`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lezyne

Lezyne Energy Caddy-Eva Side Panels Easy Access Nutrition

  • Lezyne Energy Caddy-Eva Side Panels Easy Access Nutrition
  • Lezyne Energy Caddy-Eva Side Panels Easy Access Nutrition

Lezyne Energy Caddy-Eva Side Panels Easy Access Nutrition

Tuotekuvaus Lezyne Energy Caddy-Eva Side Panels Easy Access Nutrition

Kompakti, toptube asennettu pussi ihanteellinen geelit ja välipaloja. Turvallinen, kolme Tarranauhakiristys suunnittelu. Valettu EVA vaahto rakenne ja kestävät nylon kansi. Elastinen keskiosa laajenee mahtuu erikokoisia sisältöä. Velcro mesh kansi pitää esineet paikoillaan.

Tekniset tiedot:

Paino: 87 g

Mitat: 195x70x85 Mm


Jos etsit Lezyne Energy Caddy-Eva Side Panels Easy Access Nutrition:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. bikeinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia pyöräilytuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Pyörän varustepussitvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Lezyne Energy Caddy-Eva Side Panels Easy Access Nutrition

Valon asema
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje