`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Knog

Knog Plus Lights Twinpack

Knog Plus Lights Twinpack

Knog Plus Lights Twinpack

  • Knog Plus Lights Twinpack
  • Knog Plus Lights Twinpack
  • Knog Plus Lights Twinpack
  • Knog Plus Lights Twinpack

Knog Plus Lights Twinpack

Tuotekuvaus Knog Plus Lights Twinpack

Knog + (merkitty "plus") etupyörävalo on erittäin kirkas, 100% vedenpitävä ja täysin monipuolinen USB-polkupyörävalo. Kiinnitä valo ohjaustangolle tai haarukoille tai käytä integroitua pidettävää kiinnittimen kiinnitä valoa taskusta tai taskusta. Enemmän kuin juoksija kuin pyöräilijä? Ei draamoja. Plus-valo kaksinkertaistuu myös mukavana yönäkymänä. Liitä vain valo t-paidaan, shortseihin, sukuihin tai päänauhaan älykkään integroidun leikkeen avulla. Plus tarjoaa 40 lumen ja eko-salaman jopa 20 tunnin ajoaika, Plus varmistaa, että kaikki muut pyöräilijät, tienkäyttäjät ja reitittimet ovat koko yön ajan nähtävissä.

Tekniset tiedot:

Mitat: 14 x 66 x 18 mm

Etuvalon ulostulo: 40 lumenia

Takavalo: 20 lumenia

5 Valotustilat: vakaa, pulssi, salama, valokuvakehys, Eco-salama

Pitkä käyttöikä: kaksi tuntia täydessä tehossa ja 40 eko-salamaa

Painike: Pidemmän painikkeen painallus (0,75 sekuntia) estää vahingossa tapahtuvan käynnistyksen. Lyhyt painallus vaihtaa tilat jatkuvasti

Latausaika: 4 tuntia (LED sammuu, kun se on täyteen ladattu)

Integroitu USB-liitäntä: USB ladattava litium-polymeeri. Latauskaapelia ei tarvita, liitetään suoraan USB-portteihin ja se on suunniteltu alttiiksi elementeille

Chip on board (COB Led): Kompakti ja tehokas tekniikka. Tehokkaat ohjauspaneelit (COB), jotka on suunniteltu tuottamaan mahdollisimman suuren kirkkaustason jopa 90% akun palautumisaikasta kullekin tilalle.

Strange magneettinen kiinnike: Vahva harvinaisten maametallien magneetti (jopa 1 kg vetovoima) helpottamaan asennusta ja kiinnitä kiinnitys. Magneettinen kiinnike, napsahtaa valoa paikalleen Pyörän kiinnitys: Työkalu vähemmän irrotettavia silikonihihnoja istuinreunoihin 22 32 mm + halkaisija magneettisella kiinnikkeellä. Sopii aero tyyliin istuinkorvakkeet Kuluttavat: Käytä sitä laukkasi, paidasi, sukkasi ja paljon muuta. Irrota magneettikentän valo ja leikkaa se paitaosi, shortseihin, sukkineisiin tai pusseihin käyttämällä integroitua kiinnitettävää pidikettä. Bar koko: Kaikki (useimmat istuimet)

Kevyt kuin sulka: Jokainen valo painaa vain 12 g.

100% vedenpitävä: Plus (+) on IP67-testattu ja 100% vedenpitävä kaikkia elementtejä vastaan

Lisävarusteita: 2x vaihdettavat hihnat pylväät 22 27 mm / 28 32 mm + ja magneettinen kiinnitys


Mitä mieltä olet Knog Plus Lights Twinpack:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet pyöräilyverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Knog:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Elektroniikkatuotteille.

Ominaisuudet Knog Plus Lights Twinpack

Valon asema
Lumenit
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (10)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin käytännöllinen, huomaamaton ja huomiota herättävä

-

Kaksi sarjaa, jotka on kiinnitetty makuu pyörään, tangon taakse ja etupyörien eteen. Huomattava häikäisemättä minua. Kätevä mahtuu taskuusi (pitää lämpimänä) ja kätevä ladata.

Upea tuote

-

Erinomainen laatu ja toimiva tuote. Riittävä voima, jotta voidaan nähdä hyvin, mutta ei sovellu katsomaan itseäsi Corpus Christinä. Käyntiaika voi olla hieman pidempi, mutta ostan lamput uudelleen milloin tahansa. 5 tähteä

Hyvät valot

-

Nämä ovat todella hyviä valoja. Ainoa haittapuoli on akun kesto, joka voi olla hieman parempi.

Hyvä

-

Hyvät valot. Strogner odotettua.

Super käytännölliset valot, ei vain polkupyörille

-

Super valot! Sovita melkein mihin tahansa.

Kirkas, kätevä

-

Vahva valo, ehdottomasti näkyvissä kaukaa, uskomattoman vankka, helppo kiinnitys. Helppo ladata, halpa.

Yksinkertainen, yksinkertainen ... tehokas

-

Älykäs suunnittelu, tarpeeksi lumenia. Käytännölliset valot

Hyvä tuote

-

Toimii hyvin.

Yksinkertainen ja voimakas

-

Pienet valot on helppo kuljettaa ja kuljettaa. Korostan käyttömahdollisuuksien monipuolisuutta ja monipuolisuutta.

Hyvät valot

-

Erittäin näkyvät valot, jotka on helppo irrottaa ja kiinnittää, kun kiinnike on kiinnitetty. Ensimmäisen varoituksen jälkeen minulla on nyt täysi luottamus magneetteihin. Haluan myös yksinkertaisesti kiinnittää reppuun - ihana. Pisteiden vähennys, koska valojen kesto maksulla ei ole liian pitkä, koska käytän niitä vain matkoille, jotka eivät ole niin traagisia, kaikki, joita ei voi olla pieni ja helppo, on myös kapasiteetin kustannuksella. Muuten, kuten sanoin, mutta alkuun

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje