`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kask

Kask Utopia

  • Kask Utopia
  • Kask Utopia
  • Kask Utopia

Kask Utopia

Tuotekuvaus Kask Utopia

OMINAISUUDET:

AERO CONTROL

Uskomattoman aerodynaaminen ja suorituskykyinen kuori, testattu tuulitunnelissa ja kykenevä tuottamaan todella vaikuttava CX-nopeus. Mikä tahansa asento, jonka pää on, olettaa, että ilman ulosvirtaus on täysin sopusoinnussa kypärän kanssa.

Hyvent

Kuoren rakenne ja rakenne toteuttaa ilmavirtauksen ja jakaa vaihdettavan lämmön.

KORKEA HENKILÖSTÖ

Koska sisäpintainen kuitu nopeuttaa hikoilun haihtumisprosessia, hidastaa kosteuden muodostumista iholla ja pitää lämpötilan vakiona.

ANTI BACTERIAL

Koska sisäpintainen kuitu kunnioittaa ihoa ja suojaa sitä bakteereilta ja epäpuhtauksilta. Eliminoimalla allergioiden vaara.

ANTI STATICI

Johtuinkyvyytensä vuoksi sisäpintainen kuitu imee ja jakaa ympäristöön kertyneitä sähköisiä latauksia tai liikuntaa.

3D DRY PADDING Kolmiulotteinen 3D DRY pehmuste hyödyntää monikerroksista avointa kennon rakennetta, huipputeknologiaa, joka takaa parhaan mukavuuden ja suorituskyvyn.

OCTO FIT

Kumitetut mikro DIAL-säätimet tarjoavat paremman sormenjäljen. Kelluvat telineen kosketuspisteet yhdistävät sisäiset geelityynyt optimaaliseen mukavuuteen. Nämä kannattimet on suunniteltu värähtelemään vapaasti 180 asteen kulmassa, joten ne sopivat täydellisesti mihin tahansa muotokappaleeseen. Telineen luurankorvakkeet on suunniteltu ja jalostettu tarjoamaan parhaan mahdollisen asennon ja tuen samalla kun se on mahdollisimman kevyt.

ECO LEATHER CHINSTRAP

Chin pas ja eco-nahkakangas Anallerginen ja pestävä ranneke on erittäin mukava ja auttaa välttämään ihon ärsytystä.

MIT

Kaikkien KASK-pyöräilykypärien MIT-tekniikka takaa korkeamman turvallisuuden ja täydellisen suojan polykarbonaattikerroksen ansiosta, joka peittää kuoren yläosassa, tukirenkaassa ja takana.

MOLDING

Innovatiivinen "'moulding'' -tekniikka, joka yhdistää sisemmän polystyreeni-korkin ulompiin.


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Älä odota enää ostaaksesi Kask Utopia reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, bikeinn:sta löydät myös muita Kypärät tuotteita Suojaukset kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Kask Utopia ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Kypärät tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Kask Utopia

Ikä
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (20)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kask utopia

-

Suuri kypärä. Kevyt. Nopea alus.

Kask utopia

-

Paras kypärä

Kask utopia

-

Suuri kypärä

Kaskutopia

-

Vastaanotetut tavarat .. erinomainen

Kypärä kask utopia

-

Erinomainen aero-kypärän hankinta, erittäin kevyt ja hyvällä tuuletuksella. Kuten aina, osto- ja toimitustehokkuudesta ei ole mitään huomautettavaa.

Asennus

-

Upea kypärä sekä muotoilulle että istuvuudelle.

Upea kypärä

-

Ensimmäinen kerta ostaa se, on todella hyvä ja sopiva käytettäväksi. Mutta viruksen takia lähetyspäivä oli hiukan pidempi.

Kask utopia

-

Erittäin tyytyväinen. Erittäin mukava ja kevyt kypärä. Suosittelen sitä kaikille. Toimitus vähän pitkä, mutta on sanottava, että asun Quebecissä. On varmaa, että suosittelen Bikeinnissä

Super aerodynaaminen kypärä

-

Viiden tähden erittäin kevyt kypärä. Tuuletettu, hengittävä ja mukava.Näyttää Bugatti-superautotyypiltä. Suosittelen tätä kypärää 100%

Kask utopia

-

Hyvin istuva ja mukava, tyylikäs ja tyylikkäästi katsottu, erittäin suositeltava

Suositeltava

-

Erinomainen tuuletus kypärälle. Tilasin tämän Yhdysvalloista ja se saapui odotetussa määräajassa.

Utopia kypärä

-

Upea kypärä. Tämä on kolmas minun yrityksestäni. Upea ottelu. Nopea toimitus. suositella

Superkypärä

-

Tämä on erittäin siisti kypärä, olen iloinen siitä, että sain sen. Tuli ilman vaurioita ja naarmuja.

Sopii aasialaisille

-

Upea kypärä sekä muotoilulle että istuvuudelle. Maalin viimeistely on myös erittäin kaunis.

Kask utopia

-

Tämä on todella hyvä kypärä. Erittäin mukava ja näyttää hyvältä. Minun täytyy kuitenkin mainita BikeInn. He olivat ainoat, jotka voisin löytää, että se myi sen suurella hinnalla matta musta. Olin hieman hermostunut tilaamalla jotain Euroopasta, koska asun Yhdysvalloissa. Se toimi kuitenkin hienosti! Se toimitettiin hyvin nopeasti ja sain sen kohtuullisessa ajassa. Lisän ehdottomasti BikeInnin niiden sivustojen luetteloon, joita vierailen ja ostan kautta tulevia ostoksia varten.

Kask utopia

-

Tämä on hämmästyttävä näköinen kypärä, joka erottuu. Näyttää siltä, että Lamborghini on tuuletusaukkojen kanssa. Ainoa haittapuoli on, että tämä kypärä kesti vähän aikaa saapua eikä ollut odotetussa aikataulussa. Se sanoi, että asun Uudessa-Seelannissa, joten tämä oli odotettavissa. Pehmuste ja paino on minimaalinen, ja kypärä istuu mukavasti päälleni, ja se on myös ilmavaikutus, ja tämä kypärä on kaikki mitä odotin ja enemmän, kiitos BikeINN

Amazing fit!

-

Tämä on neljäs Kask-kypäräni ja ehkä uusi suosikkini. Suuri kevät ratsastukseen, koska se on vähemmän tuuletettua. Sopii erinomaisesti ulos laatikosta, sulkemisjärjestelmä on erittäin helppo asentaa. Minun ei tarvinnut tehdä mitään säätöjä leukahihnaan kuin ikään kuin Kask sopisi täydellisesti.

Kask utopia kypärä

-

Rakasta tätä kypärää. Mukava ja helposti säädettävä leukahihna. Tyylikäs, varkain ja suuri ilmavirta.

Kask utopia

-

Odotti pitkään tätä kypärää. Minulla on Kask Infinity ja Protone, molemmat erinomainen kypärä. Kuitenkin Im täysin vaikuttunut Kask Utopia. erittäin mukava ulos laatikosta, hämmästyttävä ulkonäkö. Erittäin suositeltavaa! Bikeinn, ainoa sivusto, jossa on Matt Blackin kokoinen ja nopea toimitus! Mahtava!

Kypärä

-

SUURI HELMET

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje