`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lezyne

Lezyne 11 Speed Chain Drive-11 SPD Campy H/T Crmo

  • Lezyne 11 Speed Chain Drive-11 SPD Campy H/T Crmo
  • Lezyne 11 Speed Chain Drive-11 SPD Campy H/T Crmo

Lezyne 11 Speed Chain Drive-11 SPD Campy H/T Crmo

Tuotekuvaus Lezyne 11 Speed Chain Drive-11 SPD Campy H/T Crmo

Kauppa laatu 11 nopeus ketju katkaisija yhteensopiva Campagnolo ketjuja. Kestävä valettu ja CNC koneistettuja teräsrunko. Ergonomisesti muotoiltu muoto mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Vaihdettavat, karkaistu teräs katkaisin pin. Neljä suosittua Pinna-avaimia (poistaa myös katkaisija tappi) integroitu elin. Spare katkaisija pin mukana.

Tekniset tiedot:

Paino: 106 g

LLAVE Inglesa: Mavic uritettu Road ja MTB, 3,22, 3,45


Lezyne 11 Speed Chain Drive-11 SPD Campy H/T Crmo:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Työkaluttuotteita Huolto kategoriastamme omasta pyöräily verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Lezyne-tuotteita bikeinn:ssa, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Lezyne on sitoutunut kehittämään ja parantamaan pyöräilykokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Lezyne 11 Speed Chain Drive-11 SPD Campy H/T Crmo

Alakategoriat
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje