up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Lezyne

Lezyne Dual Insert Kit

Lezyne Dual Insert Kit

Lezyne Dual Insert Kit

Lezyne Dual Insert Kit

Lezyne Dual Insert Kit

Lezyne Dual Insert Kit

Lezyne Dual Insert Kit

Lezyne Dual Insert Kit

plus
  • Play videoLezyne Dual Insert Kit
  • Lezyne Dual Insert Kit
  • Lezyne Dual Insert Kit
  • Lezyne Dual Insert Kit
  • Lezyne Dual Insert Kit
  • Lezyne Dual Insert Kit
  • Lezyne Dual Insert Kit
  • Lezyne Dual Insert Kit
  • Lezyne Dual Insert Kit

Lezyne Dual Insert Kit

Tuotekuvaus Lezyne Dual Insert Kit

Kaksoisosasarja on lopullisen varkain asennettu maastopyörätyökalusarja, jossa on pari innovatiivisia työkaluja, jotka piiloutuvat huomaamattomasti ja turvallisesti ohjaustangon päihin: Tubeless Insert Kit and Tool Insert Kit.

Tubeless Insert Kit on valmistettu kevyestä, kestävästä koneistetusta alumiinista ja siinä on karkaistu ruostumattomasta teräksestä valmistettu jyrsin. Sarja on helposti saatavilla renkaiden nopeaan korjaamiseen, ja siinä on viisi korkealaatuista tubeless-pistoketta, jotka voidaan säilyttää myös rungon sisällä.
Työkaluosan pakkaus on valmistettu kevyestä, kestävästä koneistetusta alumiinista ja siinä on karkaistut terästyökalut. Sarja on helposti saatavilla pikakorjauksiin, ja siinä on viisi (pieni), kahdeksan (keskikokoinen) tai 11 (suuri) erilaista työkalupalaa, jotka sopivat erinomaisesti nykypäivän moderneille polkupyörille (katso alla olevat tiedot).
Sarjat kaksinkertaistuvat myös tangonpäätulppina, ja niissä on kolme erikokoista O-rengaskiinnikettä, jotka takaavat turvallisen istuvuuden useimpien ohjaustangon aukkojen sisällä.


Tekniset tiedot:

Paino:
Tubeless-insertti: 35 g
Työkalun lisäosa: 84 g

Työkalupalat:
Suuri työkaluosa: Hex 2/3/4/4/5/6/8/10mm, Torx T10 / T25 / T30, Phillips
Työkaluyksikön keskikokoinen: Hex 3/4/4/5/6/10 mm, Torx T10 / T25, Phillips
Pieni työkaluosa: Hex 4/5 / 10mm, Torx T25, Phillips
Tubeless Insert Kit: Tubeless Plug And Reamer


Tervetuloa Lezyne Dual Insert Kit erikoistarjoukseemme. bikeinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia pyöräilyvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa pyöräilytuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Työkalut.

Ominaisuudet Lezyne Dual Insert Kit

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up