`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lezyne

Lezyne Floor Drive Dv 220 psi Nylon-Alloy Dual Valve Head

  • Lezyne Floor Drive Dv 220 psi Nylon-Alloy Dual Valve Head
  • Lezyne Floor Drive Dv 220 psi Nylon-Alloy Dual Valve Head

Lezyne Floor Drive Dv 220 psi Nylon-Alloy Dual Valve Head

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lezyne Floor Drive Dv 220 psi Nylon-Alloy Dual Valve Head

Steel tynnyri ja mäntä, valettu komposiitti matriisi perusta. 2,5 tuuman mittari. 220 psi max. Extra pitkä, korkea lujuus letku komposiitti matriisi kytkimet. Kestävä, maalattu kanssa lakattua puuta kahva. ABS2 tai Dual Valve varustettu vaihtoehtoja.

Tekniset tiedot:

Paino: 1,4 kg / 3lbs

Max: 220psi | 15bar


Jos etsit Lezyne Floor Drive Dv 220 psi Nylon-Alloy Dual Valve Head:a, tänään on onnenpäiväsi. bikeinn:ssa, omassa pyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Huolto tuotteet. bikeinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Pumput erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Pumput on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Lezyne Floor Drive Dv 220 psi Nylon-Alloy Dual Valve Head

Ilmapumput
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje