`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lazer

Lazer Nutz Street Girl

Lazer Nutz Street Girl

  • Lazer Nutz Street Girl
  • Lazer Nutz Street Girl
  • Lazer Nutz Street Girl

Lazer Nutz Street Girl

Tuotekuvaus Lazer Nutz Street Girl

Nutz on varustettu modernilla tyylillä ja integroidulla reunalla sekä Lazersin oma patentoitu Autofit-järjestelmä

Ominaisuudet:

Autofit-järjestelmä on automaattinen sovitusjärjestelmä, joka tuottaa tasaisen ja jatkuvaa jännitystä eliminoimalla kyvyn säilyttämisen manuaalisesti: yksinkertaisesti vedä kypärä ja kypärän etu- ja takakoriosat säätävät itsensä sopivaksi

Muotissa (1 kpl) rakenne

16 jäähdytysilmaa

Muita Crazy Nut shellz -tuotteita voi ostaa myös erikseen nopeasti muuttamalla kypärän ulkoasua. Tutustu kaikkiin jännittäviin väreihin ja tyyliin

Tekniset tiedot:

Paino: 280 g kokoiselle nuorelle

Koko: Uni Size Nuori 50 55 cm


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

bikeinn:ssa näytämme sinulle kaikki Lazer:n Nutz Street Girl:n ominaisuudet. pyöräilyverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Lazer Nutz Street Girl tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Lazer Nutz Street Girl ja voit hyödyntää muita pyöräilyvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Lazer Nutz Street Girl

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje