, jos ylitän yhden amoutin? thx

Kypärät

-

Ovatko Kask-kypärät mukana Australian standarditarran kanssa

Kask protone musta

-

Erinomainen tuote, erittäin kevyt ja erittäin mukava. Naisena on hienoa, että voit laittaa hiukset selkäosan läpi. Todella tyytyväinen BikeInnin palveluun.

Tuote

-

hyvä tuote ja hinta

Hinta

-

pienin on päästä tänne

Arvostelu

-

Se on hyvää

Arvostelu

-

Se on hyvä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje