`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lake

Lake MX 176

  • Lake MX 176
  • Lake MX 176
  • Lake MX 176

Lake MX 176

Tuotekuvaus Lake MX 176

Tämä viimeinen on suurempi, tilava toe box kuin meidän mukavuus viimeksi samalla lisääntynyt jalka ohjaus kantapään & satula jalka. Tuloksena istuvuus on suunniteltu aggressiiviseen ajoon pysyessä mukava käyttää koko päivän. Ihanteellinen kuriirit, seikkailu pyöräilijät ja joku muu, joka kuluu niiden pyöräilykenkien pitkiä aikoja.

Ominaisuudet:

POHJAMATERIAALI:

Järven Race Sole. Mountain Race X ei merkintä kumipohja

UPPER:

Action nahka ja mesh

PÄÄTTÄMINEN:

Side asennettu Push / Pull BOA L6 nauhoitus kanssa Powerstrap


Jos pidät Lake MX 176:sta, tutustu myös muihin Lake:n pyöräilytuotteisiin Miesten kengät osastollamme ja Pyöräilykengät katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia bikeinn:ssa, omassa pyöräily verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Lake MX 176

Väri
Aktiivisuus
Suositeltava käyttötarkoitus

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne