`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lezyne

Lezyne CNC Rod-With 32 mm 6-Point Hex Wrench

  • Lezyne CNC Rod-With 32 mm 6-Point Hex Wrench
  • Lezyne CNC Rod-With 32 mm 6-Point Hex Wrench

Lezyne CNC Rod-With 32 mm 6-Point Hex Wrench

Tuotekuvaus Lezyne CNC Rod-With 32 mm 6-Point Hex Wrench

Ammattitason kauppa laatu jakoavain / kahva 32mm hex aukko. Työstetyt säätöruuvi pitää työkalut paikoillaan; tighted käsin tai 4mm hex. Extremley kestävä ja funtional CNC alumiini constuction. Tyylikäs korkea puola anodisoitu viimeistely. Suunniteltu käytettäväksi Kaksisuuntainen keskiön ja kasetti työkaluja.

Tekniset tiedot:

PAINO: 363g

Pituus: 335mm | 13.2in


Mitä mieltä olet Lezyne CNC Rod-With 32 mm 6-Point Hex Wrench:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet pyöräilyverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Lezyne:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Huoltotuotteille.

Ominaisuudet Lezyne CNC Rod-With 32 mm 6-Point Hex Wrench

Alakategoriat
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje