up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Lezyne

Lezyne Control Drive CO2 Head Only

plus
  • Play videoLezyne Control Drive CO2 Head Only
  • Lezyne Control Drive CO2 Head Only

Lezyne Control Drive CO2 Head Only

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lezyne Control Drive CO2 Head Only

CNC-koneistettu alumiininen annostelija, jossa on messinki-sisäosat. CNC-säätönuppi kääntyy helpoksi ja hallittavaksi. Twin Slip Chuckin pää painaa Presta- ja Schrader-venttiilejä. Neopreeniholkki eristää käden kylmästä purkautumisen aikana. Yhteensopiva kierteitetyn CO2-patruunan kanssa. Sisältää yhden 16 g: n tai 25 g: n patruunan.

Tekniset tiedot:

Paino: 16g (ilman patruunaa)


Älä odota enää ostaaksesi Lezyne Control Drive CO2 Head Only reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, bikeinn:sta löydät myös muita Pumput tuotteita Huolto kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Lezyne Control Drive CO2 Head Only ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Pumput tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Lezyne Control Drive CO2 Head Only

Väri
Ilmapumput

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Pikkutyttö!

-

Se ei ole lainkaan iso ja se on hieno! En ole käyttänyt sitä, mutta se näyttää vankalta ja erittäin hyvälaatuiselta. Minulla on muita asioita tuotemerkiltä ja totuus on, että kaikki on erittäin hyvää.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up