`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Lezyne

Lezyne CNC Cage AL

  • Lezyne CNC Cage AL
  • Lezyne CNC Cage AL

Lezyne CNC Cage AL

Tuotekuvaus Lezyne CNC Cage AL

Rakennetaan kokonaan puristetusta alumiinista. CNC ja lämpökäsitelty vahvan, kevyt. Tukeva kylkiluut ja ylin saalis turvata monenlaisia ​​pullo ja -kokoja. Orgaaninen tarjoaa helpon pullo haku ja palaavat. Soikea kiinnitysreiät mahdollistavat hienosäätöä kannan kehyksessä.

Tekniset tiedot:

Paino: 39 g


Ostaessasi Lezyne CNC Cage AL:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Lezyne CNC Cage AL-tuotteeseesi, jonka olet ostanut bikeinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, pyöräily-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Lezyne:n kokoelmaan ja täydentää pyöräily varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Lezyne CNC Cage AL

Materiaalit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje