`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Lezyne

Lezyne Large Caddy Fits 2X Mtb Tubes Patch Kit

  • Lezyne Large Caddy Fits 2X Mtb Tubes Patch Kit
  • Lezyne Large Caddy Fits 2X Mtb Tubes Patch Kit

Lezyne Large Caddy Fits 2X Mtb Tubes Patch Kit

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lezyne Large Caddy Fits 2X Mtb Tubes Patch Kit

Suuri kapasiteetti, kiilamainen satula laukku. Tarrakiinnitys pitävät satula kiskot ja istuin postitse. Kestävä kudottu nailon rakentaminen. Suuri päälokero leimatun organisaation taskut. Sub lokero usean työkalun tai mobiililaitteella. Heijastava logot ja silmukka lisää yö näkyvyyttä. Vesitiivis vetoketju suuri vedä silmukka.

Tekniset tiedot:

PAINO: 115g

Mitat: 170x60x125 mm

CARGO: 58in³ | 0.95L


Jos etsit pyöräilyvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu bikeinn:aan. Lezyne:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla pyöräilytuotteilla on täysi Lezyne:n takaama takuu. Valitse yksi Laukut kategorioista ja tutustu laajaan Laukut tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Lezyne Large Caddy Fits 2X Mtb Tubes Patch Kit on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Lezyne Large Caddy Fits 2X Mtb Tubes Patch Kit

Valon asema
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Suuri

-

Tämä satula laukku on loistava! Huomaamaton alla tien satulan ajaessasi.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje