up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Lezyne

Lezyne Chain Drive Braker Pin 11v

plus
  • Play videoLezyne Chain Drive Braker Pin 11v
  • Lezyne Chain Drive Braker Pin 11v

Lezyne Chain Drive Braker Pin 11v

Tuotekuvaus Lezyne Chain Drive Braker Pin 11v

Kaupan laatu 11 nopeusketjun katkaisija, joka on yhteensopiva Campagnolo-ketjujen kanssa. Kestävä valettu ja CNC-työstetty teräsrunko. Ergonomisesti muotoiltu muoto mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä varten. Vaihdettava, karkaistu teräskytkin. Neljä suosittua puhekielen avainta (myös poistaa katkaisijan tappia) on integroitu kehoon. Mukana toimitettu varaosa.

Tekniset tiedot:

Paino: 106g

WRENCH: Mavic Splined Road ja MTB, 3.22, 3.45


Lezyne Chain Drive Braker Pin 11v:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Lezyne:n tuotteista ja muista pyöräilytuotteista, tsekkaa myös Huolto tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Lezyne Chain Drive Braker Pin 11v

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up