`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Lezyne

Lezyne Alloy Drive CO2 Threaded 16G Triggered 1 X 16G Cartridge

  • Lezyne Alloy Drive CO2 Threaded 16G Triggered 1 X 16G Cartridge
  • Lezyne Alloy Drive CO2 Threaded 16G Triggered 1 X 16G Cartridge

Lezyne Alloy Drive CO2 Threaded 16G Triggered 1 X 16G Cartridge

Tuotekuvaus Lezyne Alloy Drive CO2 Threaded 16G Triggered 1 X 16G Cartridge

Kestävä CO2-annostelija, joka on valmistettu CNC-työstetystä alumiinista. Trigger-venttiilitoiminto helppoa ja ohjattua inflaatiota varten. Twin Chuck pään kierteet Presta ja Schrader venttiileihin. Integroituihin säiliöihin tallennetaan jopa yksi 16 g CO2-kasetti. Kanisteri eristää kädet kylmältä purkautumisen aikana. Sisältää yhden 16 g: n patruunan.

Tekniset tiedot:

Paino: 46 g


Oletko kiinnostunut Lezyne:n Alloy Drive CO2 Threaded 16G Triggered 1 X 16G Cartridge:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla bikeinn:n valikoimassa, omassa pyöräily verkkokaupassasi. Meiltä bikeinn:lta löydät suuren valikoiman Lezyne-merkkisiä pyöräily varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Lezyne Alloy Drive CO2 Threaded 16G Triggered 1 X 16G Cartridge vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt bikeinn:n laajaan valikoimaan pyöräily varusteita.

Ominaisuudet Lezyne Alloy Drive CO2 Threaded 16G Triggered 1 X 16G Cartridge

Alakategoriat
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje