`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lazer

Lazer Capuccino Lock Lazer

Lazer Capuccino Lock Lazer

  • Lazer Capuccino Lock Lazer
  • Lazer Capuccino Lock Lazer
  • Lazer Capuccino Lock Lazer

Lazer Capuccino Lock Lazer

Tuotekuvaus Lazer Capuccino Lock Lazer

Cappuccino-lukko ei ole suunniteltu tarjoamaan riittävää turvallisuutta polkupyörän varastajan lopettamiseksi, mutta se on hyödyllinen, kevyt ja yksinkertainen tapa poistaa tilapäisesti pyöräsi kypäränhihnoillasi silloin, kun sinun on pudonnut kahvilaan, mutta silti voi nähdä pyöräsi ja haluaisi estää napata ja mennä varkaan Punnitaan pienellä 23 grammalla tämä ei ole mahtava Sold Secure -luokiteltu U-lukko kiertymään, vain pieni lisävaruste liukua taskussa Käytä liukua kypärän urososaa kiinnitä lukko toiselle puolelle ja liitä lukon toiselle puolelle nauhan naaraspuolinen osa. Käännä kaikki numerot, jotta varmistat lukituksen molemmista suunnista. Cappuccino-lukko toimii vain Lazer-kypärillä, joissa Z leikataan solaan

Löydä suosikki Pyörän varastointi & kuljetusmallisi ja nauti pyöräilysta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Lazer Capuccino Lock Lazer:n. Jos sinulla kysyttävää Lazer Capuccino Lock Lazer:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä pyöräilyasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Lazer Capuccino Lock Lazer

Kiinnitysjärjestelmä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje